Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για μένα ένα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι έχει πολύ μικρό story και πας πολύ γρήγορα στο μέγιστο level.(το 20 άσε τα extra levels)

Εγώ συνηθισμένος από άλλα mmo περίμενα τουλάχιστον ένα 50-80ωρο ιστορία,όπου κατά τη διάρκεια του leveling θα έκανες διάφορα dungeons/strikes όπως θες πες τα κι όχι να πάω 20 level και να τελειώσω την ιστορία σε 10 ώρες.

Οκ είναι fps και ίσως να μην γίνεται να κρατήσει το story όσο τα mmorpg αλλά έστω ένα 20αρακι κράτα με ρε φίλε,όχι να τελειώσω σε 8 ώρες το story και με ένα από τα πιο anticlimatic τέλη ever.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η φράση του Angry Joe που λέει "Destiny you are NOT an MMO, stop acting like one" καλύπτει τα πάντα

ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι είναι ΜΜΟ πραγματικά έχετε παίξει ποτέ κάποιο για να το χαρακτηρίζεται έτσι?...θα τα βλέπουν τπτ έμπειροι MMO players αυτά που λέγονται εδώ και θα γελάνε που οι "κονσολάδες" θεωρούν αυτό το πράμα ΜΜΟ

έχει public chats?...έχει LFG?...έχει διάφορα classes που απαιτούνται για να βγει κάποιο dungeon/mission? (όλα βγαίνουν με όλους)...έχει auction house?...έχει tactics?...είναι open world να μπορείς να κάνεις exploration ή είναι 4 πλανήτες με ένα level design περιορισμένο χωρίς να μπορείς να κάνεις explore...ναι ΟΚ και στα MMOs το ίδιο πράμα κάνεις μετά από κάποιο σημείο αλλά στα dungeons έχει κάποιο team composition, κάποια tactics έστω στα raids,positioning κτλ κτλ

ή μήπως επειδή έχει loot όπως και τόσα άλλα παιχνίδια το κάνει MMO?...που και σε αυτό failάρει αφού θέλει να πάρει το RNG των ΜΜΟ και καταλήγει ο πρώτος να παίρνει @@ και οι τελευταίοι exotic (λολ)...στο δε pvp πάλι ο πρώτος μπορεί να μην πάρει τπτ ενώ ο τελευταίος να πάρει loot...σε ποιο battleground σε ποιο MMO επιβραβεύεται ο τελευταίος στην κατάταξη?

το παιχνίδι είναι μέτριο και αν δεν είχε όλο αυτό το hype ή δεν υπήρχε το όνομα Bungie από πίσω, δεν θα έχριζε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης (όχι ότι σάρωσε και στα reviews)...δεν μετάνιωσα που έκανα ένα playthrough αφού το art και η μουσική ήταν εντυπωσιακά, παρόλο που με το story γελάει ο κόσμος...αλλά μέχρι εκεί...αν έχει κάποιος κουράγιο καθημερινά να κάνει τις ίδιες πίστες σκοτώνοντας 10 διαφορετικών ειδών mobs από 3 φυλές υποτίθεται, που κάνουν respawn στο ΙΔΙΟ μέρος κάθε φορά, πάω πάσο και καλά κάνει και γουστάρει

δείτε πραγματικά το review που πόσταρα πιο πάνω για να δείτε το τι έλεγαν θα έβαζαν στο παιχνίδι και τι τελικά παρέδωσαν...και ένας τίτλος που πάει γάντι στα "δύσκολα" bosses των strikes-raids...bullet sponges

• Like 4

mmo καθαρό δεν είναι αλλά έχει στοιχεία. και ενα παιχνίδι mmo που δεν ήτανε δίκαιο που επεζα και μρ πολυ λαο απο πίσω ηταν το lineage. ουτε καθαρόmmo ειναι ούτε ενα απλο cod η battlefield.

ειναι κατι σαν αυτά τα δύο αλλα με rb και φορμάρισμα για να ντυθείς. προσωπικά απο το να παίζω ενα cod η bf που θα χεις ολα τα οπλα ετσι απλά προτιμώ κάτι τέτοιο ειναι κατι το διαφορετικό μέχρι να το βαρεθω βέβαια. αλλο class ο καθένας πρέπει να φαρμαρεις για οπλα κλπ οποτε περνα η ωρα ακομα και αν βαριέσαι να κανεις pvp.

και δεν κοιτάζω ποτέ ποια εταιρία έκανε το παιχνίδι ώστε να πω α ειναι η ea οποτε θα παίξω το ταδε παιχνίδι κλπ.

λογικά βέβαια θα αρχίσω το bf hardline όταν βγει αν είναι έτσι όπως φαίνεται.

η φράση του Angry Joe που λέει "Destiny you are NOT an MMO, stop acting like one" καλύπτει τα πάντα

ρε παιδιά εσείς που λέτε ότι είναι ΜΜΟ πραγματικά έχετε παίξει ποτέ κάποιο για να το χαρακτηρίζεται έτσι?...θα τα βλέπουν τπτ έμπειροι MMO players αυτά που λέγονται εδώ και θα γελάνε που οι "κονσολάδες" θεωρούν αυτό το πράμα ΜΜΟ

έχει public chats?...έχει LFG?...έχει διάφορα classes που απαιτούνται για να βγει κάποιο dungeon/mission? (όλα βγαίνουν με όλους)...έχει auction house?...έχει tactics?...είναι open world να μπορείς να κάνεις exploration ή είναι 4 πλανήτες με ένα level design περιορισμένο χωρίς να μπορείς να κάνεις explore...ναι ΟΚ και στα MMOs το ίδιο πράμα κάνεις μετά από κάποιο σημείο αλλά στα dungeons έχει κάποιο team composition, κάποια tactics έστω στα raids,positioning κτλ κτλ

ή μήπως επειδή έχει loot όπως και τόσα άλλα παιχνίδια το κάνει MMO?...που και σε αυτό failάρει αφού θέλει να πάρει το RNG των ΜΜΟ και καταλήγει ο πρώτος να παίρνει @@ και οι τελευταίοι exotic (λολ)...στο δε pvp πάλι ο πρώτος μπορεί να μην πάρει τπτ ενώ ο τελευταίος να πάρει loot...σε ποιο battleground σε ποιο MMO επιβραβεύεται ο τελευταίος στην κατάταξη?

το παιχνίδι είναι μέτριο και αν δεν είχε όλο αυτό το hype ή δεν υπήρχε το όνομα Bungie από πίσω, δεν θα έχριζε τέτοιας ευνοϊκής μεταχείρισης (όχι ότι σάρωσε και στα reviews)...δεν μετάνιωσα που έκανα ένα playthrough αφού το art και η μουσική ήταν εντυπωσιακά, παρόλο που με το story γελάει ο κόσμος...αλλά μέχρι εκεί...αν έχει κάποιος κουράγιο καθημερινά να κάνει τις ίδιες πίστες σκοτώνοντας 10 διαφορετικών ειδών mobs από 3 φυλές υποτίθεται, που κάνουν respawn στο ΙΔΙΟ μέρος κάθε φορά, πάω πάσο και καλά κάνει και γουστάρει

δείτε πραγματικά το review που πόσταρα πιο πάνω για να δείτε το τι έλεγαν θα έβαζαν στο παιχνίδι και τι τελικά παρέδωσαν...και ένας τίτλος που πάει γάντι στα "δύσκολα" bosses των strikes-raids...bullet sponges

Δεν είπε κανείς οτι είναι MMO, αλλα ο Angry Joe αναφέρεται στους rookie Gamers, και ΟΧΙ στους έμπειρους!

ΤΟ game είναι Single με στοιχεία CO-OP !!!  Τώρα το τί θα γίνει με τα expansions  δέν ξέρω, εμένα μου αρέσει πάντως και θα τα αγοράσω.  

Το παιχνίδι ΞΑΝΑ λέω έχει ορίζοντα μια πενταετία... που σημαίνει οτι το πακέτο συμπληρώνεται με expansions κτλ... δλδ να τα χώσουν όλα σε ένα game να κορεστεί και μετά τί? αυτό δεν θα είχε αποτυχία? 

Η Bungie δεν είναι τυχαία εταιρία και δεν είναι τυχαίο που έβγαλαν το Destiny σε bundle... για αυτό το λόγο, επειδή είναι παιχνίδι που έχει ορίζοντα και είναι εξελίξιμο = μια καλή επένδυση που θα κρατήσει και για το μέλλον. 

Εκτός αν ο Angry Joe, που τόσο σας αρέσει (επειδή κράζει το κάθε τί, αλλες φορές έχει δίκιο αλλα άλλες τελείως όχι!) είναι πιο έμπειρος απο το marketing της Bungie και της Sony... άσε τώρα

ΥΓ, Χωρίς στρατηγική και οργάνωση δεν βγάζεις για κανένα λόγο heroic strike... πόσο μάλλον Raid....

