Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφτασα level 20 light armor μπορω να παρω απο τα strikes και γενικα PVE η πρεπει αναγκαστικα να παιξω και PVP γιατι σε αυτο ειμαι ασχετος

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω χθες το αγόρασα παιδιά, είχα 70€ στο wallet και ήμουν ανάμεσα σε d3 και destiny (d3 έχω αγοράσει σε ps3,pc) τελικά διάλεξα d3, δεν άντεξα όμως και το πήρα και το destiny το χα λιώσει στο beta και μ άρεσε αρκετά.

τα mmo μ αρέσουν παρα πολύ, βέβαια ειμαι 30% pve 70% pvp παίχτης. το d3 έχει την μεγαλύτερη έλλειψη σε mmo το pvp του... και όμως το λιώνω γτ έχει καλοφτιαγμένο story και pve.

στο θέμα μας τώρα, το destiny απευθύνετε σε πολύ μικρότερο κοινό απ αυτό που τραβήξε το όλο hype. είναι αυτό που αρχικά είχαν πει mmofps, δε περίμενα να δω ούτε τους τρελους διαλόγους στο story ούτε τα ακατέβατα quest logs είναι πιο action και λιγότερο rpg. το campain απλά μπήκε για να μπει για να μη σε πετάει μέσα στις επόμενες περιοχές χωρίς λόγο. εγω το γουστάρω αυτό μ αρέσει να εξελίσσω των χαρακτήρα μου με πολύ ξύλο και λίγο μπλα μπλα. το pvp, για μένα πάντα, πολύ καλό όπως ακριβώς ήθελα να είναι. damage και armor δε παίζει ρόλο οτι lvl και να είσαι, μόνο κάποια mobility skill του char/weapon μετράνε που δεν είναι και κάτι τρομερό μια χαρά στέκεσαι απέναντι σε high lvl (8 lvl ειμαι ακόμα).

απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά που προσφέρει ένα 9/10 θα του έβαζα για τα δικά μου γούστα (προσωπική άποψη πάντα) οσω για τη χαμηλή βαθμολογία των sites πιστεύω ότι το όλο hype το χαντακώνει το game, απλά απευθύνετε σε μικρότερο ποσοστό από αυτό που πούλησε, σε αυτούς που απευθύνετε ομως, τους καλύπτεις αρκετά.

mpr_excite στο ps4 οποιος θέλει να με κάνει add!!!

Δημοσ.

Τα expansions αξίζουν?

Εγώ πάντως έχω σκαλωσει αρκετά. Και οπότε έχω χρόνο δε παίζω κάτι άλλο. Οπότε τουλάχιστον το πρώτο που είναι για τα Χριστούγεννα λέω να το χτυπήσω. Τώρα πόσο θα με κρατήσει από εκεί και πέρα θα φανεί.

• Like 1
Δημοσ.

εγω εχω κολλησει level 23 εχω κανει τα daily strikes και τωρα κανω free roam αποστολες και μαζευω vanguard point περιμενω να παω level 2 vanguard

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...