Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα στον υπολογιστη ενος φιλου μου, ενα καθαρισμο απο διαφορα αχρηστα προγραμματα που ειχε, και ενω αυξηθηκε δραματικα η αποδοση του, εμφανιζει για 20+ δευτερολεπτα μαυρη οθονη, πριν μπει στο welcome screen των windows.

Τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Φταίει οτι δεν εκανες καλό καθαρισμό και εμειναν κατάλειπα. Πιο συγκεκριμένα κάποια καταχώρηση στο registry καλει κάποιο αρχείο που δεν υπάρχει πια ή κάποιο αρχείο καλέι κάποιο αλλο αρχείο το οποιο δεν υπάρχει πια. Αυτό μπορει να ισχύει για παραπανω απο μια περιπτωσεις. Μετα απο κάποια δευτερόλεπτα προχωρά αλλα εσυ περιμένεις με μαυρη οθόνη.

Δημοσ.

θα επρεπε να τα ειχε απεγκαταστησει με το revo unistaller που διαγραφει και τα καταλειπα των προγραματων τωρα για λυση δεν το εχω παθει ποτε για να μπορω να σου πω

Δημοσ.

Οντως, τι λυση υπαρχει;

Ξεχασα να βαλω το revo ή το uninstaller.. Οντως αυτο παιζει να φταιει.. Γιατι σε αλλο υπολογιστη φιλου μου, τα ειχα σβησει με το  your uninstaller, και δεν ειχα τετοιο προβλημα.. 

Ισως καποιο καλο registry cleaner; Εκανα καθαρισμο με το ccleaner, αλλα δε βοηθησε.

Δημοσ.

δέν χάνεις κάτι αλλά κάνε και αυτό.αν δεν το έχεις δοκιμάσει.

ανοίγεις cmd(δεξί κλίκ άνοιγμα με* εκτέλεση ως διαχειριστής  γράφεις *sfc /scannow όπως το γράφω και πατάς OK.

και πες μας αν κάναμε τπτ :-D

• Like 1
Δημοσ.

δέν χάνεις κάτι αλλά κάνε και αυτό.αν δεν το έχεις δοκιμάσει.

ανοίγεις cmd(δεξί κλίκ άνοιγμα με* εκτέλεση ως διαχειριστής γράφεις *sfc /scannow όπως το γράφω και πατάς OK.

και πες μας αν κάναμε τπτ :-D

Αν είναι γνήσια windows, αλλιώς αυτή η διαδικασία θα διαγράψει το κρακ και θα πρέπει να το περάσεις απο την αρχή...

Δημοσ.

αυτή τη μαύρη οθόνη την έδειχνε σ εμένα με το που τον έκανα φορμάτ κάτι μ είπαν και για update bios δεν ασχολήθηκα δεν αξίζει να ασχοληθείς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...