Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω ένα πρόβλημα με το internet.
Μόλις το ανοίγω μετά από 10-20 λεπτά πέφτει η σύνδεση.
Πείρα στον ΟΤΕ τηλέφωνο και μου είπαν φταίει το ρουτερ και ότι θα μου το αντικαταστήσουν και είπαν ότι η γραμμή δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Πριν 3 χρόνια που είχα άλλο ρουτερ πάλι τα ιδία έκανε.
Θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη?

Δημοσ.

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και οταν εβγαλα τον διαχωριστη και συνδεσα το καλωδιο του ρουτερ στην μπριζα ειδα οτι ειταν μια χαρα ,αλλαξα διαχωριστη και ειμαι οκ και εγω στον οτε το ειχα παθει

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις το splitter μήπως φτιάξει αλλιώς αν σου ειπαν οτι έλεγξαν την γραμμή σου και ειναι οκ τοτε πιθανόν να ειναι το router , αφου θα στο αλλάξουν δωρεάν κιολας κομπλέ.

Τωρα πριν 3 χρόνια που ειχες το ιδιο πρόβλημα μπορεί να ηταν κατι αλλο

Δημοσ.

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα και οταν εβγαλα τον διαχωριστη και συνδεσα το καλωδιο του ρουτερ στην μπριζα ειδα οτι ειταν μια χαρα ,αλλαξα διαχωριστη και ειμαι οκ και εγω στον οτε το ειχα παθει

Το έχω συνδέσει κατευθείαν αλλά πάλι τα ιδία κάνει.

Δοκίμασε να αλλάξεις το splitter μήπως φτιάξει αλλιώς αν σου ειπαν οτι έλεγξαν την γραμμή σου και ειναι οκ τοτε πιθανόν να ειναι το router , αφου θα στο αλλάξουν δωρεάν κιολας κομπλέ.

Τωρα πριν 3 χρόνια που ειχες το ιδιο πρόβλημα μπορεί να ηταν κατι αλλο

Έχω αλλάξει και splitter

Δημοσ.

Κατάλαβα αυτο το ειχε και ενας φίλος μου γύρω στα 3 χρόνια , ορισμένες φορές μια έχανε το internet και μετα ερχόταν και γενικά ειχε πρόβληματα και δεν έφταιγε η γραμμη, τελικα του το αλλάξανε με καινούργιο router και ειναι κομπλές τώρα οποτε πιθανόν και για εσενα να υσχίει το ίδιο

Δημοσ.

Κατάλαβα αυτο το ειχε και ενας φίλος μου γύρω στα 3 χρόνια , ορισμένες φορές μια έχανε το internet και μετα ερχόταν και γενικά ειχε πρόβληματα και δεν έφταιγε η γραμμη, τελικα του το αλλάξανε με καινούργιο router και ειναι κομπλές τώρα οποτε πιθανόν και για εσενα να υσχίει το ίδιο

Έμενα όταν πέφτει η σύνδεση πρέπει να το κλίνω να περιμένω 2 λεπτά και μετά να το ξανά ανοίγω.

Αύριο θα δούμε τι θα γίνει και με το καινούριο.

Δημοσ.

Έμενα όταν πέφτει η σύνδεση πρέπει να το κλίνω να περιμένω 2 λεπτά και μετά να το ξανά ανοίγω.

Αύριο θα δούμε τι θα γίνει και με το καινούριο.

Έτσι και στον φίλο μου συνέβαινε μαλλον ζεσταίνεται και δεν την παλεύει αλλο, με το καινούργιο θα ειναι κομπλέ φυσιολογικά

Δημοσ.

Αυτα τα bautec τα παίζουν μετα απο λιγο καιρό δεν ειναι και για πολλά , ασε που στου φίλου μου μετα απο καμια ώρα έβραζε

Δημοσ.

ειπες μονος σου την μαγικη λεξη.το εχω 3 χρονια.3 χρονια για τετοια ρουτερ ειναι θαυμα να ζησουν οποτε μην σε παραξενευει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...