Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 beta code παιζει και απο ελληνικα καταστηματα η να παω εξω? Εγώ θα πρότεινα Amazon, και για την ευκολία και για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ πάντως που το έχω προπαραγγελια από Ελληνικό κατάστημα. (όχι από τα μεγάλα) ακόμα περιμένω. Πόσος καιρός πάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως που το έχω προπαραγγελια από Ελληνικό κατάστημα. (όχι από τα μεγάλα) ακόμα περιμένω. Ποτς γκενεν ατο; Τους πηρες ενα τηλεφωνο να δεις τι γινεται; Εγω εκανα σε ενα ελληνικο προπαραγγελια και σε μιση ωρα μου ειχε στειλει τους κωδικους. Δεν λεω το μαγαζι μην κανω διαφημιση, αλλα απο οτι ακουω και απο αλλους μου λενε οτι τους ηρθαν πολυ γρηγορα οι κωδικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εγώ θα πρότεινα Amazon, και για την ευκολία και για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Πόσος καιρός πάει; Από τις 20 του Ιούνη. Τους έστειλα μειλ και μου είπαν ότι δεν τους έχουν παραλάβει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την ιστορία. Μήπως πρέπει να τους πιέσεις λίγο; Και να κάνεις κι ένα pre-order από κάπου αλλού για καβάτζα; Για την ιστορία, το Amazon μου είχε στείλει κωδικό από το pre-order του PS4 version αρκετούς μήνες πριν. Του 360 είχε αργήσει μόνο, τον οποίο έστειλε μες στον Ιούνιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Τους έστειλα μειλ και η απάντηση ήταν αυτή. Καλησπέρα Θα σας σταλούν άμεσα μόλις κυκλοφορισουν. Λέω να το κάνω από κανένα άλλο μαγαζί και να το ακυρώσω στο συγκεκριμένο. Έχετε να μου πείτε κάποιο που να το έχει σε καλή τιμή και να σας έχει στείλει κωδικό; από Ελλάδα όμως. Ξέρετε αν έχουν beta key τα public; γιατί έχουν και δωρεάν μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Κανονικά, όλα τα pre-orders έχουν κλειδί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 XB1 leaked beta footage http://www.dailymotion.com/video/x21bei0_gameclip-original_videogames#from=embediframe http://www.dailymotion.com/video/x21beig_gameclip-original-1_videogames#from=embediframe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 τα κατεβασαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Destiny beta vids Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες. Δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο Bungie. Αυριο εχει να πεσει λιωσιμο μονο level 3 εφτασα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) παιδακια δινουμε δυο beta keyes για ps4..οποιος θελει να παρει μερος το μονο που εχει να κανει ειναι ενα σχολιο!οποιος θελει να στηριξει ας κανει και μια εγγραφη! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2014 από metallica 13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 οποιος γουσταρει με κανει add mitsos17 σε PS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Halo homage; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Κερδίστε κωδικό για το Destiny Beta PS4http://www.pspgr.net/viewtopic.php?f=127&t=23986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
garrett156 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 το αμαζον δεν δινει αλλους κωδικους οποτε εαν πεσει κανενας για ps3 και δεν τον θελετε ας μου τον δωσει καποιος.thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα