iMarilina Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή: πάρε apple TV2, κάντο jailbreak και πέρνα μέσα ATV FLASH και παίζει όλα τα φορμάτ χωρίς κανένα πρόβλημα (ασε που έχεις και πολλά άλλα καλούδια οπως XBMC netflixx κλπ κλπ). Εγώ αυτό εκανα και σώθηκα. Ούτε mp4 ούτε ιτουνς ούτε τιποτα. Μοιρασμένοι φάκελοι στον υπολογιστή που βάζω ότι θέλω μέσα και το παίζει και τέρμα.
georgeadams Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 To smart converter δεν το κανει αυτο.. Προσπαθω τοση ωρα και το μονο που κανει ειναι να μου μετατρεπει το dts ηχο μου σε stereo.. Δε δημιουργει και δευτερο αρχειο ηχου απλα μετατρεπει το υπαρχων σε stereo.. Τραγικο..Δοκίμασε με το iFlicks (αν δε θέλεις να το αγοράσεις, δοκίμασε την έκδοση Trial που δουλεύει κανονικά για 14 μέρες).
basilis5 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Συμβουλή: πάρε apple TV2, κάντο jailbreak και πέρνα μέσα ATV FLASH και παίζει όλα τα φορμάτ χωρίς κανένα πρόβλημα (ασε που έχεις και πολλά άλλα καλούδια οπως XBMC netflixx κλπ κλπ). Εγώ αυτό εκανα και σώθηκα. Ούτε mp4 ούτε ιτουνς ούτε τιποτα. Μοιρασμένοι φάκελοι στον υπολογιστή που βάζω ότι θέλω μέσα και το παίζει και τέρμα. μπηκα για πλακα στο αγγλικο ebay να δω τιμες για 2η γεννια Apple tv, δεν ξερουν τι ζητάνε...
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 μπηκα για πλακα στο αγγλικο ebay να δω τιμες για 2η γεννια Apple tv, δεν ξερουν τι ζητάνε... Ναι και ξέρεις γιατί? Γιατί είναι δυσεύρετη και τη θέλει όλος ο κόσμος επειδή το Apple TV 3 δεν κατάφερε να γίνει jailbreak.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα