Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πω ρε ανθρωπε αληθεια εισαι πιο κουραστικος απο τα δεκαχρονα του LoL. Απλα σταματα να μιλας δεν χρειαζομαι αλλο τη βοηθεια σου. Περισσοτερο με κουρασες παρα με βοηθησες. Δε σου μιλησα ασχημα ουτε σου ειπα κατι κακο, απλα δεν καταλαβαινω αυτα που λες γιατι δεν ξερεις να γραφεις. Ποιο φορματ, σου λεω πριν 2 μερες εγινε φορματ στον υπολογιστη και μπηκε καινουριους σκληρος, μαζι με ολα τα νεα drivers για τα παντα!Μαθε να γραφεις σαν ανθρωπος και να βαζεις σημεια στίξης!

Δεν ηρθα στο insomnia ουτε για να αρχισω φασαριες ουτε για να τσακωθω με εσενα. Απλα μην απαντας αλλο και πηγαινε να βοηθησεις καποιον αλλον.

απλα δεν ηθελα να ασχοληθω αλλο μαζι σου απλα δε μου αρεσει οταν λες πραγματα που δεν ισχυουν ακου τα λαθη σου ανοιγεις ενα θεμα και δε λες καν τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και αλλο ενα λαθος οταν λες οτι εκανες φορματ πριν 2 μερες ουτε καν δε ξερεις τι γραφεις αν ψαξεις να δεις δε λες πουθενα για φορματ απλα οτι μονο αλλαξες σκληρο και δε στο λεω ουτε με κακο τροπο ουτε για να σε προσβαλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εχω καταλαβει αν ο καθαρισμος και η αλλαγη παστας εχει γινει επι τουτου.Κι εξηγουμαι.Το εκανες λογω του προβληματος η μιας που ανοιξες τον υπολογιστη για να βαλεις τον σκληρο εκανες τα παραπανω?

Εχει τη σημασια του αφου αναφερεις πως πριν δεν θυμασαι να στο εκανε,πραγμα που σημαινει πως κατι δεν εκανες σωστα κατα την επανατοποθετηση CPU,GPU.

Αρα κανε εναν κοπο και ξανατσεκαρε αυτα τα κομματια και κυριως GPU.Μπορει να μην εσφιξες καλα τα βιδακια που συγκρατουν την ψυκτρα της GPU σου η να λασκαρε το πινακι τροφοδοσιας της(ψυκτρας και το εξαπινο).

Επισης εκανες τεστ με unigine το οποιο ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο για να τσεκαρεις σταθεροτητα καρτας,fps και bench γενικοτερα.

Δοκιμασε το furmark,με προσοχη,το οποιο ειναι ψηστηρι καρτων,αφου η θερμοκρασια ειναι το θεμα.

Δοκιμασε να στρεσαρεις την CPU με IntelBurnTest η παρομοιο εργαλειο για να δεις αν ανεβασει θερμοκρασιες ανεξαρτητα απο GPU.

Κανε BIOS Reset.απ,οτι ειδα η μητρικη σου εχει στο backpanel clearcmos διακοπτη(με κλειστα ρευματα κλπ τα ξερεις ελπιζω)

Κοιταξε καλα στην μητρικη σου αν απο τον καθαρισμο πηγε σκονη στα σημεια που τσεκαρα

post-250709-0-52672400-1371627130_thumb.png

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

απλα δεν ηθελα να ασχοληθω αλλο μαζι σου απλα δε μου αρεσει οταν λες πραγματα που δεν ισχυουν ακου τα λαθη σου ανοιγεις ενα θεμα και δε λες καν τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη σου και αλλο ενα λαθος οταν λες οτι εκανες φορματ πριν 2 μερες ουτε καν δε ξερεις τι γραφεις αν ψαξεις να δεις δε λες πουθενα για φορματ απλα οτι μονο αλλαξες σκληρο και δε στο λεω ουτε με κακο τροπο ουτε για να σε προσβαλω

Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή ήταν συνημμένα από το πρώτο post.
Για να βάλω ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ σκληρό ανοιγμένο από το κουτί του, αναγκαστικά θα κάνω και format ώστε να μπορέσει o σκληρος να λειτουργήσει και να βάλω λογισμικό. Εγώ έτσι το ξέρω. Εχεις βαλει εσυ ποτε καινουριο σκληρο σε υπολογιστη χωρις να τον κανεις φορματ πρωτα?

Τώρα σε παρακαλώ επειδή είμαι αδύναμος χαρακτήρας στο θέμα των νεύρων, σταματα να μιλάς γιατί θα  φάω ban.

Δεν εχω καταλαβει αν ο καθαρισμος και η αλλαγη παστας εχει γινει επι τουτου.Κι εξηγουμαι.Το εκανες λογω του προβληματος η μιας που ανοιξες τον υπολογιστη για να βαλεις τον σκληρο εκανες τα παραπανω?

Εχει τη σημασια του αφου αναφερεις πως πριν δεν θυμασαι να στο εκανε,πραγμα που σημαινει πως κατι δεν εκανες σωστα κατα την επανατοποθετηση CPU,GPU.

Αρα κανε εναν κοπο και ξανατσεκαρε αυτα τα κομματια και κυριως GPU.Μπορει να μην εσφιξες καλα τα βιδακια που συγκρατουν την ψυκτρα της GPU σου η να λασκαρε το πινακι τροφοδοσιας της(ψυκτρας και το εξαπινο).

Επισης εκανες τεστ με unigine το οποιο ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο για να τσεκαρεις σταθεροτητα καρτας,fps και bench γενικοτερα.

Δοκιμασε το furmark,με προσοχη,το οποιο ειναι ψηστηρι καρτων,αφου η θερμοκρασια ειναι το θεμα.

Δοκιμασε να στρεσαρεις την CPU με IntelBurnTest η παρομοιο εργαλειο για να δεις αν ανεβασει θερμοκρασιες ανεξαρτητα απο GPU.

Κανε BIOS Reset.απ,οτι ειδα η μητρικη σου εχει στο backpanel clearcmos διακοπτη(με κλειστα ρευματα κλπ τα ξερεις ελπιζω)

Κοιταξε καλα στην μητρικη σου αν απο τον καθαρισμο πηγε σκονη στα σημεια που τσεκαρα

Το δεύτερο. Ο υπολογιστής κολλούσε παρα πολύ πριν λόγω διαλυμένου σκληρού. Όταν έβαλα καινούριο έβαλα και νέα pasta σε GPU και CPU και τα ξεσκόνισα. Φέτος επειδη εδινα πανελληνιες δεν μπορουσα να παιζω παιχνιδια και τα λοιπα. Επαιζα μονο LoL και σε αυτο παρ'ολο που εκανε θορυβο ο υπολογιστης και λογικα ανεβαιναν οι θερμοκρασιες (το ανεμιστηρακι ακουγεται πολυ στα games) δεν παρουσιαζε κανενα προβλημα. Και ουτε τωρα παρουσιαζει στο LoL. Γι'αυτο λεω οτι δεν θυμαμαι να μου το εκανε παλια το προβλημα, αλλα απο σεπτεμβρη 2012 ουσιαστικα δεν τον ειχα stressαρει καθολου τον υπολογιστη, μεχρι πριν λιγες μερες που αρχισα τα πιο βαρια παιχνιδια.

Επισης να σημειωθει οτι μια ζωη αυτος ο υπολογιστης, απο την πρωτη μερα που τον πηρα μεχρι και σημερα προβληματα παρουσιαζει :ρ

θα δοκιμάσω αυτά που μου είπες.

Δημοσ.

εντάξει μπορεί να μην είναι αυτό που θα πώ,αλλά ρίξε ενα βλέφαρο στους πυκνωτές

μην τυχόν έχει φουσκώσει κανένας ;)

Δημοσ.

εντάξει μπορεί να μην είναι αυτό που θα πώ,αλλά ρίξε ενα βλέφαρο στους πυκνωτές

μην τυχόν έχει φουσκώσει κανένας ;)

ok!

Δημοσ.

Ειναι επισης πιθανο,εως σιγουρο  πως τρως και bottleneck αφου εχεις εναν C2D επεξεργαστη με μια σχετικα συγχρονη καρτα ΑΤΙ HD 6800 series,γι'αυτο και τα framedrop στο TR.Αλλα οι θερμοκρασιες μπορει να οφειλονται σε αυτο,μπορει σε κακη τροφοδοσια κακο airflow και οτι αναφερθηκε παραπανω συν αλλα τοσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...