mtifosi Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ας πούμε τις εντυπώσεις από το νέο τίτλο της Bungie, η οποία όπως δείχνει και το τρέιλερ παει να δημιουργήσει ακόμα ένα κορυφαίο FPS. Νομίζω πως ήταν το πιο εντυπωσιακό FPS της Ε3, σίγουρα η ιστορία του θα είναι κορυφαία και με βάση την προϊστορία της bungie και το multiplayer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpratisn Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 το βρήκα αρκετά ενδιαφέρων μου θύμησες το guild wars 2 με τα open world events αλλά σε fps. για να πω την αλήθεια μου κιόλας θα πάω για day one ps4(το X1 μέχρι στιγμής με έχει απογοητεύσει) για το destiny μιας και ήταν το μόνο από όσα έδειξαν που μου τράβηξε την προσοχή το ότι δεν είναι exclusive δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. οπότε από μένα +1 για το game αν και έχουμε δει πολύ λίγα μέχρι στιγμής γ αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 http://www.vg247.com/2013/06/19/destiny-match-making-public-areas-and-social-interaction-discussed-by-bungie/ Καποια νεα χαρακτηριστικα του νεου τιτλου της bungie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostool13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Πολύ εντυπωσιακός κόσμος... να μην ήταν online... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλό δείχνει.Έχει πάρει στοιχεία από άλλα παιχνίδια.Δεν είναι απαραίτητα κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλό δείχνει.Έχει πάρει στοιχεία από άλλα παιχνίδια.Δεν είναι απαραίτητα κακό. Σιγουρα, αφου οποτε και να βγει θα ειναι στανταρ υποψηφιο για παιχνιδι της χρονιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpratisn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 όποιος έχει παίξει gw2(προσωπικά πολύ φανατικος) θα καταλαβαίνει ακριβώς τι θέλει να πει το παραπάνω link. ο τρόπος με των οποίο εξελίσσεται το lvling στον κόσμο είμαι μοναδικός. βγαίνεις έξω κ κανείς αποστολές χωρίς να χρειάζεται να μιλάς σε npc να διαβάζει κ να ψάχνεις στο net τα quest log με τις ώρες, σκοτώνεις world bosses σε συνεργασία με δεκάδες άλλους παίχτες χωρίς να χρειάζεται να μπεις σε group κ αλλά ωραία σε έναν κόσμο που όλα τα γεγονότα και οι παίχτες συνδέονται μεταξύ τους. το destiny απ όσο έχω δει θα είναι κάτι παρόμοιο σιν ότι θα συνδυάζει κ το fps στοιχείο δλδ κάτι σαν mmo+rpg+shooter+fps πολύ ενδιαφέρων μου ακούγετε!! ανυπομονώ να δω και το PvP του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Πολύ εντυπωσιακός κόσμος... να μην ήταν online... Να σου πω την αλήθεια, καιρός ήταν αυτά τα παιχνίδια να αποκτήσουν ένα πιο ενσωματωμένο online. Οπως γράφει κι από πάνω μου, αυτό το σύστημα φαίνεται πολύ καλό και "διακριτικό", αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι. Δε μιλάμε για single player story based "drama" game - όπου μια mmo-ποίησή του θα ήταν εις βάρος της εμπειρίας που θα μπορούσε να προσφέρει - αλλά για ένα shooter από αυτά που τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον εγώ και οι φίλοι μου, παίζουμε αποκλειστικά co-op. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Destiny investment “probably one of the biggest on new IP” in this industry, λέει ο publishing CEO Hirshberg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 άντε καιρός ήταν να δούνε και οι PS users τι σημαίνει BUNGIE σε multiplayer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Tech Analysis: Destiny Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Tech Analysis: Destiny Ενθαρρυντικα τα πρωτα δειγματα του destiny λοιπον αν και αναμενομενο. Απο τους λιγους τιτλους της Ε3 που εδειξε να πατα στα ποδια του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 direct feed 1080p video. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KREATOR13 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Παιχνιδαρα φαινεται,μαζι με το Witcher 3 ειναι τα πραγματικα next-gen παιχνιδια, ελπιζω να μη θελει gold συνδρομη για να το παιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 ελπιζω να μη θελει gold συνδρομη για να το παιξεις Ερμ, τι;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα