Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δοκιμασει διαφορα κατα καιρους οπως CC cleaner,Perfect Optimizer kai Tuneup Utilities

εσεις ποιο προτεινεται η ποιο χρησιμοποιειται?

Δημοσ.

Βεβαιως. Optimize δεν κανουν καθολου. Αυτο που σου κανουν ειναι να καθαριζουν τα προσωρινα αρχεια και οτι εχει απομεινει. Και μετα το χειροτερο, να σου πειραζουν την registry. Και καλα σου "καθαριζουν" και σου "φτιαχνουν" την registry.

Αντιθετως ομως, σου κανουν μεγαλυτερη ζημια στο λειτουργικο γιατι οταν πατας να σου "διορθωσει" τα σφαλματα, σβηνει βεβαια αυτα που δεν χρειαζονται αλλα σβηνει και πολυτιμα αρχεια και κλειδια με αποτελεσμα να σου κανουν ζημια. Με λιγα λογια, δεν σου κανουν πιο γρηγορο τον υπολογιστη, καταστροφη σου κανουν.

Αν θες οπωσδηποτε να χρησιμοποιησεις καποιο απο αυτα χρησιμοποιησε το ccleaner και να χρησιμοποιεις ΜΟΝΟ τον καθαρισμο αρχειων. Αλλιως, θα χρησιμοποιεις το προγραμματακι των windows "εκκαθαριση δισκου", η ανασυγκροτηση στο αυτοματο και θα εισαι ωραιος. Εχω 2 χρονια να χρησιμοποιησω τετοιου ειδους προγραμματα και δεν εχω ουτε ενα προβλημα. Με λιγα λογια εχω αφησει τα windows στην ησυχια τους χωρις να τα σκαλιζω. Μονο κακο σου κανουν να το ξερεις. Αυτα :)

Δημοσ.

Προσωπικά, αποφεύγω το tune up γιατί στις τελευταίες εκδόσεις έχει γίνει πολύ περίεργο και το uninstall του συνήθως οδηγεί σε φορμάτ. Τα σχόλια στο cnet είναι πολύ άσχημα (http://download.cnet.com/TuneUp-Utilities-2013/3000-18512_4-10206416.html)
Προχτές δοκίμασα το wise system care που τα έχουν για καλό με αποτέλεσμα το σύστημα να πηγαίνει σε slow motion απέσως μετά το optimize και την επανεκκίνηση. Αποτέλεσμα; Επαναφορά συστήματος.

Το ccleaner είναι πολύ καλό για καθαρισμό και είναι το μόνο που χρησιμοποιώ κατά καιρούς χωρίς πρόβλημα. Δεν κάνει όμως optimize, μόνο καθαρισμό σκουπιδιών.

Το perfect δεν το ξέρω αλλά η γνώμη μου είναι η ίδια με τον koko παραπάνω. Μακριά από optimizers και αν δοκιμάζεις κάποιον κάνε πρώτα ένα σημείο επαναφοράς πριν την εγκατάσταση για ασφάλεια.

Δημοσ.

Optimize δεν κάνουν. Βασικά αυτόματο optimize μόνα τους όχι. Η ms χαζή είναι και δε ξέρει το σύστημα της για να βάλει δικές της υπηρεσίες;

Χρειάζεσαι το ccleaner για καθαρισμό temp. Και ο καθαρισμός registry που κάνει ασφαλής είναι, αλλά κατα 99% άχρηστος. Σπάνια, αλλά έχω δει να κάνει δουλειά όταν υπάρχει κατεστραμμένο key να το σβήνει, και αυτόματα να δημιουργείται άλλο σωστό. Έμμεση δουλειά και πάλι.

Μετά ανασυγκρότηση των windows, δε χρειάζεσαι πρόγραμμα.

Η μόνη ωραία λειτουργία που ήταν νομίζω στο advanced systemcare ήταν που σου έβγαζε ποια services δε χρειάζεσαι και τα έκανε disable, αφού σου εξηγούσε γιατί μάλλον δεν τα χρειάζεσαι. Κάτι που μπορείς να κάνεις και μόνος σου βέβαια, άσε που ακόμα και εκεί, επειδή τα windows έχουν βάλει τα services σε manual mode, δηλαδή να ξεκινάνε κατα απαίτηση, είναι λίγα αυτά που θα βρεις που τρέχουν συνεχώς και δεν τα χρειάζεσαι ποτέ. Αλλά ήταν μια καλή λειτουργία που δεν έλεγε ψέμματα τουλάχιστον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...