panis21 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 καλησπερα σας!! εδω και πολυ καιρο εχω ενα pc με win7!! μαζι με την αγορα μου εδωσαν ενα καλο ηχοσυστημα!! τελος παντων εχω ενα προβλημα!! εχω συνδεσει κανονικα τα ηχεια πισω στον υπολογιστη δλδ το πορτοκαλι το πρασινο και το μαυρο καλωδιο (μονο αυτα βγαινουν απο τα ηχεια) στο αντιστοιχο χρωμα της υποδοχης τους!! ομως τελικα μονο το ενα απο τα 5 ηχεια +γουφερ παιζει!! αντε αλλο ενα να βγαζει ενα μικρο ηχο!! επισης δεν ξερω με τις ρυθμισεις τι να κανω και τα εχω ανακατεψει ολα!! αν μπορειτε να με βοηθησετε θα ημουν ευγνωμων!! ευχαριστω!!
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ο ενισχυτής σου εχει 6 αναλια, ενω το pc δυο ή αντε τρία (αν καταλαβα καλα) Οποτε για να παιξουν και τα 6 καναλια πρεπει να αλλαξεις καρτα ηχου στο pc, και αφου την αλλάξεις, θα πρεπει αυτο που παιζεις στο pc να υποστηρίζει ηχο 5+1 Κατι τετοιο δηλαδη
biomecanoid Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Uπάρχει να κανεις test για τα ηχεια από το control panel είναι πρόγραμμα τις Realtek Ο ενισχυτής σου εχει 6 αναλια, ενω το pc δυο ή αντε τρία (αν καταλαβα καλα) Οποτε για να παιξουν και τα 6 καναλια πρεπει να αλλαξεις καρτα ηχου στο pc, και αφου την αλλάξεις, θα πρεπει αυτο που παιζεις στο pc να υποστηρίζει ηχο 5+1 Κατι τετοιο δηλαδη Πλέον όλα τα pc έχουν πεντακάναλο ήχο δεν υπάρχει pc στερεοφωνικό . Πολλά έχουν και 7.1 ήχο όπως το δικό μου που δεν είναι και καινούργιο.ΟΙ κάρτες ήχου έχουν πεθάνει πια και χρειάζονται μονο σε εξιζητημενα θέματα όπως recording studios etc
panis21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παιδια οταν παω να δοκιμασω το τεστ στο κοντρολ πανελ παιζουν κανονικα ολα τα ηχεια και ειναι στο 7.1! αλλα μετα στα τραγουδια παιζει μονο το ενα!!
biomecanοiԁ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 το ένα δεν θα παιζει θα παίζουν 2 δηλαδή το τραγούδι σου είναι stereo και η συμπεριφορά αυτή είναι σωστή Aμα όντως είσαι 100% σίγουρος πως παιζει μονο το ένα και όχι 2 τότε τα εχεις συνδεση λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα