Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια οποιος εχει περισευμα για ΠΣ4 ας στειλει ενα με π.μ.

Μη τα βγαζετε ετσι στη φορα και τα παιρνουν ασχετοι. ειναι αδικια γι αυτους που συμβαλουν στο φορουμ

• Like 2
Δημοσ.

η beta ειναι ανοιχτη απο σημερα τουλαχιστον για ps4 και xbone για gold και ps+ μονο!

παιδια διαβαζετε καθολου τα ποστ η μπενετε ποσταρετε κ τα λεμε;ανοιχτη για ολα τα φορματ η βετα παρε κοσμε

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, κλείνει μεσάνυχτα PDT απόψε (ξημερώματα για Ελλάδα).

Το Gamespot αναρωτιέται πάνω-κάτω ό,τι αναρωτιόμουν κι εγώ πριν από 2-3 μέρες.

http://www.gamespot.com/articles/the-7-big-questions-we-have-after-playing-the-dest/1100-6421254/

Η προπαραγγελία πάντως ακυρώθηκε από εμένα. Ας βγει και βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

και εγω το περιμενα πως και πως.παλι καλα που ανοιξαν τη beta και ειδα λιγο πολυ τι παιζει γιατι ειμουν ετοιμος να πουλησω πολλα πραγματα για να παω σε full bundle ps4-destiny.δυστυχως δεν τρελαθηκα και τοσο.οχι οτι με χαλασε αλλα τα controls μου φανηκαν λιγο νερουλα,δεν περιμενα μαγαλειο halo αλλα περα απο τη μουσικη δεν μπορω να πω οτι πορωθηκα με κατι!ps3 θα μου πεις αλλα οσο καταλαβενω το παιχνιδι παιζει ακριβως το ιδιο με με τα next gen με εξαιρεση τα visuals που για hardware τοσο παλιο ηταν οκ.

Δημοσ.

Ακριβώς ίδιο παίζει, αυτές τις μέρες εναλλάσσω μεταξύ 360 και PS4, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δε γίνομαι hyped παραπάνω λόγω ωραίων γραφικών. Αμα είχε ζουμί το παιχνίδι άνετα το έπαιζα και στο 360, που λέει ο λόγος, μια χαρά παίζει κι εκεί και με βολεύει και το χειριστήριο παραπάνω. Αλλά δε με έχει πείσει προς το παρόν. 

Εν τω μεταξύ, ο τρίτος χάρτης στο Crucible ποιος είναι; Παίζω από προχτές και μόνο Moon και Venus μου βγάζει. Και το Moon δε μου αρέσει καθόλου. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς ίδιο παίζει, αυτές τις μέρες εναλλάσσω μεταξύ 360 και PS4, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δε γίνομαι hyped παραπάνω λόγω ωραίων γραφικών. Αμα είχε ζουμί το παιχνίδι άνετα το έπαιζα και στο 360, που λέει ο λόγος, μια χαρά παίζει κι εκεί και με βολεύει και το χειριστήριο παραπάνω. Αλλά δε με έχει πείσει προς το παρόν. 

Εν τω μεταξύ, ο τρίτος χάρτης στο Crucible ποιος είναι; Παίζω από προχτές και μόνο Moon και Venus μου βγάζει. Και το Moon δε μου αρέσει καθόλου. 

εχει ανοιξει το iron banner στο crucible το οποιο περιεχει τον τριτο χαρτη mars.

Δημοσ.

Αααα, μόνο εκεί είναι ο τρίτος; 

Πάντως, μια-δυο φορές που έπαιξα Iron Banner στο Moon με έβγαλε. 

Ανοιξε και το story mission του Moon, by the way, για όσους δεν το πήρατε πρέφα. 

Δημοσ.

Στο PS3 έβαλα και έπαιξα το tutorial. Γραφικά αθλιότατα αλλά το προσπερνάμε. Ωραίο gunplay είδα, θα μπω να το δοκιμάσω αύριο με παρέα που είναι η τελευταία μέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...