gRim Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δε μου δέχεται τον κωδικό για έξτρα περιεχόμενο στο ps4. Μου λέει ότι δεν ισχύει ή έχει λήξει. Λογικά πρέπει να καλέσω τη sony ε; Από αύριο ξεκινάνε τα raid όποιος θέλει κάνει add "hatZm". edit: Είδα ότι ο κωδικός είναι όπλα για μικρά λέβελ οπότε δεν θα ασχοληθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
weber122 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το expansion pass που κυκλοφορεί στο psn με 30ευρω τι ειναι ρε παιδια? Αξιζει η αγορά του? Και εγω για raid μεσα... Psn id: yavimaya86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordPanag Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το expansion pass που κυκλοφορεί στο psn με 30ευρω τι ειναι ρε παιδια? Αξιζει η αγορά του? Και εγω για raid μεσα... Psn id: yavimaya86 Αλλη ξεφτιλα αυτη , να κυκλοφορει ηδη το expansion και μαλιστα να εχει και διαφημιστικο flyer μεσα στην retail συσκευασια .. . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 1 φιλος ειχε κανει preorder το Destiny αλλα οταν βγηκε το game δεν ειχε χρηματα στην καρτα.Δεν του εχει επιλογη cancel. Αν βαλει χρηματα στο store θα του τα τραβηξει αυτοματα? Το dlc Vanguard που εδινε με το preorder,θα το δωσει αν αγορασει το Destiny τωρα η θα επρεπε να υπηρχαν χρηματα στην καρτα για να τα τραβηξει οταν βγηκε το game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pho Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βγάζουν συνέχεια expansions και θα πληρώσουμε το παιχνίδι μία περιουσία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 εαν το παιχνιδι αξιζει και τα expansions δεν ειναι σαν το reaper of souls του diablo3 στο Pc τοτε its ok για μενα... νταξει , περα απο το milk-αρισμα στα expansion σκεφτειτε οτι δινουν και ανανεωμενο περιεχομενο...τωρα αν το expansion διορθωνει διαφορα bugs , τοτε ναι δε θα παρω...(μαλλον) κατα τα αλλα μην ειστε τοσο καθετοι πια ρε παιδια...ελεος....ειδαμε και τα single player χωρις "Αρμεγμα" και story Που κραταει 8-10 (οχι σε ολα βεβαια) ωρες τι κανουν. Χαλαρα λοιπον μεχρι στιγμης τουλαχιστον στο παιχνιδι εγω ειμαι ικανοποιημενος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο παράπονο που έχω από το παιχνίδι και είναι μεγάλο foul που δε το έκαναν είναι η έλλειψη chat με τη clan,το να δεις ποιος είναι online από τη clan και γενικά τα social features. Αν είναι δυνατόν δηλαδή,για να παίξεις/μιλήσεις/δεις αν είναι online με κάποιον από την clan σου πρέπει να στε friends Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Το μεγαλύτερο παράπονο που έχω από το παιχνίδι και είναι μεγάλο foul που δε το έκαναν είναι η έλλειψη chat με τη clan,το να δεις ποιος είναι online από τη clan και γενικά τα social features. Αν είναι δυνατόν δηλαδή,για να παίξεις/μιλήσεις/δεις αν είναι online με κάποιον από την clan σου πρέπει να στε friends Δεν έχει και trading systems, Βασικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Στα πόσα light παίρνεις level? Στα 20? Επίσης μεγάλη βλακεία για μένα τουλάχιστον που δεν έχω κάποιον φίλο να παίζω είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτόματα matchmaking στις αποστολές που δεν μπορείς να κάνεις respawn. Ελπίζω να το καθιερώσουν πέρα από το strike. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://destinylfg.net/^ Όποιος ψάχνει παρέα...Αστεία πράματα όμως εν έτη 2014 να πρέπει να ανοίγεις site για να βρεις άνθρωπο να παίξεις μαζί του, γιατι σκ@τά δεν παρέχει αυτή την ευκολία το ίδιο το παιχνιδι μονο η Bungie ξέρει...Nintendo κατάσταση οπισθοδρομικότητας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 τελείωσα το campaign...δεν θυμάμαι να έχω παίξει πιο βαρετό final stage παιχνιδιού πραγματικά...το δε lore και story ζήτημα να πιάνει μία σελίδα πόσο δικαιώθηκα σε κάτι φίλους που τους έλεγα να κρατάνε μικρό καλάθι...τελικά δεν χρειαζόταν ούτε αυτό...σε καμία περίπτωση δεν δικαιολόγησε όλο αυτό το hype 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://destinylfg.net/ ^ Όποιος ψάχνει παρέα... Αστεία πράματα όμως εν έτη 2014 να πρέπει να ανοίγεις site για να βρεις άνθρωπο να παίξεις μαζί του, γιατι σκ@τά δεν παρέχει αυτή την ευκολία το ίδιο το παιχνιδι μονο η Bungie ξέρει... Nintendo κατάσταση οπισθοδρομικότητας... Μόλις μπήκα να ρωτήσω, αν ψήνεται κάποιος κάπως να οργανωθούμε γιατί είναι πολύ βλακεία το σύστημα γενικά που έχουνε και θέλω να κάνω τα heroic και ή δεν βρίσκω άτομα ή μένουμε μόνο 2. Αν ένα όπλο δεν το χρησιμοποιώ απλά το έχω στο inventory παίρνει xp όσο προχωράω? Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από rouxlas86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ένα όπλο δεν το χρησιμοποιώ απλά το έχω στο inventory παίρνει xp όσο προχωράω? όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 καλο λιγο που το παιξα 11 lvl είμαι αλλά αν δεν έχεις παρέα να παίξεις δύσκολα το βλέπω να πας μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρε κανείς τα expansions? αξίζει? Εμένα μ'αρέσει το game ρε παίδες. Παίζω με ενα φιλαράκι και μιλάμε και απο το ακουστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα