Προς το περιεχόμενο

Destiny [PS3][PS4][Xbox 360][Xbox One]

mtifosi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

beta code παιζει και απο ελληνικα καταστηματα η να παω εξω?

Εγώ θα πρότεινα Amazon, και για την ευκολία και για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Εγώ πάντως που το έχω προπαραγγελια από Ελληνικό κατάστημα. (όχι από τα μεγάλα) ακόμα περιμένω.

Πόσος καιρός πάει; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 689
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πάντως που το έχω προπαραγγελια από Ελληνικό κατάστημα. (όχι από τα μεγάλα) ακόμα περιμένω.

Ποτς γκενεν ατο; Τους πηρες ενα τηλεφωνο να δεις τι γινεται;

Εγω εκανα σε ενα ελληνικο προπαραγγελια και σε μιση ωρα μου ειχε στειλει τους κωδικους. Δεν λεω το μαγαζι μην κανω διαφημιση, αλλα απο οτι ακουω και απο αλλους μου λενε οτι τους ηρθαν πολυ γρηγορα οι κωδικοι.

Εγώ θα πρότεινα Amazon, και για την ευκολία και για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο.

Πόσος καιρός πάει;

Από τις 20 του Ιούνη. Τους έστειλα μειλ και μου είπαν ότι δεν τους έχουν παραλάβει ακόμα.

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την ιστορία. Μήπως πρέπει να τους πιέσεις λίγο; Και να κάνεις κι ένα pre-order από κάπου αλλού για καβάτζα; 

Για την ιστορία, το Amazon μου είχε στείλει κωδικό από το pre-order του PS4 version αρκετούς μήνες πριν. Του 360 είχε αργήσει μόνο, τον οποίο έστειλε μες στον Ιούνιο.

Τους έστειλα μειλ και η απάντηση ήταν αυτή.

Καλησπέρα

Θα σας σταλούν άμεσα μόλις κυκλοφορισουν.

Λέω να το κάνω από κανένα άλλο μαγαζί και να το ακυρώσω στο συγκεκριμένο. Έχετε να μου πείτε κάποιο που να το έχει σε καλή τιμή και να σας έχει στείλει κωδικό; από Ελλάδα όμως.

Ξέρετε αν έχουν beta key τα public; γιατί έχουν και δωρεάν μεταφορικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδακια δινουμε δυο beta keyes για ps4..οποιος θελει να παρει μερος το μονο που εχει να κανει ειναι ενα σχολιο!οποιος θελει να στηριξει ας κανει και μια εγγραφη!

Επεξ/σία από metallica 13
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...