Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ,με εκανε να ασχοληθω ενω δεν κολλαω ευκολα.Βεβαια εχει την θεματολογια που μου αρεσει οποτε παιζει και αυτο ρολο.Τα γραφικα ειναι οκ ωραιες σκιες και φωτισμοι αλλα χωρις να τρελαινομαι .Το gameplay καλο γρηγορο,το shooting θυμιζει halo που δεν με χαλαει καθολου και αν και η διαρκεια ειναι καλη,οχι single player αλλα online τοτε ειμαι καλυμμενος .Γενικα εχει πεσει αρκετο Hype και marketing πανω,αλλα σαν παιχνιδι δεν ειναι ασχημο.Γενικα ποτε δεν πιστευω το Hype οποτε δεν με απογοητευσε...Τωρα αν καποιος περιμενει τα υπερτατα γραφικα η νομιζει οτι θα δει κατι τρομερα καινοτομο τοτε ναι θα απογοητευτει...Το συστηνω καθως βλεπω οτι καποιος που δεν ειναι θυμα και δεν περιμενει τρελα πραγματα θα το ευχαριστηθει ...

• Like 3
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι το παιχνιδι ,με εκανε να ασχοληθω ενω δεν κολλαω ευκολα.Βεβαια εχει την θεματολογια που μου αρεσει οποτε παιζει και αυτο ρολο.Τα γραφικα ειναι οκ ωραιες σκιες και φωτισμοι αλλα χωρις να τρελαινομαι .Το gameplay καλο γρηγορο,το shooting θυμιζει halo που δεν με χαλαει καθολου και αν και η διαρκεια ειναι καλη,οχι single player αλλα online τοτε ειμαι καλυμμενος .Γενικα εχει πεσει αρκετο Hype και marketing πανω,αλλα σαν παιχνιδι δεν ειναι ασχημο.Γενικα ποτε δεν πιστευω το Hype οποτε δεν με απογοητευσε...Τωρα αν καποιος περιμενει τα υπερτατα γραφικα η νομιζει οτι θα δει κατι τρομερα καινοτομο τοτε ναι θα απογοητευτει...Το συστηνω καθως βλεπω οτι καποιος που δεν ειναι θυμα και δεν περιμενει τρελα πραγματα θα το ευχαριστηθει ...

Αυτό, μιλάμε για ένα καλό παιχνίδι, το οποίο έχει μέλλον, με τα expansions κτλ

• Like 1
Δημοσ.

Drumroll!

Link.png Site: Οπως είχα προβλέψει, 3/5 του έβαλε ο Τζεφ.  

Destiny is a beautiful but hollow experience with most of the pieces you'd expect from a great multiplayer shooter. It just can't find a way to fit them all together.

...

There are cool little flashes of brilliance in Destiny, but a lot of it feels like a game designed by people who weren't sure what sort of game they were designing. Is it a loot shooter? Sort of, but the loot isn't very good. Is it an MMO? No, but you'll occasionally encounter other players out in the field. A story-driven shooter like the Halo franchise? Sure, if you don't mind digging through the developer's website to find those little bits of lore. Clans? Again, they exist on the website but don't surface in-game in a meaningful way. The pieces are there, but too many of them feel malformed or half-realized to make Destiny recommendable. If you're interested in this sort of game, you may wish to wait and see what Bungie does in the months ahead before spending any money.

Δημοσ.

Γιατί γινόταν General chat στη beta; ΔΕ θυμάμαι κάτι τέτοιο.

Δεν μίλησα για ΒΕΤΑ ...Γενικά το παιχνίδι μου αφήνει μια αίσθηση μισοτελειωμενου-πρόχειρου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...