Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μίλησα για ΒΕΤΑ ...Γενικά το παιχνίδι μου αφήνει μια αίσθηση μισοτελειωμενου-πρόχειρου...

Ναί επειδή έχουν ανακοινώσει huge content σε dlc και expansions....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το 6 του gamespot υπερβολή για μένα αλλά συμφωνώ σε ότι λένε όλοι, δηλαδή καλές δομές, αλλά από περιεχόμενο υστερεί, αλλά από την άλλη χαίρομαι με τέτοια υπερβολικά σκορ ώστε να το βελτιώσουν στα σημεία που ξεκάθαρα και αντικειμενικά υστερεί το game γιατί είναι κρίμα να πάει έτσι άκλαυτο.

Το 6 του gamespot υπερβολή για μένα αλλά συμφωνώ σε ότι λένε όλοι, δηλαδή καλές δομές, αλλά από περιεχόμενο υστερεί, αλλά από την άλλη χαίρομαι με τέτοια υπερβολικά σκορ ώστε να το βελτιώσουν στα σημεία που ξεκάθαρα και αντικειμενικά υστερεί το game γιατί είναι κρίμα να πάει έτσι άκλαυτο.

Σοκαριστικό αυτό το 6/10 αν σκεφτείς το hype που σημιούργησε η ίδια η εταιρία για το παιχνίδι της.

Για να δούμε και τη βαθμολογία του ign,θα είναι κανά 9/10 και θα γελάω.Αυτά τα raids τι τα θέλανε,ποιός θέλει να πυροβολάει μαζί με άλλους για 3-4 συνεχόμενες ώρες,κουρκούτι θα γίνεται το κεφάλι μετά απ'αυτό.

Ναί επειδή έχουν ανακοινώσει huge content σε dlc και expansions....

Νταξει να τα πουλάνε κανά ταληρο κ όταν βγάζουν content ας το χρεώνουν!καπου είδα στο ps store 99euro μια digital έκδοση...γελούσαμε μόνος μου!ψοφος!

• Like 3

Επειδή τόσο χρεώνουν τις ψηφιακές αγορές και οι δύο εταιρείες στις κονσόλες.

Οπου αλλού δεις εκτός Ελλάδας οι τιμές είναι σχεδόν 20 ευρώ κάτω ;)

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BF95Q90/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Γιατί στο store του xbox 360 κάνει 70 ευρώ?Υπάρχει περίπτωση να το βρώ κάπου φθηνότερα?

Σοκαριστικό αυτό το 6/10 αν σκεφτείς το hype που σημιούργησε η ίδια η εταιρία για το παιχνίδι της.

Για να δούμε και τη βαθμολογία του ign,θα είναι κανά 9/10 και θα γελάω.Αυτά τα raids τι τα θέλανε,ποιός θέλει να πυροβολάει μαζί με άλλους για 3-4 συνεχόμενες ώρες,κουρκούτι θα γίνεται το κεφάλι μετά απ'αυτό.

Το παιχνιδι στην βαση του ειναι ΜΜΟ, οπως υπαρχουν raids στα ΜΜΟ λογικο ειναι να υπαρχουν κ εδω, μια χαρα προσθηκη ειναι, εξαλλου υπαρχουν ατομα που το πηραν οπως εγω οχι επειδη ειναι FPS αλλα επειδη εχει στοιχεια ΜΜΟ κ το κανουν να ξεχωριζει, για 9 δεν ειναι ακομα, αλλα με τον καιρο θα γινετε κ καλυτερο πιστευω, εγω το απολαμβανω παντως.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...