Ruina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Καλησπερα,Οπως λεει και ο τιτλος αντιμετωπιζω προβληματα οταν παιζω παιχνιδια στο Pc.Ολα ξεκινουν καλα και ωραια αλλα μετα απο λιγη ωρα γινονται διαφορα. Στο WoW κρασαρει το παιχνιδι εντελως, γινεται unresponsive και κλεινει. Στο Tomb Raider απλα πεφταν τα fps πολυ χαμηλα (γυρω στα 22 fps).Μετα απο αρκετα tickets η blizzard μου ειπε οτι το προβλημα ειναι μαλλον λογω υπερθερμανσης. η αληθεια ειναι οτι το HWMonitor δειχνει max temperatures 85 στην καρτα γραφικων και 80 στο CPU.Είναι οντως αυτη η αιτια? Τι μπορω να κανω?Καθαρισμος μεσα στο κουτι, αλοιφες, κτλπ. εγιναν πολυ προσφατα και μαλιστα μπηκε καινουριος σκληρος.Το προβλημα αυτο δεν θυμαμαι να το εκανε παλιοτερα. Επισης εχω δοκιμασει διαφορες ρυθμισεις γραφικων και στο wow και στο TR, παλι το ιδιο συνεβαινε.Tα specs ειναι συνημμενα.Οποιαδηποτε βοηθεια εκτιμαται
menios97 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δεν ξερω τι γινεται εδω δοκιμασε το msi afterburner και ανεβασε της στροφες του cooler της gpu και δοκιμασε antivirus εχεις ???
Ruina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πως θα ανεβασω τισ στροφες του cooler? antivirus οχι δεν εχω, πριν λιγες ημερες εγινε φορματ ο σκληρος, ιος δεν παιζει να ειναι, και γενικα ποτε δεν εχω κολλησει ιο.Ετσι δεν βαζω antivirus γιατι συνηθως μου δημιουργει προβληματα...Οσο για το afterburner ψιλοφοβαμαι να χρησιμοποιω τετοια προγραμματα...Σιγουρα να το κατεβασω?
παπι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Ε καλα, AMD. Καλη φθηνη (και εγω amd εχω) αλλα απο drivers ειναι αστα να πανε.
Ruina Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 πω λαθος κατηγορια παιδια, καταλαθος. Θα το βαλω στη σωστη. Aς το σβησει ενας Moderator ααπο εδω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα