val007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 σε crazy sundays offer εχει http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904423&sid=1 299ε
Poison6 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αυτό το λαπτοπ. Έτσι για πάρα πολύ απλή χρήση κυρίως ίντερνετ μουσική ειναι καλό?
Green Dragon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 παιδιά επειδή το σκέφτομαι για αυτό το λαπτοπ. Έτσι για πάρα πολύ απλή χρήση κυρίως ίντερνετ μουσική ειναι καλό? νομίζω φίλε μου πως στα χρήματα αυτά, δεν θα βρεις κάτι καλύτερο ο επεξεργαστής φυσάει για τις δουλειές που το θέλεις είναι super αν δεν έχεις πρόβλημα με το λειτουργικό ....πάρτο χτες 1
Errik Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Έχω το άλλο που είχε βγεί σε προσφορά, με τον ι3. Έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και πολύ καλό πληκτρολόγιο που δεν το έχουν ακριβότερα λαπτόπια, αν και είναι λίγο ογκώδες και βαρύ. Το προτείνω ανεπιφύλακτα για χρήση γραφείου (όχι gaming). Edit: Για μουσική, έχει κάτι περίεργο, το βύσμα είναι κοινό για μικρόφωνο ηχεία, αν για κάποιον παίζει ρόλο... Κατά τα άλλα μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα