Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα και καλώς ήρθα. ab.gif

Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο PC και θέλω μια δεύτερη γνώμη(ες) και για να μη πιαστώ κότσος αλλά και αν τυχόν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε.

Το budget είναι μέχρι 380€-400€ τα οποίο με πολύ κόπο μάζεψα. Ψάχνω κυρίως για κάρτα γραφικών και τροφοδοτικό -και υπό προυποθέσεις RAM- καθώς το δικό μου (Premier DR-8550 BTX / 550w) ήταν πακέτο με τον υπολογιστή και απ΄ότι διάβασα στο ίντερνετ που το έψαξα είναι ψιλομούφα.

Έχω κοιτάξει στο Πλαίσιο και έχω βρει τα εξής:

- Sapphire 7870 2GB OC -> κυρίως λόγω του ότι την θεωρώ ότι καλύτερο βρήκα σε τέτοια τιμή + τέσσερα παιχνιδάκια για να βγάλω την υποχρέωση σε αδέρφια/ξαδέρφια τώρα το καλοκαίρι. ae.gif

-Corsair VS Series 550W (CP-9020050-EU) -> Για τροφοδοτικά δεν έχω ιδέα πέρα για το πως να διαλέξω πέρα από το ότι τα Corsair θεωρούνται απ'τα καλύτερα. Περιμένω απόψεις.

-Τέλος βρήκα και τις Crucial DDR3 4GB Dimm 1600MHz Ballistix Tactical οι οποίες πιστεύω είναι μια χαρά για το σύστημά μου και σε καλή τιμή.

Τώρα, το σύστημά μου σύμφωνα με το CPU-Z:
K0iPJbR.png?1

Το PC το΄χω κυρίως για gaming και τώρα που πέρασε και η Ε3 βλέπω ότι με την GTS 250 ή στo low τα γραφικά ή καθόλου. Επιπλέον, δεν υποστηρίζει DX11 το οποίο όσο πάει χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο (βλ. Crysis 3, Saints Row IV) και τώρα που θα΄χουμε απο Σεπτέμβρη τα next-gen games μαζί με τις νέες κονσόλες θα΄χω θέμα. Δεν καίγομαι για ultra settings σε παιχνίδια όπως τα Battlefield ή CoD τα οποία ούτως ή άλλως δεν παίζω αλλά θέλω medium/high με σχετική άνεση.

Αυτά, περιμένω γνώμες και συμβουλές.  ca7.gif

ΥΓ. Ως attachment, η πλήρης ανάλυση του PC

PC-SPECS.txt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...