Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω παροτι στην αρχη σκεφτομουν να δωσω πισω το παιχνιδι στα PUBLIC καθως με οσα ειχα διαβασει τοσο καιρο πιστευα ότι το παιχνιδι θα ηταν γτπ, μολις μου ειπαν ότι σφραγισμενο το παιρνουν για 30Ε αποφασισα να του δωσω την ευκαιρια του.....Παροτι δεν είμαι και ο μεγαλύτερος fan των FPS παιχνιδιων, με το DESTINY  εφαγα τρελλο κολλημα.....μου θυμιζει εποχές που επαιζα σαν τρελλος BATTLEFIELD Bad Company 2

OK σιγουρα δεν είναι ότι ακριβως "υποσχεθηκαν" όμως εχει κατι το "ιδιαιτερο" που σε αναγκαζει να λες "αντε λιγο ακομα..."

και εμενα μέχρι στιγμής. Βέβαια ο καιρός θα δείξει αν θα είναι βαρετό η όχι. Πάντως η μουσική που έχει είναι όλα τα λεφτά.

Η μουσικη, συμφωνω, πολύ καλη!!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια εχω κολλησει level 23 κανω strikes μαζευω vanguard points τιποτα δεν μπορω να βρω armor τι να κανω αρχιζω και βαριεμαι... δεν ειμαι καλος και στο PVP

θα περνεις τα bounty της queen και θα κανεις (ανοιξανε προχθες νεο φρουτο)

καθε ενα απο αυτα που θα παραδιδεις θα σου δινει και μια προσπαθεια για να κανεις ενα queen mission (το διαλεγεις πανω απο το daily heroic)

στο τελος αυτου του mission εχει σιγουρακι legentary armor item με chance και για οπλο (εριξα ενα sniper χθες) 

επισης αφου κανεις strikes συνεχεια εχεις λογικα ηδη vanguard lvl 2 και πανω απο 65 vanguard points

οποτε πηγαινε στο tower και αγορασε κομματια armor legentary

σε μια μερουλα θα εισαι 26-27 οποτε ωρα για raid... ;)

Αν μου επιτρέπετε κύριοι...

το επαιξα 10 λεπτά σήμερα και είδα να το παίζουν (δίπλα μου) κανα' 20λεπτο και...είχα ηδη βαρεθεί...χιλιοπαιγμένο σενάριο και τίποτα το απολύτως το καινοτόμο/διαφορετικό/καινούργιο...

Πρωτού ορμήξετε και μου πείτε "καλά, 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά ?" να πω πως έχουν προηγηθεί κατι Halo/Borderlands και 632487234 loot'em up παιχνίδια και shooter...
Η δράση...μονότονη και αναιμική, ολα συμβαίνουν σε Χ πλάνο χωρίς καθόλου καμια καθετοτητα...το 90% των εχθρών απλά κάθεται εκεί με overshields και...κάτσε spam-αρε βολές μέχρι να τους κατεβάσεις την μπάρα ενέργειας...Βασικά, το παιχνίδι θα έπρεπε να λέγεται "βλέπε τις μπάρες να κατεβαίνουν"...θα μου πείτε, θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε και άλλα παιχνίδια γι'αυτό (και ιδίως RPG) αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά...
Οι εχθροί χωρίζονται σε αυτούς που κανουν rush και αυτούς που κάθονται με τις ασπιδούλες τους και απλά βαράνε...
Πέφτουν οι ασπίδες σου - τσαπ - τρέξε σαν τον Βέγγο πίσω απο κανα' ντουβάρι να ξαναγεμίσουν - τσαπ - πανε spam-αρε λίγο πάλι μέχρι να πέσουν οι ασπίδες σου...ad infinitum...
Τώρα νιώθω αυτό που λέγανε οι περισσότεροι μέχρι τώρα σχετικά με bosses/raids...2 ωρες να πυροβολάς το ΄ιδιο πράμα μέχρι να του ριξεις τις μπάρες...

O δε "κοσμος" του παιχνιδιού...άψυχος εντελώς...το "citadel"...μια κενή "πίστα" με μανεκέν και άλλους βωβούς παίκτες χοροπηδάνε σαν τους σαλτιμπάγκους με τους υπόλοιπους να τρέχουν απο εδω και απο 'κει κοιτάζοντας την δουλιτσα τους μόνο - καμία αίσθηση "κοινωνικότητας''/online - όπως θέλετε πείτε το...

Θετικά ? ο ήχος (mixing κτλπ), μουσικάρες του Marty O'Donell και το artwork το οποίο βρήκα πολύ όμορφο, απο 'κει και πέρα όμως...

Απογοήτευση, όταν ενα αναμενόμενο παιχνίδι σε κάνει να θέλεις να ακουμπήσεις το joypad μετα απο μόλις 5-10 λεπτά...Bugie κιόλας ε ? Κρίμα...Παιχνίδι "σκελετός", πως άντεξε ο φίλος Ultralisk δεν ξέρω...βραβείο υπομονής, του βγάζω το καπέλο :D

Πάμε για άλλα...

• Like 1

δηλαδή τι το διαφορετικό θα μπορούσε να είχε ενα mmo fps? εμένα όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο γιατί μπορείς να παίξεις και pvp και pve και solo και με παρέα. και 20 lvl που είμαι ακόμα οταν ανεβάζοντας επίπεδο δυσκολίας νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι.

• Like 1

Αν μου επιτρέπετε κύριοι...

το επαιξα 10 λεπτά σήμερα και είδα να το παίζουν (δίπλα μου) κανα' 20λεπτο και...είχα ηδη βαρεθεί...χιλιοπαιγμένο σενάριο και τίποτα το απολύτως το καινοτόμο/διαφορετικό/καινούργιο...

Πρωτού ορμήξετε και μου πείτε "καλά, 10 ΟΛΟΚΛΗΡΑ λεπτά ?" να πω πως έχουν προηγηθεί κατι Halo/Borderlands και 632487234 loot'em up παιχνίδια και shooter...

Η δράση...μονότονη και αναιμική, ολα συμβαίνουν σε Χ πλάνο χωρίς καθόλου καμια καθετοτητα...το 90% των εχθρών απλά κάθεται εκεί με overshields και...κάτσε spam-αρε βολές μέχρι να τους κατεβάσεις την μπάρα ενέργειας...Βασικά, το παιχνίδι θα έπρεπε να λέγεται "βλέπε τις μπάρες να κατεβαίνουν"...θα μου πείτε, θα μπορούσαμε να κατηγορήσουμε και άλλα παιχνίδια γι'αυτό (και ιδίως RPG) αλλά όχι και έτσι ρε παιδιά...

Οι εχθροί χωρίζονται σε αυτούς που κανουν rush και αυτούς που κάθονται με τις ασπιδούλες τους και απλά βαράνε...

Πέφτουν οι ασπίδες σου - τσαπ - τρέξε σαν τον Βέγγο πίσω απο κανα' ντουβάρι να ξαναγεμίσουν - τσαπ - πανε spam-αρε λίγο πάλι μέχρι να πέσουν οι ασπίδες σου...ad infinitum...

Τώρα νιώθω αυτό που λέγανε οι περισσότεροι μέχρι τώρα σχετικά με bosses/raids...2 ωρες να πυροβολάς το ΄ιδιο πράμα μέχρι να του ριξεις τις μπάρες...

O δε "κοσμος" του παιχνιδιού...άψυχος εντελώς...το "citadel"...μια κενή "πίστα" με μανεκέν και άλλους βωβούς παίκτες χοροπηδάνε σαν τους σαλτιμπάγκους με τους υπόλοιπους να τρέχουν απο εδω και απο 'κει κοιτάζοντας την δουλιτσα τους μόνο - καμία αίσθηση "κοινωνικότητας''/online - όπως θέλετε πείτε το...

Θετικά ? ο ήχος (mixing κτλπ), μουσικάρες του Marty O'Donell και το artwork το οποίο βρήκα πολύ όμορφο, απο 'κει και πέρα όμως...

Απογοήτευση, όταν ενα αναμενόμενο παιχνίδι σε κάνει να θέλεις να ακουμπήσεις το joypad μετα απο μόλις 5-10 λεπτά...Bugie κιόλας ε ? Κρίμα...Παιχνίδι "σκελετός", πως άντεξε ο φίλος Ultralisk δεν ξέρω...βραβείο υπομονής, του βγάζω το καπέλο :D

Πάμε για άλλα...

Όλα αυτά τα είδες σε 10 λεπτά? Εγώ πάντως παρατηρώ ότι αρκετοί παρόλο που κράζανε και κράζουνε κάποια πράγματα έχουν εθιστεί. Έχω φτάσει level 25 και μου την σπάει βασικά το γεγονός με to matchmaking γιατί πρέπει να ρωτάω διάφορα άτομα που δεν είναι και εύκολο αν ψήνονται για το daily και heroic. 

Εγώ πάντως που το έπαιξα πάνω από 20 ώρες μπορώ να πω πως όλα όσα λέει είναι εύστοχα.

Αρα είτε όντως τα είδε όλα αυτά από 10 λεπτά είτε μάντεψε διάνα :P

• Like 1

έτσι είναι τα mmo παιδιά κάνεις τα ίδια και τα ίδια συνέχεια, farming,lvling,grinding, τα ίδια dungeon κάθε μέρα τα ίδια daily κάθε μέρα. έτσι είναι και το destiny έτσι κ το wow. στο campaign το χάνει λίγο αλλά τέτοια games απετουν χρόνο δε μπορεί να σου δώσει όλο το story με την μία η μήπως νομίζανε ότι Χ10 years θα παίζουν campaign κάθε μέρα?

τους παρέσυρε όλου το hype και έτρεξαν να το αγοράσουν. και μετά να τα 1-6/10 score, άμα δε σ αρέσει δε σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι απλά δεν σ αρέσουν τα mmo και δε θα καταλάβεις ποτε για πιο λόγο πρέπει να βαράς το mob μέχρι να πέσει η shield του και ξανά μανά το ίδιο πάλι κ πάλι. έτσι είναι τα mmo και σας πληροφορώ, ειμαι 13 χρόνια πάνω στα mmo επί καθημερινής βάσης, το destiny έχει πολύ μέλλον, έχει πολλά να προσφέρει στους λάτρεις του είδους και αρκετά χρονιά. σε όσους δεν αρέσει τα 10 λεπτά είναι πολλά για να ασχοληθεί...

το μόνο μείον κατά την γνώμη μου είναι ότι δεν έχει ένα piblic chat window. βασικό μείον για το mmo στοιχείο. όσο η εταιρία το στηρίζει όλα διορθώνονται βέβαια!!!

• Like 2

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορεί να είναι ενα fps mmo εκτως απο πιου πιου και μπάρες να κατεβαίνουν. οπως όλα τα fps και mmo ένας συνδυασμός. ενα μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να βρεις εσύ άτομα για το daily πχ και δεν ψάχνει αυτό.

Η απορία είναι πραγματική δηλ πραγματικά τι άλλο θα μπορούσε να είναι ενα τέτοιο παιχνίδι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...