Σας τα γράφω αυτά έμπειρος πλέων και έχοντας αφιερώσει αρκετές ώρες, lvl light 25 Titan

• Like 1

Δεν είπε κανείς οτι είναι MMO, αλλα ο Angry Joe αναφέρεται στους rookie Gamers, και ΟΧΙ στους έμπειρους!

ΤΟ game είναι Single με στοιχεία CO-OP !!!  Τώρα το τί θα γίνει με τα expansions  δέν ξέρω, εμένα μου αρέσει πάντως και θα τα αγοράσω.  

Το παιχνίδι ΞΑΝΑ λέω έχει ορίζοντα μια πενταετία... που σημαίνει οτι το πακέτο συμπληρώνεται με expansions κτλ... δλδ να τα χώσουν όλα σε ένα game να κορεστεί και μετά τί? αυτό δεν θα είχε αποτυχία? 

Η Bungie δεν είναι τυχαία εταιρία και δεν είναι τυχαίο που έβγαλαν το Destiny σε bundle... για αυτό το λόγο, επειδή είναι παιχνίδι που έχει ορίζοντα και είναι εξελίξιμο = μια καλή επένδυση που θα κρατήσει και για το μέλλον. 

Εκτός αν ο Angry Joe, που τόσο σας αρέσει (επειδή κράζει το κάθε τί, αλλες φορές έχει δίκιο αλλα άλλες τελείως όχι!) είναι πιο έμπειρος απο το marketing της Bungie και της Sony... άσε τώρα

ΥΓ, Χωρίς στρατηγική και οργάνωση δεν βγάζεις για κανένα λόγο heroic strike... πόσο μάλλον Raid....

Σας τα γράφω αυτά έμπειρος πλέων και έχοντας αφιερώσει αρκετές ώρες, lvl light 25 Titan

το ποστ σου έχει τόσες ανακρίβειες που δεν ξέρω από που να αρχίσω

στο πόρισμα σου ότι ο Angry Joe αναφέρεται σε rookies?...στον ορίζοντα 5ετίας αλά Μαλεζάνι?....στο ότι επειδή το παιχνίδι βγήκε σε bundle σημαίνει ότι έχει και ορίζοντα και είναι εξελίξιμο (όπως τα Killzone και Knack bundles που εξελίχθηκαν, ΝΟΟΟΟΤ)...στο ότι συγκρίνεις έναν reviewer και την άποψη του με το μαρκετινγκ της SONY και της BUNGIE? (lol)...στο ότι θέλει στρατηγική το pew pew-κάλυψη, pew pew-κάλυψη?

δεν...απλά δεν...

• Like 1

Λιώνω κι εγώ στο Destiny, ΜΜΟ δεν λέγεται ούτε καν για αστείο, ούτε καν για παρείστικη πλακίτσα.

Κόψτε με το ΜΜΟ, φανερώνει τρελή noobia :)

• Like 2

το ποστ σου έχει τόσες ανακρίβειες που δεν ξέρω από που να αρχίσω

στο πόρισμα σου ότι ο Angry Joe αναφέρεται σε rookies?...στον ορίζοντα 5ετίας αλά Μαλεζάνι?....στο ότι επειδή το παιχνίδι βγήκε σε bundle σημαίνει ότι έχει και ορίζοντα και είναι εξελίξιμο (όπως τα Killzone και Knack bundles που εξελίχθηκαν, ΝΟΟΟΟΤ)...στο ότι συγκρίνεις έναν reviewer και την άποψη του με το μαρκετινγκ της SONY και της BUNGIE? (lol)...στο ότι θέλει στρατηγική το pew pew-κάλυψη, pew pew-κάλυψη?

δεν...απλά δεν...

Να σου εξηγήσω λοιπών...

"στο πόρισμα σου ότι ο Angry Joe αναφέρεται σε rookies?" Απευθύνεται σε rookies ( που λένε οτι είναι ΜΜΟ )

Ναι απευθύνεται σε Rookies που δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν το στύλ ενός παιχνιδιού και το βάζουν σε ήδη υπάρχουσες κατηγορίες -λανθασμένα-

5αετία ορίζοντα ναι, που είναι το παράξενο δλδ?

​Και γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις οτι η sony έβαλε το destiny σε bundle για αυτό το λόγο, αντί να βάλει κάποιο άλλο για παράδειγμα? παιχνίδι που θα το πάρεις, θα το τερματίσεις και θα το βάλεις στο ράφι?

Άλλο το killzone και το Knack bundles, άκυρη σύγκριση! Πάρε παράδειγμα το Halo καλύτερα.

Για αυτό λοιπόν ένας Reviewer που εκφράζει την αποψή του -καθαρά υποκειμενικά αν ειναι σωστή η όχι- δεν μπορεί να λαμβάνεται στα σοβαρά. Το καλύτερο Review είναι η ΔΙΚΗ σου άποψη για εσένα!

​ναί θέλει στρατηγική το  pew pew-κάλυψη, όπως θέλει στρατιγική και το click-skill click-skill (σε άλλα games)

Αν δεν ειναι MMO παιζει να το δοκιμασω καποια στιγμη :P

Ανεβαινει ποντους. :P:P:P

single με στοιχεία co-op

Για αυτό λοιπόν ένας Reviewer που εκφράζει την αποψή του -καθαρά υποκειμενικά αν ειναι σωστή η όχι- δεν μπορεί να λαμβάνεται στα σοβαρά. 

μάλιστα...να εκλείψουν δλδ...επίσης να εκλείψουν και οι reviewers ταινιών,αυτοκινήτων,gadgets κτλ κτλ...άλλο ακούω και διαβάζω αλλά βλέπω και με τα μάτια μου και άλλο δεν πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά...επίσης πολλοί από εμάς σε παιχνίδια που αμφιταλαντευόμαστε αν πρέπει να τα αγοράσουμε ή όχι, τα διάφορα reviews που συνοδεύονται πλέον και με videos, βοηθάνε στην απόφαση μας

ναί θέλει στρατηγική το  pew pew-κάλυψη, όπως θέλει στρατιγική και το click-skill click-skill (σε άλλα games)

είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο να έχεις να διαχειριστείς cover και shooting με 30+ skills που πρέπει να πατήσεις άμεσα αναλόγως την περίσταση  

• Like 1

μ αρεσουν οι συζητησεις του στυλ "Ποιος την εχει πιο μεγαλη..." . Οπως και να χει το Point ειναι οτι αλλους τους κραταει και αλλους οχι, το κακο ειναι οτι υπαρχει ενα μεγαλο συνολο παικτων οι οποιοι εχουν αναμεικτα συναισθηματα(οπως και το παιχνιδι το ιδιο φυσικα) και εκει υπαρχει η συγχυση...Ο χρονος θα μιλησει..ο angry joe και ο G.I. Joe δε μ λενε κατι, μου δωσαν μια ιδεα τα reviews και ακομα καλυτερη ιδεα/εικονα το παιχνιδι.Αν εγω και ο καθενας γουσταρει το παιχνιδι, δε σημαινει οτι ειμαστε χαζοι και αντιθετα αν καποιος βλεπει τα στραβα στο παιχνιδι δε σημαινει οτι ειναι ασχετος ... Εγω εχω να παιξω μια βδομαδα και κατι (για λογους χρονου και υποχρεωσεων) , αλλα αν το παιχνιδι ηταν κατι το οποιο θα το θεωρουσα παιχνιδι εξ'ουρανου , σιγουρα θα βρισκα χρονο..

• Like 2

1. μάλιστα...να εκλείψουν δλδ...επίσης να εκλείψουν και οι reviewers ταινιών,αυτοκινήτων,gadgets κτλ κτλ...άλλο ακούω και διαβάζω αλλά βλέπω και με τα μάτια μου και άλλο δεν πρέπει να λαμβάνονται στα σοβαρά...επίσης πολλοί από εμάς σε παιχνίδια που αμφιταλαντευόμαστε αν πρέπει να τα αγοράσουμε ή όχι, τα διάφορα reviews που συνοδεύονται πλέον και με videos, βοηθάνε στην απόφαση μας

2. είμαι σίγουρος ότι είναι το ίδιο να έχεις να διαχειριστείς cover και shooting με 30+ skills που πρέπει να πατήσεις άμεσα αναλόγως την περίσταση  

1. Δεν είπα ποτέ να εξαλείψουν αλλα μην ξεχνάς οτι και αυτοί εκφράζουν τη ΔΙΚΗ τους ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη, αν αμφιταλαντεύεσαι να αγοράσεις ενα παιχνίδι η όχι, δές βαθμολογία απο πολλά άτομα και πήγαινε ενοικίασε το να το δεις και απο μόνος σου.

2. έχει σημασία που θα σταθείς, ποια περιοχή θα καλύψεις, ποιον θα σκοτώσεις πρώτα, το class έχεις και τι όπλο χρισημοποιέις ανάλογα την περίσταση κτλ, δεν σου φτάνουν αυτά? βάλε και ποια skills και tree έχεις φορτώσει...

δεν λέει κανείς ότι είναι καθαρό mmo αλλά έχει στοιχεία. αλλιώς πως κατατασεις να ενα παιχνίδι που φαρμαρεις και εκεί που εξπαρεις περνάει και άλλος απο δίπλα. αλλά δεν επιμένω δεν λεω ότι είμαι σωστός αλλά για μενα έχει στοιχεία mmo.

και είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους απλά κάποιες φορές και το πιου πιου θέλει κάποια τακτική. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί χλεβαζουν κάποια είδη παιχνιδιών που δεν έχουν ποιότητα οπως πιου πιου αθλητικά κλπ. γιατί αυτά είναι γούστα και εμένα δεν μ αρέσουν παιχνίδια μρ βιντεακια κλπ η που δεν έχουν συνέχεια δράση γιατί βαριέμαι αν θέλω στορυ βλεπω ταινία! αν είχαμε άλλωστε όλοι τα ίδια γούστα δεν θα υπήρχε και ανταγωνισμός! και απο την στιγμή που παίζει τόσος κόσμος δεν είναι και τόσο χάλια. και στο pvp του δεν το δα χάλια όπως και τα υπόλοιπα πιου πιου ειναι.

Οι απόψεις του καθενός έχουν διαφορά αναλόγως αν και πώς τις στηρίζει, αν είναι ειλικρινής, αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει και αν γνωρίζεις κι εσύ ώς ένα βαθμό τα γούστα του και τις απόψεις του ώστε να μπορείς να ζυγίσεις την κριτική του με βάση τα δικά σου στάνταρ.

Επίσης, με τη λογική "είναι προσωπική άποψη, άρα δε μετράει" δε μετρούν ούτε οι βαθμολογίες από πολλά άτομα, επειδή και αυτές προσωπικές απόψεις είναι και πάλι, και, ακόμα χειρότερα, δεν υπάρχει ένας γενικός κανόνας βαθμολόγησης που τον ακολουθούν όλοι ώστε οι βαθμολογίες να έχουν κάποια αξία από μόνες τους. Ενας αυθαίρετος αριθμός είναι που βγάζει μόνο κάποιο νόημα στο πλαίσιο του κειμένου ή του βίντεο που συνοδεύει. 

• Like 1

είπαμε το θέμα το chat είναι ένα πρόβλημα. ένα mmo θέλει chat και από την πρώτη στιγμή γίνεται αισθητό όταν πας στο tower και βλέπεις κόσμο και δε μπορείς να μιλήσεις σε κανέναν ούτε να ψάξεις premade fireteam για pvp/pve.

για το loot τώρα κάποιος λέει πιο πάνω αν σε mmo επιβραβεύεται ο χειρότερο στο score η ο καλύτερος. όταν μπαίνεις να κάνεις ένα strike η ένα crucible ο αντίπαλος είναι αυτός με την κοκκινη μπαρα οι υπόλοιποι είναι σύμμαχοι το παιχνίδι είναι συνεργατικό και επιβραβεύει το team και όχι τον top scorer, έχεις chance για τα drop άλλοι είναι τυχεροί και άλλοι όχι. ο joe είναι άσχετος από mmo που λέει "έκανα το περισσότερο dmg/kill και δε πήρα τπτ" όταν ψόφησες όμως κάπου στα μισά και ήρθε ο συμπαίκτης σου και σε έκανε rez πως σου φάνηκε? στα mmo τα brop είναι random και με chance to drop. μήπως θυμάται κανείς πόσες εβδομάδες και ποσα tries έκανε στο wow το ίδιο boss για να πεσει το πολυπόθητο axe και να κανεις roll 99 και από από κάτω να κάνει 100? μέτραγε το recount εκεί? όχι βέβαια, βρίσκεσαι αντιμέτωπος με το boss όχι με το party σου

το destiny το κατέχει αρκετά καλά το στοιχείο του mmo και τα updates έρχονται υπομονή.

ααα επίσης από τα mmo των pc έρχομαι και πίστεψε με έχω παίξει πολλά!!! ps4 πήρα για Diablo 3 και destiny

για το loot τώρα κάποιος λέει πιο πάνω αν σε mmo επιβραβεύεται ο χειρότερο στο score η ο καλύτερος. όταν μπαίνεις να κάνεις ένα strike η ένα crucible ο αντίπαλος είναι αυτός με την κοκκινη μπαρα οι υπόλοιποι είναι σύμμαχοι το παιχνίδι είναι συνεργατικό και επιβραβεύει το team και όχι τον top scorer, 

ναι είναι δίκαιο αν ο τελευταίος πχ είναι semi afk σε όλο το deathmatch η βολοδέρνει με 0,1 ratio και εσύ με τους υπόλοιπους 5 τα έχετε δώσει όλα

nope

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...