vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 red1 απο μενα επειδη παιζω και τα δυο αν θες να ευχαριστιεσαι , για την ωρα χτυπα diablo3 ( Να παιξουμε και παρεα ) , αν παλι τηνεις προς destiny και αυτο ειναι καλο αλλα οχι αυτο που περιμεναν ολοι δηλ. Μανα εξ'ουρανου.... Για μενα το game ειναι μια χαρα , μ αρεσει η ολη φαση και εχθες που το παιξα ενα 3ωρο το ευχαριστηθηκα, εχει σχετικα μια δυσκολια για αρχη(σκουριασα στα fps) και μπορει να αναδειξει μεγαλες στιγμες co-op..δωστε του χρονο του παιχνιδιου , ειλικρινα ο gamer o τωρινος μεσα στην σαπιλα που τον περικλειει , εχει ωρεσ-ωρες αναλαμπες elit-ισμου.... Το metacritic δε το δινω βαση γιατι εκατσα εχθες και διαβασα μερικα reviews και εκλαιγα απο τα γελια με αυτα που γραφουν.γενικα πιστευω πως πολλοι θιχτηκαν, αν και συμφωνω σε ενα και μονο πραγμα, το παιχνιδι σαν concept ειναι πολυ καλο αλλα το ΦΩΝΑΖΕΙ : Βγηκα στις 9/9 να προλαβω το release date , δεν ειμαι ετοιμο να δωσω αυτο που πρεπει.Βγηκα οπως βγαινει η διαρροια, να προλαβω το κακο.... Αυτα απο μενα. Εγω θα το παιξω και θα κανω υπομονη οπως εκανα με το diablo στο pc.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 To παιχνίδι έχει μέτριους μέσους όρους σε όλες τις πλατφόρμες. Οι πιθανότητες να είναι κάτι καλύτερο από μέτριο λιγοστές. Μου τράβηξε τη προσοχή το πακέτο PS4+Destiny (Κύπρο το έχουν ίδια τιμή με το PS4 μόνο του) και ψάχτηκα λίγο να δώ τί παίζει με το παιχνίδι. Well, θα περιμένουμε κάποιο άλλο πακέτο.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 παρτο και πούλα το destiny ενα 50αρικο. θα σου βγει 350 η κονσόλα. και εγώ απο αυτά που έχω διαβάσει και εχω δει στο ΥΤ ειναι ενα μετριο προς καλό παιχνίδι. τίποτα συγκλονιστικό. Εδώ, ενώ σε όλα τα παιχνίδια έχουμε reviews μια μέρα πρίν, σε αυτό δεν έχει βγει ακόμα τίποτα. φοβούνται ποιος θα κάνει την αρχή και θα κάψει τη bungie την activision μαζί με τη σονυ και τη μικροσοφτ, που το πουλανε πακέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 btw για να παίξεις single campain, χρειάζεται να έχεις και plus ¨η φτάνει μόνο to online? Στο beta πάντως τα story missions τα έπαιζες χωρίς Plus. Μόνο τα Strikes ήθελαν Plus (και το Crucible προφανώς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsos326 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 παρτο και πούλα το destiny ενα 50αρικο. θα σου βγει 350 η κονσόλα. και εγώ απο αυτά που έχω διαβάσει και εχω δει στο ΥΤ ειναι ενα μετριο προς καλό παιχνίδι. τίποτα συγκλονιστικό. φιλε Σωκρατη ετσι οπως τα λες ειναι,το εχουμε ξαναδεις το έργο (watchdogs,titanfall,beyond 2 souls) αυτη η προσφορα στα 399 εχει χρονικο περιθωριο; γιατι σκεφτομαι να κανω το ιδιο με σενα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 λένε ότι είναι μέχρι 23/09. και ότι γίνεται για να χτυπήσουν το Χ-ΟΝΕ που εχει πακέτο στα 399. δεν ξέρω αν είναι μούφα ή ψαρωτικό. αλλά η αλήθεια είναι ότι, πακέτο ps4 με παιχνίδι εβγαινε στα 440. Αν έχεις τα φράγκα πάρτο (πουλάς και το destiny και σου κοστίζει 350 η αγορά). πιο κάτω στο αμεσον μέλλον να πάει αποκλείεται, και απο εδώ και πέρα θα βγούνε παιχνιδάρες, δεν είναι οτι θα το πάρεις, θα κάθεται στο ντουλάπι και θα καις την εγγύηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 και γω αυτο λεω, το παιχνιδι δεν εχει να σου δωσει κατι σπουδαιο.... μονο την ευχαριστηση του co-op απο κει και περα δε ξερω τι θα γινει.Το καλο ειναι οτι ξυπναει ο κοσμος γενικα, αν και στραβα βεβαια.Ξυπναει και κραζει αβερτα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 και γω αυτο λεω, το παιχνιδι δεν εχει να σου δωσει κατι σπουδαιο.... μονο την ευχαριστηση του co-op απο κει και περα δε ξερω τι θα γινει.Το καλο ειναι οτι ξυπναει ο κοσμος γενικα, αν και στραβα βεβαια.Ξυπναει και κραζει αβερτα... Είπαμε καρντάσι, εμεις Diavolo tre θα παίξομεν... Ελπίζω μόνο να προλάβω την προσφορά μέχρι τις 20-κατι του μήνα για το Destiny bundle αλλιώς...καλο 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις πήρα το παιχνίδι πακέτο με το ps4. Όποιος θέλει με κάνει add: hatZm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει ρε παίδες δεν είναι και τόσο τραγικό, οτι οτι αξίζει η προσφορά αξίζει!! το παιχνίδι μπορεί τωρα να είναι μέτριο αλλα έχουν ανακοινώσει ήδη 2 expansion packs! δηλαδή θα εξελιχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η στατιστικη δεν λεει ποτε ψεμματα αυτo εξυπακουεται, αλλα εξαρταται πως βαθμολογει ο καθενας αυτο εννοω. Ο αλλος βαζει 2 π.χ γιατι δεν μοιαζει λεει στο tomb raider και ο αλλος 10 γιατι μοιαζει λεει στο Halo.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, το στατιστικο δειγμα για εμενα ειναι σωστο και εχει νοημα, οταν ξερει ο αλλος τι να περιμενει απο ενα παιχνιδι και δεν μπαινει απλα για να γραψει οτι να ειναι, να γνωριζει δηλαδη το αντικειμενο. Απο την αλλη εχεις και τα site που τα περνουν χοντρα, οποτε για αυτο λεω μονος μου και δεν βασιζομαι σχεδον ποτε στις αποψεις των αλλων, αλλωστε κοντευω τα 30 χρονια gamer (ή gaymer οπως το δει κανεις) και εχω προσωπικη αποψη. Έχεις ακούσει το "Υπάρχουν 3 ειδών ψέμματα: Ψέμματα,καταραμένα ψέμματα,και η στατιστική" ; Με το υπόλοιπο συμφωνώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rouxlas86 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ το bundle χτες γιατί η προσφορά είναι καλή. Εμένα μ'αρέσει όσο έχω παίξει το game μάλλον γιατί κάτι τέτοιο περίμενα. Σαν bundle πιστεύω αξίζει γιατί στην τελική το πουλάς κιόλας. Εγώ πιστεύω θα βελτιωθεί το game στο μέλλον αρκετά αν και ήδη φαίνεται ότι είναι δουλεμένο μέχρι τελευταία λεπτομέρεια. Δύο ερωτήσεις. Όλοι οι παίχτες που βλέπω γύρω μου σχεδόν έχουν ελληνικά ονόματα. Πως γίνεται ο διαμοιρασμός?Γιατί έχω μείνει εποχή wow που απλά διάλεγες ευρωπαϊκό server. Τέλος οι εχθροί είναι απλά χαζοί και δεν έρχονται να σου κάνουν επίθεση όταν είσαι cover πίσω από τοίχο ή είναι θέμα δυσκολίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως έχω να πω ότι καθαρά για το single player/campaign/co-op μέρος το Destiny δεν είχε πολλά να κάνει, ήδη το Borderlands 2 είχε σωστό co-op/loot/leveling/end game/campaign με πολύ γέλιο ΚΑΙ χαρακτήρα. Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο, το art direction και ο κόσμος είναι σίγουρα ενδιαφέρον, γιατί να βιαστείς και να έχει ένα single player μέρος που ο κυριος λόγος ύπαρξης είναι να κανεις level up. Κάντε απλά copy το borderlands με story που αρμόζει στον κόσμο του Destiny και προσφέρετε το multiplayer που θα παίζει ο κόσμος για καιρό. Το Destiny συγκριτικά με το Borderlands μου θυμίζει τι είναι το Elder Scrolls Online συγκριτικά με το Skyrim. Μια πιο άδεια, άψυχη έκδοση με ίδιο concept. Το co-op σίγουρα έχει την πλακα του αλλα πάλι συγκριτικά με το Borderlands 2 το οποιο έχει πιο πολλά classes με πολλα builds που έχουν περισσότερες διαφοροποιήσεις μεταξύ τους, χάνει και εκεί. Οποτε μιλάμε για ένα game που πουλάει καθαρά για το Crucible, όχι για το story, όχι για το co-op, όχι για pve. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Στο xbox360 μου βγαζει εδω και ποση ωρα ενω παιζω κατω - κατω το μυνημα "your subclass. your abilities come from subclass....."Τι ακτιβως ειναι αυτο και πως το βγαζω?Παρολο που μου λεει να πατησω το πληκτρο Y το παταω αλλα δεν κανει τιποτα απολυτως τι γινεται?Και στο ps4 μπορεις να το παιξεις αν δεν εισαι psn+ member απλα να εισαι συνδεδεμενος στο psn ή χρειαζεται υποχρεωτικα psn+ συνδρομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funnydad Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά το παιχνίδι δεν λένε οτι ειναι online mmo ? γιατι εγώ κανά 40 λεπτό που έπαιξα δεν συνάντησα κανέναν άλλον παίχτη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα