Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια κεραία TP-LINK και πέρνω Internet από τους γείτονες (μου δωσανε τον κωδικο τους και μένουν 3 ορόφους πάνω) , το σήμα είναι μέτριο (signal strength 47%) αλλά τις περισσότερες ώρες το Internet σέρνεται, από ότι έχω καταλάβει δεν είναι θέμα internet καθώς ακόμη και τη σελίδα του router αργει πάρα πολύ να την ανοίξει. Μπορώ να κάνω κάτι να βελτιώσω την κατάσταση?

post-176477-0-37245700-1371375489_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι αλλά το πρόβλημα δεν είναι το σήμα που πιάνω αλλά η ποιότητα της σύνδεσης

δεν γίνεται να κάνω κάτι να το βελτιώσω;

Δημοσ.

Έχω μια κεραία TP-LINK και πέρνω Internet από τους γείτονες (μου δωσανε τον κωδικο τους και μένουν 3 ορόφους πάνω) , το σήμα είναι μέτριο (signal strength 47%) αλλά τις περισσότερες ώρες το Internet σέρνεται, από ότι έχω καταλάβει δεν είναι θέμα internet καθώς ακόμη και τη σελίδα του router αργει πάρα πολύ να την ανοίξει. Μπορώ να κάνω κάτι να βελτιώσω την κατάσταση?

φιλε εχω περασει και εγω απο το σηγκεκριμενω σταδιο με τις κεραιες και ειναι αποτυχια εχω δοκιμασει πολλες και δεν μου κανουν δουλια η ταιλετεα π ειχα ηταν μια EDUP EP-8523 ειχα δωσει 50 ευρω αλλα σκατα με το μονο π πετυχα ηταν ενα usb wifi 50 mbps και ενα wifi repeater τωρα εχω απεριοριστο απο τοτε με 24 ευρω μονο το ιδιο θα σου προτεινα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...