Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που ακριβως λεει οτι το ταδε μελος ειναι μπαναρισμενο; Εστειλα ενα πμ σε ενα παλικαρι και μου απανταει απο αλλο φορουμ οτι ειναι μπαναρισμενος στο ινσομνια(?). Αλλα, εγω εδω τον βλεπω κανονικα (γκρι ονομα, οχι μαυρο) χωρις να λεει πουθενα ξερωγω banned.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο ότι ένα αποκλεισμένο μέλος (οριστικά ή προσωρινά) θα εμφανίζει την ένδειξη banned. Αν θυμάμαι σωστά, στους προσωρινούς αποκλεισμούς δεν εμφανίζεται σχετική ένδειξη.

Δημοσ.

δηλαδη ουσιαστικα δεν υπαρχει καποια ενδειξη. Δηλαδη αν καποις δεν απανταει, τοτε ειναι ή μπαναρισμενος ή εχει παει διακοπες

• Super Moderators
Δημοσ.

ή δεν θέλει να απαντήσει, ή άνοιξε ένα (ακόμη) λογαριασμό για να πουλήσει/αγοράσει κάτι και μετά την έκανε με ελαφρά... :)

Δημοσ.

...ή αν κατάλαβα για ποια μέλη ακριβώς μιλάει ο παπει, μπορεί ο ένας να σκότωσε τον άλλο μετά από κάποια διαμάχη για τα macros στη C...

• Like 1
Δημοσ.

Και για το θέμα αυτό δεν φαίνονται posts που, σε εμένα προσωπικά, να δικαιολογούν το ban... εκτός και εάν σβήστηκαν κάποια..

Και απορώ γιατί τους banαράν... μιας και ήταν εντελώς ενεργά μέλη της ενότητας αυτής. 

Δημοσ.

...ή αν κατάλαβα για ποια μέλη ακριβώς μιλάει ο παπει, μπορεί ο ένας να σκότωσε τον άλλο μετά από κάποια διαμάχη για τα macros στη C...

Mέσα έπεσα δηλαδή..   :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...