tasos555 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δεν ήξερα που στο διάολο να το βάλω αυτό το θέμα και λέω στα γενικά αν είμαι λάθος σορι έχω τα logitech z506 και έχουν καεί μετά από ερευνά και καλή στα σίγουρα έχουν καεί τα sta540 της κεντρικής κονσόλας νομίζω πως είναι ενισχυτές το θέμα είναι πως δεν μπορώ να τα βρω πουθενά. στο ebay έχω βρει κάποια άλλα το πρόβλημα μου είναι πως δεν τεριαζουν οι αριθμοί στα πλάγια τι μπορώ να κάνω ή ξέρετε κάνα μαγαζί έχω πάει Καληθεα,νέα Σμύρνη και Αθηνά
menios97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 http://www.multirama.gr/prod/perifereiaka/iheia/logitech-z-506/prod561677pp/
tasos555 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ναι αυτά έχω τι προτείνεις καινούργια ;;;; δεν ενδιαφέρομαι
Chris92 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 μαρκιδης φανος και τα δυο εχουν μεγαλη ποικιλια,πιστευω θα βρεις αυτο που ψαχνεις
djcat Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πάρε ένα τηλεφωνάκι logitech, δε χάνεις τίποτα. Μπορεί να σε φτιάξουν
menios97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ναι αυτά έχω τι προτείνεις καινούργια ;;;; δεν ενδιαφέρομαι γιατι θελεις να αγορασεις μεταχειρησμενα ??
SPANK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Αν εχει χαλάσει το συγκεκριμένο εξάρτημα μονο και βρείς καποιο η εσύ που πιάνουν τα χέρια του θα προσπαθούσα να το αλλάξω με ενα αλλο (αν βρεις στα ηλεκτρονικά) μήπως δουλέψει
tasos555 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ]menios97 δεν κατάλαβες τα έχω και έχουν χαλάσει αν βρω τα υλικά φτιάχνουν SPANK το έχω βγάλει το θέμα είναι που θα βρω και να σου κάνω μια ερώτηση επειδή είδα γνωρίζεις για το άθλημα αν οι αρθμοι είναι διαφορετική δεξιά αριστερά από το τσιπ που έχω τώρα θα έχω καπνούς αναφέρομαι σε αυτός εδώ
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 αν είναι μέσα στην εγγύηση θα γίνει αλλαγή(απο Logitech) αν όχι θα σου προτείνουν λογικά 50% έκπτωση φτιάξε λογαριασμό στην logitech και μιλά με αυτούς με email στο support και περίμενε 2 μέρες θα λάβεις μνμ στο εμαιλ σου. πάντως φημίζονται για το πολύ καλό support που έχει η logi
tasos555 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ααα ναι δεν το ήξερα άρα λες να το κλείσω και να το στείλω
coolerman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 ααα ναι δεν το ήξερα άρα λες να το κλείσω και να το στείλω δεν στέλνεις τπτ. φτιάχνεις λογαριασμό στην Logitech στέλνεις μερικές φωτό & απόδειξη και μιλάς με το support. αν είναι μέσα στην εγγύηση θα στο αλλάξουν δωρεάν δεν πληρώνεις τπτ(λογικά τα άλλα τα κρατάς) και στα στέλνουν. αν θέλεις παραπάνω βοήθεια στείλε μου π.μ μην το κάνουμε chat to θέμα σου
Roger Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ποσα τετοια εχει καψει και πως ξερεις βασικα οτι τα εχει καψει?.Αν στα βρουν Ελλαδα να περιμενεις ενα δωδεκαρι ευρω το ενα. Ψαξε και βρες το datasheet αυτου που ψαχνεις και αυτου που βρισκεις.Μπορει τα γραμματα που αλλαζουν να κανουν μεγαλη διαφορα ,μπορει και οχι.
tasos555 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 κοιτά, το είδα και εγώ και μετά λέω κάτσε να είμαστε σίγουρη και το εστιλα σε ηλεκτρονικό τώρα αυτές μαλ... είναι δυο και έχουν καεί το θέμα είναι πως δεν μπορώ να βρω τα datasheet αυτόν που έχω. να σου πω μια και τους αριθμούς από τα δεξιά προς τα αριστερά 6-5 και 9-u7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα