Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Dudaros το δικό μου. Το 8 του gametrailers πολύ πιο λογικό πάντως. Εγώ όσο προχωράω το γουστάρω ακόμα πιο πολύ. Όσοι πάντως δεν το έχουν παίξει καθόλου ας το δοκιμάσουν και μην στηρίζονται τόσο σε ακραίες κριτικές γιατί αν δεν το είχα πάρει bundle με την κονσόλα, δεν θα το είχα παίξει και θα είχα χάσει ωραία εμπειρία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μην κάνει κανείς το λάθος να μπει κανά multi πριν πάει έστω 20 level...πως κάτι αποτυχημένα ΜΜΟ κάνουν matchmaking σε αρένες και bgs levels από 1 - over 9000, ε κάτι τέτοιο και εδώ...much fun...NOT

Μια ερώτηση. Είχα κάνει προπαραγγελια από το market. Το κατέβασα και παίζω κανονικά. Αλλά αν πάω στο μάρκετ γιατί δε φαίνεται ότι το έχω αγοράσει και μου βγάζει πάλι τιμή;

Το μόνο ακραίο είναι να θεωρείται ακραία μια κριτική που καταλήγει λογικά και με επιχειρήματα σε ένα 6 ή 7. 

Ναι τα επιχειρήματα σωστά αλλά το σκορ γελοίο αν και αριθμοί είναι ο καθένας τα αντιλαμβάνεται αλλιώς, αλλά 6 βάζεις σε game που είναι τίγκα στα glitches που φαίνεται η προχειροδουλειά γενικά. Τόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, και για ένα game που τα προβλήματα διορθώνονται σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον το 6 δεν αξίζει. Εδώ βλέπω μου βάζει 6 σε αυτό 8 στο last of us και 9 στην βλακεία το dishonored. Τσάμπα βασικά το ανέφερα το gamespot, γιατί παλιά το είχα σε εκτίμιση.

το πήρες από το ευρωπαϊκό marketplace ή από άλλο location?...περίεργο μου φαίνεται

Από Ελληνικό κανονικά. Pre order. Και εμένα μου φαίνεται κάπως. Το rivals ας πούμε που έχω πάρει από το μάρκετ χωρίς Pre order δε μου το κάνει αυτό.

Δε ξέρω τι πρέπει να κάνω. Μη παιχτεί καμία μαλάκια και δε μπορώ να το ξανά κατεβάσω.

σε ενα game που ειναι τιγκα στα glitches δεν βαζεις για κανεναν λογο πανω απο τη βαση,ουτε καν τη βαση (5).ο κοσμος γενικα ειναι πολυ μπερδεμενος με το τι εστι 9 στα 10 η 8 στα 10.δεν ξερω του ποσο ειναι το destiny γιατι ακομα δεν το εχω πιασει στα χερια μου αλλα για 8 και 9 μπορει να μην ειναι.

• Like 1

Ναι τα επιχειρήματα σωστά αλλά το σκορ γελοίο αν και αριθμοί είναι ο καθένας τα αντιλαμβάνεται αλλιώς, αλλά 6 βάζεις σε game που είναι τίγκα στα glitches που φαίνεται η προχειροδουλειά γενικά. Τόσο καλοφτιαγμένο παιχνίδι δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί, και για ένα game που τα προβλήματα διορθώνονται σε μεγάλο βαθμό στο μέλλον το 6 δεν αξίζει. Εδώ βλέπω μου βάζει 6 σε αυτό 8 στο last of us και 9 στην βλακεία το dishonored. Τσάμπα βασικά το ανέφερα το gamespot, γιατί παλιά το είχα σε εκτίμιση.

Διαφωνώ σε όλα.

Πρώτον, η κλίμακα έχει 10 αριθμούς. 10. Οχι 5. Ενα προχειροφτιαγμένο παιχνίδι που είναι σχεδόν unplayable παίρνει 1 ή 2, ξέρω 'γώ, όχι 6 και 7, αν είναι δυνατόν! 

Δεύτερον, το μόνο καλοφτιαγμένο στο Destiny είναι η engine του και το εικαστικό κομμάτι. Να του βάλουμε έστω τη βάση γι' αυτά τα δύο; Ξεκινάμε με το 5. Να του βάλουμε άλλον ένα βαθμό επειδή σε μεμονωμένα σημεία έχει κάποιες αναλαμπές; 6. Τι παραπάνω έχει; Εξήγησέ μας εσύ γιατί να του δώσεις δύο βαθμούς παραπάνω από το "γελοίο" 6; 

Τέλος, ποια είναι τα προβλήματα στο Destiny τα οποία διορθώνονται με updates; Το βασικό design και η δομή του; Η ιστορία του; Ο τρόπος που την παρουσιάζει; Η έκτασή του; Η διάρκειά του;

Ειδικά όσον αφορά τα δύο τελευταία, υποθέτω πως όταν μιλάμε για "updates" μιλάμε για δωρεάν ενημέρωση του παιχνιδιού. Οχι για paid "expansion", όπως είμαι σίγουρος ότι θα αποκαλούν έναν έξτρα χάρτη με random εχθρούς και άλλα 50 missions όπου πατάς το τετράγωνο για 3 δευτερόλεπτα κι ακούς ένα βαρεμένο ρομπότ να σου λέει ασυναρτησίες. 

ΥΓ: Δεν είμαι επιθετικός προς εσένα, προς το παιχνίδι είμαι, μη γίνει καμιά παρεξήγηση :)

• Like 1

μην κάνει κανείς το λάθος να μπει κανά multi πριν πάει έστω 20 level...πως κάτι αποτυχημένα ΜΜΟ κάνουν matchmaking σε αρένες και bgs levels από 1 - over 9000, ε κάτι τέτοιο και εδώ...much fun...NOT

Το singleplayer τι λεει? Ως campaign ?

Το singleplayer τι λεει? Ως campaign ?

με λίγα λόγια

στα συν

ικανοποιητικά γραφικά

πολύ ωραία ατμόσφαιρα

τα random events παρουσιάζονται ωραία

ωραίο universe που μπορεί να γίνει καλύτερο

στα μείον

αστείο story

μέτριο ΑΙ

τραγικό voice acting

επαναλαμβανόμενο με λίγους πλανήτες και τους ίδιους εχθρούς

ψευτο-αίσθηση open world...ξεκινάς πολλά missions στο ίδιο μέρος απλά παίρνεις λίγο διαφορετικό path και καμιά φορά το ίδιο

το multi του unbalanced που σημαίνει ότι μόνιμα αυτός που αφιερώνει χρόνο και φαρμάρει armor, θα έχει τρομερό πλεονέκτημα απέναντι σου (skills + equipment)

προσωπικά θα του έβαζα 6,5-7...δεν είναι άσχημο το game...είναι απλά ένα μέτριο game που καλό είναι να το δει κάποιος αν το βρει φτηνά και σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογεί το hype τόσο μηνών

• Like 3

οποτε απο οσο καταλαβενω απο οσα εχω διαβασει μεχρι τωρα αν ας πουμε η bungie εδινε το destiny σε καλυτερη τιμη σαν "βαση" ενως in developement universe και μετα ερχοντουσαν τα expansions θα ηταν καλυτερα;αμα εκανε ας πουμε 40 ευρω το βασικο παιχνιδι και μετα με expansions σε βαθος χρονου γεμισε το συμπαν του με οτι ειναι να ερθει...

το multi του unbalanced που σημαίνει ότι μόνιμα αυτός που αφιερώνει χρόνο και φαρμάρει armor, θα έχει τρομερό πλεονέκτημα απέναντι σου (skills + equipment)

μια χαρα balanced ειναι το multi του...αμα ηταν να ειναι ολοι το ιδιο δεν θα ειχε νοημα να λουταρεις εξοπλισμο...επισης αν εισαι καλος μια χαρα ριχνεις καποιον ο οποιος εχει καλυτερο armor απο σενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...