παπι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Που ακριβως λεει οτι το ταδε μελος ειναι μπαναρισμενο; Εστειλα ενα πμ σε ενα παλικαρι και μου απανταει απο αλλο φορουμ οτι ειναι μπαναρισμενος στο ινσομνια(?). Αλλα, εγω εδω τον βλεπω κανονικα (γκρι ονομα, οχι μαυρο) χωρις να λεει πουθενα ξερωγω banned.
isay Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Κατω απο τη φωτογραφία αντί για members θα γράφει banned
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δεν είναι απαραίτητο ότι ένα αποκλεισμένο μέλος (οριστικά ή προσωρινά) θα εμφανίζει την ένδειξη banned. Αν θυμάμαι σωστά, στους προσωρινούς αποκλεισμούς δεν εμφανίζεται σχετική ένδειξη.
παπι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δηλαδη ουσιαστικα δεν υπαρχει καποια ενδειξη. Δηλαδη αν καποις δεν απανταει, τοτε ειναι ή μπαναρισμενος ή εχει παει διακοπες
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ή δεν θέλει να απαντήσει, ή άνοιξε ένα (ακόμη) λογαριασμό για να πουλήσει/αγοράσει κάτι και μετά την έκανε με ελαφρά...
jsiskos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ...ή αν κατάλαβα για ποια μέλη ακριβώς μιλάει ο παπει, μπορεί ο ένας να σκότωσε τον άλλο μετά από κάποια διαμάχη για τα macros στη C... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Και για το θέμα αυτό δεν φαίνονται posts που, σε εμένα προσωπικά, να δικαιολογούν το ban... εκτός και εάν σβήστηκαν κάποια.. Και απορώ γιατί τους banαράν... μιας και ήταν εντελώς ενεργά μέλη της ενότητας αυτής.
noob Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 ...ή αν κατάλαβα για ποια μέλη ακριβώς μιλάει ο παπει, μπορεί ο ένας να σκότωσε τον άλλο μετά από κάποια διαμάχη για τα macros στη C... Mέσα έπεσα δηλαδή..
Προτεινόμενες αναρτήσεις