Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο Moon αν εκεί όπου σου δίνει το όχημα πας προς την αντίθετη κατεύθυνση έχει πολύ πράμα από dungeons, και μόνο δύο εχθρούς που είναι lvl 12. Οι υπόλοιποι όλοι βγαίνουν (κι αυτοί βγαίνουν, αλλά μας έβγαλαν την πίστη, και τελικά δεν είχε τίποτα μετά, μια κλειστή πόρτα μόνο :P )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο PS3 έβαλα και έπαιξα το tutorial. Γραφικά αθλιότατα αλλά το προσπερνάμε. Ωραίο gunplay είδα, θα μπω να το δοκιμάσω αύριο με παρέα που είναι η τελευταία μέρα.

Αθλιότατα σε σχέση με τι? 

Αθλιότατα σε σχέση με τι? 

Γενικώς. Ακόμα και με άλλα παιχνίδια του PS3. Πάρα πολύ θολούρα και tearing. Φαίνεται ωραίο πάντως. Το εξερευνώ περισσότερο σήμερα.

Υπερβολές, δεν είναι άθλια τα γραφικά, απλώς άμα έχει συνηθίσει το μάτι σου σε αυτά που έδειχναν ώς τώρα από το PS4 είναι παραπάνω από αισθητή η διαφορά. Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα exclusives του PS3, ούτε με του 360, αλλά αν σκεφτείς πόσο ανοιχτός είναι ο κόσμος του, μια χαρά είναι.

Tearing, για την ιστορία, στο 360 δεν παρατήρησα. 

• Like 3

Υπερβολές, δεν είναι άθλια τα γραφικά, απλώς άμα έχει συνηθίσει το μάτι σου σε αυτά που έδειχναν ώς τώρα από το PS4 είναι παραπάνω από αισθητή η διαφορά. Σίγουρα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα exclusives του PS3, ούτε με του 360, αλλά αν σκεφτείς πόσο ανοιχτός είναι ο κόσμος του, μια χαρά είναι.

Tearing, για την ιστορία, στο 360 δεν παρατήρησα. 

Εμένα τα γραφικά μου φαίνονται σαν του Red Dead Redemption στο PS3. Και έχω την εντύπωση πως η έκδοση του X360 στο Destiny είναι αρκετά καλύτερη.

Χμ, δεν ξέρω, δεν έπαιξα στο PS3, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά και σαν του RDR να είναι, δεν τα λες κι άθλια για 9 ετών κονσόλα ;)

Το σημαντικό και καλό είναι πως κρατάει το framerate (στο PS3, απ' όσο διαβάζω - στο 360, απ'όσο έχω παίξει), οπότε το παιχνίδι είναι φουλ playable ακόμα και στις παλιές κονσόλες. 

Πώς σου έχει φανεί ώς τώρα εσένα, πέρα από τις αρχικές εντυπώσεις;

Ναι ότι το frame rate είναι σταθερό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

Γενικά φαίνεται πολύ ωραίο για παρέα. Έχει κάποιες ελλείψεις που με ενοχλούν αλλά τις παραβλέπω. Επίσης τα περιβάλλοντα μου φάνηκαν όλα ίδια, πράγμα που αφαιρεί περισσότερους πόντους από το εικαστικό περιεχόμενο. Gunplay και ποικιλία επιλογών στα όπλα είναι φοβερά. Θα περιμένω μπας και βγει στο PC. Αν δεν, θα αγοραστεί μόλις πάρω PS4.

στο ps3 και το 360 εχεις πολλα mmo παιχνιδια με γραφικα του destiny naruto?

Έχεις ελάχιστα ΜΜΟ  αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Αυτό δεν αποτελεί λόγο για να πω πως τα γραφικά είναι τελείως άσχημα. Εγώ αυτό που βλέπω λέω.

Σε παιχνίδι πάντως με αυτή τη δομή λίγο δύσκολα τα γραφικά να ήταν ωραία στις παλιές κονσόλες. Απλά δε γίνεται με τόσα πράγματα να τρέχουν από πίσω και να έχει και ένα σταθερό Frame rate απλά θα ήταν θαύμα αν βλέπαμε κάτι καλύτερο.

Σε παιχνίδι πάντως με αυτή τη δομή λίγο δύσκολα τα γραφικά να ήταν ωραία στις παλιές κονσόλες. Απλά δε γίνεται με τόσα πράγματα να τρέχουν από πίσω και να έχει και ένα σταθερό Frame rate απλά θα ήταν θαύμα αν βλέπαμε κάτι καλύτερο.

Σεβαστό. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα προτιμούσα αυτήν την έκδοση. Και μην ξεχνάμε, όσο βλέπουμε cross-gen παιχνίδια δεν βλέπουμε και μεγάλη βελτίωση στα γραφικά.

Συμφωνούμε. Και εγώ αν δεν είχα ps4 θα περίμενα η να βγει σε pc η όταν επερνα κάποια από τις καινούριες. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα το επερνα ούτε σε 360 ούτε σε ps3 και ας τις έχω.

Συμφωνούμε. Και εγώ αν δεν είχα ps4 θα περίμενα η να βγει σε pc η όταν επερνα κάποια από τις καινούριες. Αλλά σε καμία περίπτωση δε θα το επερνα ούτε σε 360 ούτε σε ps3 και ας τις έχω.

Σε PC δεν αποκλείεται να το δούμε. Σύμφωνα με δηλώσεις της Bungie θα ήθελαν να το βγάλουν και στο PC αλλά τους έπεσε βαριά η ανάπτυξη εκεί. Ενώ στο PS3 ήταν πιο εύκολο πράγμα... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...