Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Θέλω ένα απλό πρόγραμμα για να μπορώ να εκτυπώνω τιμολόγια δελτία αποστολής.

Επίσης να κρατάει κάποια στοιχεία. Π.χ να μπορώ να αποθηκεύσω τα στοιχεία του πελάτη και με μια αναζήτηση π.χ να βλέπω την καρτέλα με τα στοιχεία του.

Έχω ακούσει ότι η singular έχει κάτι απλά που ξεκινάνε από 300-1000 ευρώ. Έχει κανείς καμιά ιδέα;

1 κωδικό προϊόντος θα έχω. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω στοιχεία πωλήσεων+να μπορώ να κάνω export τιμολόγια σε ηλεκτρονική μορφή, για να μπορώ να τα στέλνω με e-mail.

Επίσης όπως είπα θέλω και την βάση. Εντάξει φτιάχνω 1 μόνος μου δεν είναι τίποτα, απλά θα ήταν ωραίο να μου βγάζει π.χ το πρόγρμμα

'Ονομα                              ΑΦΜ                  Τηλ                      Διεθυνση                     Ποσό αγοράς      Ημερομηνίες Αγοράς Κλπ.

Δημοσ.

Για να αποκτήσεις προγραμμα έκδοσης τιμολογιων και αποθήκης πρεπει να ειναι πιστοποιημένο απο τις φορολογικές αρχες, αρα οι εταιρείες οπως η singular ειναι μονόδρομος

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω ένα πρόγραμμα να καταχωρώ τα τιμολόγια που παίρνω απ τους προμηθευτές μου και να βλέπω τις ποσότητες που αγοράζω σε κάθε είδος και τι πληρώνω.. Ούτε φορολογικούς μηχανισμούς θέλω ούτε τίποτα. Υπάρχει τίποτα τέτοιο;

Δημοσ.

Εγώ ψάχνω ένα πρόγραμμα να καταχωρώ τα τιμολόγια που παίρνω απ τους προμηθευτές μου και να βλέπω τις ποσότητες που αγοράζω σε κάθε είδος και τι πληρώνω.. Ούτε φορολογικούς μηχανισμούς θέλω ούτε τίποτα. Υπάρχει τίποτα τέτοιο;

Ανοίγεις ενα φύλο excel τα γράφεις εκει και εισαι οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...