ultralisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 υπάρχει κόσμος που μπαίνει και παίζει 1 ώρα την ημέρα και αν...δεν νομίζω όταν έχει να αντιμετωπίσει κάποιον με triple jump και όλα τα skills να διασκεδάσει τόσο πως μπορεί να είναι balanced όταν ο άλλος σου ρίχνει 10 levels? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HolyMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 και γω μπαινω καθημερινες για 2 ωρες και διασκεδαζω αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως στο lvl 8-10 μια χαρά έκανα πλάκα σε κάτι 20αριδες+ Ναι αν ο άλλος είναι μεγαλύτερο lvl και νιώθει είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω θέμα,μια χαρά παίζω και ας είμαι μικρότερο lvl.Και δεν είμαι και κανάς super duper παίκτης με το επικό skill. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καλά και εγώ αν το δώσω στην θεία μου που δεν νιώθει να παίξει έναν 28άρι θα χάνει από όλους...αυτό ισχύει με όλα τα competitive παιχνίδια...δεν αναιρεί το γεγονός ότι είναι unbalanced 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Διαφωνώ σε όλα. Πρώτον, η κλίμακα έχει 10 αριθμούς. 10. Οχι 5. Ενα προχειροφτιαγμένο παιχνίδι που είναι σχεδόν unplayable παίρνει 1 ή 2, ξέρω 'γώ, όχι 6 και 7, αν είναι δυνατόν! Δεύτερον, το μόνο καλοφτιαγμένο στο Destiny είναι η engine του και το εικαστικό κομμάτι. Να του βάλουμε έστω τη βάση γι' αυτά τα δύο; Ξεκινάμε με το 5. Να του βάλουμε άλλον ένα βαθμό επειδή σε μεμονωμένα σημεία έχει κάποιες αναλαμπές; 6. Τι παραπάνω έχει; Εξήγησέ μας εσύ γιατί να του δώσεις δύο βαθμούς παραπάνω από το "γελοίο" 6; Τέλος, ποια είναι τα προβλήματα στο Destiny τα οποία διορθώνονται με updates; Το βασικό design και η δομή του; Η ιστορία του; Ο τρόπος που την παρουσιάζει; Η έκτασή του; Η διάρκειά του; Ειδικά όσον αφορά τα δύο τελευταία, υποθέτω πως όταν μιλάμε για "updates" μιλάμε για δωρεάν ενημέρωση του παιχνιδιού. Οχι για paid "expansion", όπως είμαι σίγουρος ότι θα αποκαλούν έναν έξτρα χάρτη με random εχθρούς και άλλα 50 missions όπου πατάς το τετράγωνο για 3 δευτερόλεπτα κι ακούς ένα βαρεμένο ρομπότ να σου λέει ασυναρτησίες. ΥΓ: Δεν είμαι επιθετικός προς εσένα, προς το παιχνίδι είμαι, μη γίνει καμιά παρεξήγηση Σιγά μην τσακωθούμε και μεταξύ μας, μην αγχώνεσαι. Εμένα δεν μου βγάζει την αίσθηση ενός πρόχειρα φτιαγμένου παιχνιδιού απλά ενός game που έχει κάποιες ελλείψεις που εμένα ακόμα ουσιαστικά δεν με έχουν κουράσει και πιστεύω ότι θα αποκτήσει πιο πολύ περιεχόμενο με τον καιρό και ελπίζω όχι μόνο με 20 ευρα για κάθε μέρος. Συμφωνώ με τον φίλο πιο κάτω πως θα ήταν καλύτερο να είχε μια τιμή των 40 ευρώ. Τέλος έχεις δίκιο η κλίμακα έχει 10 αριθμούς απλά έτσι έχω συνηθίσει να τα βαθμολογώ. Πάντως αν υπάρχει ένα free για 10 μέρες για κάποιον νέο παίκτη ή αν πάρει το bundle που πήρα και εγώ θα κάνει την καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 το πεξα σήμερα πρωτη φορά. Τελικά καλό είναι μεχρι στιγμής. το πηγα στη ζελατίνα στο παμπλικ να ρωτήσω ποσο το παίρνει για να παρω το diablo και μωλις μου ειπρ 35 ευρω αποφάσισα να το παίξω τελικά! 6 lvl ειμαι ακομα βέβαια καλο φαίνεται. fakiris νομίζω ειναι το psn αν θέλει κανείς να add! για ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 το πεξα σήμερα πρωτη φορά. Τελικά καλό είναι μεχρι στιγμής. το πηγα στη ζελατίνα στο παμπλικ να ρωτήσω ποσο το παίρνει για να παρω το diablo και μωλις μου ειπρ 35 ευρω αποφάσισα να το παίξω τελικά! 6 lvl ειμαι ακομα βέβαια καλο φαίνεται. fakiris νομίζω ειναι το psn αν θέλει κανείς να add! για ps4 Σκεψου πόσο θα παίρνανε τις κονσόλες δλδ... (γι'αυτο σταμάτησαν απ'οτι μου είπανε)... Τι να πω μαγκες,απο την μια "χαίρομαι" που και οι "ειδικοί" ειπαν τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη (βλέπε: "καλό" αλλά μέχρι εκεί) αλλά με έχει πιάσει η περιέργεια τώρα...Πόσο σκ@τά να είναι δηλαδή... Απο την άλλη κύριοι, να αγοράσεις τίτλο φουλ τιμή o οποίος αποτελεί απλώς την "βάση" για το επερχόμενο "άρμεγμα" μέσω DLC δεν ξέρω...Μου δίνεται η εντύπωση πως του χρόνου το "Destiny complete/GOTY edition" θα αποτελεί πολύ καλύτερη πρόταση καθώς - πλην του DLC - θα έχουν στρώσει και τα όποια ελαττώματα... Κάτι μου λέει πως οποίος θέλει το φιξ-άκι του για loot'em up αυτή την στιγμή το D3 Ultimate αποτελεί μακράν την καλύτερη επιλογή YΓ : off-topic αλλά το Diablo3 U στα public...70 γιούρια ? Έεεεεγινεςςςς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 off topic γυρω στα 56 το e shop το d3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 red τοσο το δινουν ναι... εγω να πω την αληθεια το ευχαριστιεμαι αρκετα το destiny και δεν εχω παραπονο ακομα (γιατι ισως δεν ειχα hype και επειδη δεν εχω μεγαλες απαιτησεις γενικα) , θα το βαθμολογουσα ομως, με ενα 7-8 γιατι η εταιρεια καταφερε να πορωσει τοσο κοσμο για να δωσει κατι σχετικα ημιτελες. Κατ'εμε δεν εχει μεγαλες ελλειψεις οσον αφορα το Interface , γενικα θελει να δωσει στοιχεια mmo/rpg αλλα το χανει καπου στην μεση με την ελλειψη του Loot και τα drops απο τα "elite enemies"....Δινει μονο rewards στο τελος καθε mission...εγω μονο αυτο εχω ΣΑΝ παραπονο , κατα τα αλλα ειναι κομπλε και το παιζω ευχαριστα.Επισης το Multi ειναι λιγο ντεμι, δλδ ναι μεν ειναι unbalanced αλλα βλεπω οτι οσο θελω εγω για να πεσω γενικα θελει και ο 20 Lvl , ενω εγω ειμαι 8 .... δε ξερω...για μενα παντως αξιζει το παιχνιδι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά άσχετο αλλά επειδή αναφέρθηκε το diablo πιο πάνω χωρίς να έχω καμία προσωπική εμπερία ισχύει ότι έφτασε σε πολύ δυνατό επίπεδο μετά από 2 χρόνια? Εγώ πχ είχα την διάθεση με την κονσόλα να είμαι πρώτη μέρα στο game( επειδή το έδιναν τσάμπα αλλιώς με αυτά που διάβαζα θα είχα πάρει last of us) και θέλω να δω πόσο θα αλλάξει με τον καιρό. Ίσως σε ένα χρόνο όλο το πακέτο μαζί με τις βελτιώσεις που είπε και ο red1 να αξίζει περισσότερο, αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Για να είμαι δίκαιος, αυτά που λέω τα λέω μετά από 30-40 ώρες με το παιχνίδι, σύνολο alpha και beta μαζί. Το πρώτο 10-15ωρο διασκέδαζα αρκετά, επειδή μου άρεσε αισθητικά και είχε πολύ πολύ καλά shooting mechanics. Αλλά μετά την πρώτη φάση, που εμπεριείχε λίγο και τον ενθουσιασμό του "παίζω κάτι στη νέα μου κονσόλα επιτέλους", συνειδητοποίησα ότι το παιχνίδι ήταν κενό ουσίας και είχε πολλές ελλείψεις. Υπερβολικά πολλές ελλείψεις για μισό δις μπάτζετ και τόσο hype. Υπερβολικά πολλές ελλείψεις για full-priced παιχνίδι για το οποίο υπάρχει ήδη DLC schedule. Επίσης, όταν έβαινε η Bungie και έλεγε κάτι βαρύγδουπα του στιλ ότι είναι αντάξιο του LotR, ξέρω 'γώ, το στόρι του, ε μόνοι τους έσκαψαν το λάκκο τους Ενας σκελετός για post release DLC άρμεγμα είναι το Destiny. Πολύς καλός shooter σκελετός, αλλά δεν παύει να είναι αυτό που είναι και να αντιπροσωπεύει και κάτι πολύ δυσοίωνο στην αρχή της νέας γενιάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ένα mmo είναι οπότε το αρμεγμα είναι δεδομένο. Όπως και το να δούμε το lore από το πρώτο κομμάτι του. Παιχτικα το παιχνίδι είναι πολύ καλό. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι να μας δείξουν την ιστορία που έχουν φτιάξει σιγά σιγά. Απλά σε αυτά τα παιχνίδια θέλουν χρόνο πολύ χρόνο. Είναι το πρώτο mmo που κάνω την απόπειρα να παίξω. Δεν είναι ούτε halo ούτε bioshock. Δεν βασίζεται εκεί. Δεν έχει ένα στορυ το παίζεις το τελειώνεις και τέλος. Θέλουν να φτιάξουν έναν ολόκληρο κόσμο. Που θα υπάρχουν κάποια γεγονότα μέσα από updated σιγά σιγά και το comunity που θα πρέπει να είναι εκεί να τα βλέπει. ΣΑ κάτι τέτοιο πρέπει να το κρίνουμε και όχι σαν ένα story drive παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ που έχω παίξει κι άλλα mmo, πάντως, μια χαρά σου λένε τις ιστορίες τους, όχι σαν το Destiny. Δεν είναι δικαιολογία το genre. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως. Δεν έχω εμπειρία με κάποιο άλλο. Αλλά μέχρι στιγμής μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις. Και έχω παίξει και την άλφα και τη μπετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fakiris31 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ξέρει κανεις να πει με δυο λογια τα συν και τα πλιν απο καθε κλασ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα