red1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Gian bomb stream : http://www.twitch.tv/jeffgerstmann Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα 15 πρώτα λεπτά. https://www.youtube.com/watch?v=LWdNUuZg0f4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια ειμαι ετοιμος να πουλησω και τη γατα μαζι με ολα τα πραγματα μου για να παρω ps4+destiny αλλα καθομαι και βλεπω ολα τα streams ολη μερα και η φαση ειναι λιγο meh.... τα ιδια και τα ιδια ενα πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για την κονσόλα με το παιχνίδι αξίζει, το πήρα ήδη, για το παιχνίδι όλοι λένε οτι περίμεναν κάτι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδια ειμαι ετοιμος να πουλησω και τη γατα μαζι με ολα τα πραγματα μου για να παρω ps4+destiny αλλα καθομαι και βλεπω ολα τα streams ολη μερα και η φαση ειναι λιγο meh.... τα ιδια και τα ιδια ενα πραγμα... Θα έδινες το κατοικίδιο σου για να πάρεις μια κονσόλα;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έδινες το κατοικίδιο σου για να πάρεις μια κονσόλα;;; Εδώ θα έδινε όλα τα πράγματά του, στη γάτα κόλλησες εσύ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny/user-reviews YΓ : Δεν φαίνεται να άλλαξαν πολλά απο την beta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Έπαιξα το βράδυ εχθές ένα 20άλεπτο... η εντύπωση που μου έκανε το παιχνίδι είναι: Εχμ.... οκ, περίμενα κάτι καλύτερο. τόσο απο θέμα γραφικών, τα οποία είναι σαν να παίζεις Uncharted στο ps3, όσο απο θέμα concept, είναι τρομερά δύσκολο να παίξεις FPS με τα joysticks, και κατά την άποψή μου τρομερή παράλειψη που δεν έβαλαν μια εναλλακτική κάμερα, αντί για fp, να έβαζαν μια σαν αυτή του gears of war. όταν παίξω παραπάνω θα σας πω περισσότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Θα έδινες το κατοικίδιο σου για να πάρεις μια κονσόλα;;; καλα το φουσκωσα λιγο για να τονισω την επιθυμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny/user-reviews YΓ : Δεν φαίνεται να άλλαξαν πολλά απο την beta... Στο IGN έχουν άλλη άποψη πάντως... http://www.ign.com/games/destiny/ps4-160849 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 οι users πάντως το κράζουνε http://www.metacritic.com/game/playstation-4/destiny και συνήθως δεν έχουν μεγάλη απόκληση τα ratings των χρηστών απο των site... Ιδια φάση με το watch dogs θυμίζει. over hyped. σπρωχτο του βγάλανε ένα 8/10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι περιμενα και εγω το κατι παραπανω αλλα οχι οτι δεν ειναι ευχαριστημενος απο το τελικο αποτελεσμα. Τις αποψεις των αλλων παντα δεν τις λαμβανω σοβαρα υπ'οψιν καθοτι απεχουν αρκετες φορες απο την δικια μου, ενα stream μπορει να πεισει μεσες ακρες αρκετους αν τους κανει ή οχι το παιχνιδι. Παντως δεν συμφωνω με τιποτα στο μεσο ορο των χρηστων στο metacritic, πολυ ακραιες βαθμολογιες συνηθως απο "ελιτιστες" ή πιτσιρικαδες που απλα ειναι των ακρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 φτάνουν κοντά τα 1,000 άτομα. δε γίνεται να παίξει πολύ πλέον ο μέσος όρος απο τους ακραίους. είναι κανόνας σταστικής. συγκρινε το με αλλα παιχνίδια που έχουν αξιολογηθεί απο sites. btw για να παίξεις single campain, χρειάζεται να έχεις και plus ¨η φτάνει μόνο to online? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό στο οποίο φαίνεται να συμφωνούν οι περισσότεροι πάντως είναι πως το παιχνίδι πάσχει απο κρίση ταυτότητας, είναι άκρως επαναλαμβανόμενο/άψυχο, ιστορία μηδέν (λαμβάνοντας υπόψιν πως μιλάμε για Bungie που έχουν βγάλει και μερικά Halo) και δεν έχει αρκετό περιεχόμενο (στην παρούσα φάση)...Επίσης, έλλειψη chat/voice chat σε "κοινωνικό" παιχνίδι που απαιτεί συνεργασία ? Koiνώς, δείχνει να είναι βεβιασμένο απο αρκετές απόψεις και το έβγαλαν στην τωρινή του κατάσταση απλά και μόνο για να προλάβουν το release date...Πιστεύω πως σε ένα χρονάκι απο τώρα θα είναι ταμάμ - όπως συνέβη και με το Diablo 3...Eπιτρεψτε μου να βγω λίγο εκτός θέματος : Σκέφτομαι πως αμα το αγοράσω θα είναι "υπερβολή" καθώς υπάρχει και το Warframe το οποίο λίγο-πολύ είναι στα ίδια (βλέπε: ΜΜΟ lite/shooter-loot 'em-up).Επίσης, μιας που ανέφερα το Diablo 3 πιο πάνω, θα με ενδιέφερε και εκείνο πολύ και θα έπρεπε να διαλέξω μεταξύ των 2 (Destiny/D3) καθώς χρόνος για 2 παιχνίδια που απαιτούν ώρες παιξίματος και που κάνουν πάνω κατω τα ίδια... Κάποιος που τα έχει παίξει και τα 2 να μας πει τις απόψεις του ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 φτάνουν κοντά τα 1,000 άτομα. δε γίνεται να παίξει πολύ πλέον ο μέσος όρος απο τους ακραίους. είναι κανόνας σταστικής. συγκρινε το με αλλα παιχνίδια που έχουν αξιολογηθεί απο sites. btw για να παίξεις single campain, χρειάζεται να έχεις και plus ¨η φτάνει μόνο to online? Η στατιστικη δεν λεει ποτε ψεμματα αυτo εξυπακουεται, αλλα εξαρταται πως βαθμολογει ο καθενας αυτο εννοω. Ο αλλος βαζει 2 π.χ γιατι δεν μοιαζει λεει στο tomb raider και ο αλλος 10 γιατι μοιαζει λεει στο Halo.. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις, το στατιστικο δειγμα για εμενα ειναι σωστο και εχει νοημα, οταν ξερει ο αλλος τι να περιμενει απο ενα παιχνιδι και δεν μπαινει απλα για να γραψει οτι να ειναι, να γνωριζει δηλαδη το αντικειμενο. Απο την αλλη εχεις και τα site που τα περνουν χοντρα, οποτε για αυτο λεω μονος μου και δεν βασιζομαι σχεδον ποτε στις αποψεις των αλλων, αλλωστε κοντευω τα 30 χρονια gamer (ή gaymer οπως το δει κανεις) και εχω προσωπικη αποψη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα