Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Οπως λεει και ο τιτλος αντιμετωπιζω προβληματα οταν παιζω παιχνιδια στο Pc.Ολα ξεκινουν καλα και ωραια αλλα μετα απο λιγη ωρα γινονται διαφορα. Στο WoW κρασαρει το παιχνιδι εντελως, γινεται unresponsive και κλεινει. Στο Tomb Raider απλα πεφταν τα fps πολυ χαμηλα (γυρω στα 22 fps).
Μετα απο αρκετα tickets η blizzard μου ειπε οτι το προβλημα ειναι μαλλον λογω υπερθερμανσης. η αληθεια ειναι οτι το HWMonitor δειχνει max temperatures 85 στην καρτα γραφικων και 80 στο CPU.
Είναι οντως αυτη η αιτια? Τι μπορω να κανω?

Καθαρισμος μεσα στο κουτι, αλοιφες, κτλπ. εγιναν πολυ προσφατα και μαλιστα μπηκε καινουριος σκληρος.
Το προβλημα αυτο δεν θυμαμαι να το εκανε παλιοτερα. Επισης εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις γραφικων και στο wow και στο TR, παλι το ιδιο συνεβαινε.
Tα specs ειναι συνημμενα.

Οποιαδηποτε βοηθεια εκτιμαται  :)

post-268552-0-47761900-1371399668_thumb.png

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φιλε μου στη φωτογραφια δε βλεπω κακες ενδειξεις θεμοκρασιας αλλα επειδη ειχα ενα λαπτοπ οταν ανεβαζε θεμοκρασια και το παιχνιδι κολλουσε!!!!!αν εγινε καθαρισμος και μπηκε θερμοαγωγικη παστα η ψυκτρα στον επεξεργαστη μηπως δεν εχει μπει καλα κοιταξε το γιατι το εχω παθει και αυτο την βαζω καλα 30-36 βαθμους και την ξαναβγαζω και την ξαναβαζω 70-80 βαθμους επειδη ειχε μπει στραβα

Δημοσ.

τα dimmakia της μνήμης σου είναι ίδια ;

1)κάνεις ένα memetest 86+ .

2) Κατεβάζεις το HD sentinel Και βλέπεις αν είναι υγιής ο σκληρός σου δίσκος.

Δημοσ.

Ναι ολες οι ram ιδιες ειναι, 1gb η καθε μια.
Ο σκληρος ειναι ολοκαινουριος και ελεγμενος με HD Sentinel 100% τα παντα.
στο PC εχει γινει και unigine test για 3ωρο και δεν κρασαρε

Δημοσ.

Ναι ολες οι ram ιδιες ειναι, 1gb η καθε μια.

Ο σκληρος ειναι ολοκαινουριος και ελεγμενος με HD Sentinel 100% τα παντα.

στο PC εχει γινει και unigine test για 3ωρο και δεν κρασαρε

η θερμοκρασια στη καρτα γραφικων ποσο ειναι γιατι στη φωτο δεν λεει?

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων εξω απο παιχνιδια ειναι στους 50 βαθμους, και μεσα σε παιχνιδια εχει φτασει μεχρι και 82. Στη συγκεκριμενη φοτο αν εδειχνε και τη θερμοκρασια της καρτας γραφικων θα ηταν 50 βαθμοι. Επισης ο επεξεργαστης φτανει κοντα 80 μεσα σε παιχνιδια.

Οχι δεν εχω card reader

Δημοσ.
τα specs είναι στη φωτογραφία στο πρώτο post.
τροφοδοτικό: Thermaltake TR2-500
ATX 2.0 12v 140w

ότι άλλο θέλετε να πω πείτε μου

Δημοσ.

Η καρτα γραφικων εξω απο παιχνιδια ειναι στους 50 βαθμους, και μεσα σε παιχνιδια εχει φτασει μεχρι και 82. Στη συγκεκριμενη φοτο αν εδειχνε και τη θερμοκρασια της καρτας γραφικων θα ηταν 50 βαθμοι. Επισης ο επεξεργαστης φτανει κοντα 80 μεσα σε παιχνιδια.

Οχι δεν εχω card reader

φιλε μου ειναι τελικα απο θεμοκρασιες πιστευω ειναι πολυ ψηλα!!!

εχεις αλλαξει παστα σε cpu και gpu???? Και το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες το κουτι?

Δημοσ.

όπως είπα και στο πρώτο post, καθαρισμός, πάστες και τα λοιπά έγιναν πριν λίγες μονο μέρες

Δημοσ.

όπως είπα και στο πρώτο post, καθαρισμός, πάστες και τα λοιπά έγιναν πριν λίγες μονο μέρες

το ειδα αλλα δε ξερω αν ειδες οτι στο δικο μου ποστ εχω γραψει οτι αν δεν εχει κατσει καλα η ψυκτρα σιγουρα θα ανεβαζει ο CPU θεμοκρασιες και κατι αλλο αν θεωρεις καλες τις 83 βαθμους κελσιου συνεχισε ετσι και θα παιζει ολα τα παιχνιδια για πολυ καιρο ψαξε στο νετ να δεις γιατις κανονικες θεμοκρασιες οταν υπολογιστης ειναι στην επιφανεια εργασιας εννοω δε κανει κατι βαρει εκεινη τη στιγμη αλλα και οταν παιζει παιχνιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!83 βαθμους ειναι υπερβολικα πολλη

Δημοσ.

Καλά εχει μπει η ψυκτρα :)

ναι οκ εχω το δεχομαι οτι εχει μπει καλα αλλα γιατι σου ανεβαζει θεμοκρασιες που πρεπει ψαχτω αν μπορεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...