Raiden5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Οποιος θελει εναν κωδικο για το destiny σε ps4 ας μ πει κ θα τον στειλω το βραδακι, εναν εχω θα το στειλω σε αυτον που θα στειλει πρωτος. Κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι απιστευτο πραγματικα, παρολο που εγω ποτε δεν ημουν φαν τον fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά μου περισσεύει κι εμένα ένας για PS4. Οποιος ενδιαφέρεται pm. Ο πρώτος, εννοείται, τον παίρνει (τον κωδικό, ε; ) Οποιος θελει εναν κωδικο για το destiny σε ps4 ας μ πει κ θα τον στειλω το βραδακι, εναν εχω θα το στειλω σε αυτον που θα στειλει πρωτος. Κατα τ'αλλα το παιχνιδι ειναι απιστευτο πραγματικα, παρολο που εγω ποτε δεν ημουν φαν τον fps Raiden, να συνεννοηθούμε μη δώσουμε στο ίδιο άτομο τους κωδικούς μας Στείλε μου pm όταν είναι να τον στείλεις. Ωραίο φαίνεται, όπως είχα πει και στην Alpha. Ελπίζω μόνο να μην είναι 10 χρόνια η ίδια αποστολή με μικροπαραλλαγές στη Ρωσία (με μικροπαραλλαγές), γιατί θα παλιώσει γρήγορα. Edit: Τον κωδικό τον έχει και (θα) τον χαίρεται ο butcher13 πλέον. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από Vole Maulder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ξερουμε ποια η διαφορα των classes τωρα εχω titan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Παιδιά και από εμένα ένα κλειδακι. Όποιος θέλει... Παιδιά όχι αλλά μηνύματα. Ο κωδικός δόθηκε στο φίλο lak10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raiden5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εχω κ εγω ενα οπως ειπα αλλα δεν ειδα κ μεγαλο ενδιαφερον οποιος θελει παντως υπαρχει ακομα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Θελω εγω αν υπαρχει διαθεσιμος Εχω ελληνικο psn store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μια απο τα ιδια και για εμενα παιδες... οποιος εχει beta key και του περισσευει,ας στειλει πμ. ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Iron Banner event added to Destiny beta, play your Guardian on both last and current-gen http://www.bungie.net/en/News/News?aid=11938 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αν εχει μείνει κανένα κλειδί,στείλετε και σε μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butcher13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Τελικά μου περισσεύει κι εμένα ένας για PS4. Οποιος ενδιαφέρεται pm. Ο πρώτος, εννοείται, τον παίρνει (τον κωδικό, ε; ) Raiden, να συνεννοηθούμε μη δώσουμε στο ίδιο άτομο τους κωδικούς μας Στείλε μου pm όταν είναι να τον στείλεις. Ωραίο φαίνεται, όπως είχα πει και στην Alpha. Ελπίζω μόνο να μην είναι 10 χρόνια η ίδια αποστολή με μικροπαραλλαγές στη Ρωσία (με μικροπαραλλαγές), γιατί θα παλιώσει γρήγορα. Edit: Τον κωδικό τον έχει και (θα) τον χαίρεται ο butcher13 πλέον. Ευχαριστω τον φιλο που μου εδωσε τον κωδικο. Πιστευω οτι το παιχνιδι (τελικη εκδοση) θα ειναι επικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδια υπαρχει καμια Ελληνικη Clan να μπω . Εχω βαρεθει να παιζω μονος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Με προβληματίζει κάτι. Σε επίπεδο mechanics το παιχνίδι είναι πολύ solid, σε αυτό δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν εξαιρέσουμε το ότι καλό θα ήταν να υπήρχε επιλογή να απενεργοποιεί το aim assist, κατά τ' άλλα είναι good ol' Bungie. Ωραίος χειρισμός, λοιπόν, ωραία τοπία και art direction. Ωστόσο, κι εδώ είναι το ζήτημά μου, σε επίπεδο αποστολών και storytelling φαίνεται να είναι οικτρά ελλειπές απ' όσο μας έχουν δείξει. Οπως φαίνεται, το campaign θα είναι ασύνδετες αποστολές μεταξύ τους με μια αφήγηση/εισαγωγή την ώρα που φορτώνει η αποστολή. Το πώς τελειώνουν, επίσης, δε μου αρέσει καθόλου, που βγαίνει αντίστροφη μέτρηση και σε "πετάει" σε τροχιά. Οσον αφορά το Exploration mode, ενώ αρχικά μου έκανε θετική εντύπωση, φαίνεται πως τελικά είναι φούμαρα. Δεν μπορείς να πάρεις πάνω από μία αποστολή τη φορά, με αποτέλεσμα να κάνεις συνέχεια backtracking, για αρχή. Οι αποστολές είναι τόσο generic, που δεν έχει τελικά καμία σημασία τι κάνεις και γιατί. "Οι Α θέλουν να σκανάρεις/να σκοτώσεις τόσους από τους Β, αποστέλλονται λεπτομέρειες". Ε, στείλε μου αυτές τις λεπτομέρειες! Πες μου γιατί κάνω ό,τι κάνω και τι βγαίνει από αυτό. Επίσης, μη με στέλνεις σε περιοχές που είναι κατά πολύ πάνω από το level μου χωρίς να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω. Αλλά πώς να επιλέξω, από τη στιγμή που δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνω, πέρα από το πάω εκεί και σκοτώνω ό,τι βρω και φτου κι απ' την αρχή. Το Strike την πρώτη φορά είχε πλάκα. Τη δεύτερη χλιαρό. Από την τρίτη και μετά συνειδητοποίησα ότι παίζει τόσο bullet sponging προς το τέλος που χάνεται το όποιο νόημα. 10 λεπτά και βάλε να κρύβομαι, να αδειάζω γεμιστήρα, να κρύβομαι, να αδειάζω γεμιστήρα και να περιμένω να πέσει ο εχθρός. Μηδέν challenge. PVP δεν έπαιζα ποτέ ιδιαίτερα σε τέτοια παιχνίδια, οπότε δεν έχω γνώμη. Don't get me wrong, διασκεδάζω ακόμα παίζοντάς το, αλλά προσπαθώ να δω τι έχει πραγματικά να προσφέρει αυτό το παιχνίδι κάτω από την απόλαυση του να παίζω κάτι σε νέα κονσόλα και να βλέπω ωραία sci-fi τοπία, και δυσκολεύομαι. Λέω να κάνω ένα διάλειμμα μέχρι να ανοίξει η beta του Xbox και να το παίξω και στο 360, όπου οι παράγοντες "νέα κονσόλα" και "ωραία γραφικα", το novelty δλδ, δε θα υπάρχουν. Μου διαφεύγει κάτι; Εχει κανείς να αντιπαραθέσει κάτι στις εντυπώσεις μου; Μήπως να δώσω 5 λίρες αντί για 45 και να πάρω απλώς το Halo 4 στο 360, που δεν το έχω παίξει ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το δεις σαν ένα καθαρό mmo, με ότι συνεπάγεται με αυτό. Παρά με μια συνέχεια του halo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 PS3 vs PS4 comparison 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 το περιεργο ειναι οτι στα συγκριτικα βιντεο λες οκ δεν ειναι και τεραστια η διαφορα!ομως οταν το παιξεις ειναι η νυχτα με την μερα!πολυ θολουρα στο ps3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα