Vasilis 07 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.703127&sid=1 10 ευρώ κάτω από skroutz (υπολογίστε τυχών εξτρά μεταφορικά) 22 ευρώ κάτω από γνωστά καταστήματα. Νομίζω αυτή την εποχή δεν υπάρχει πιό φτηνή πρόταση για 3D Blu-ray. Όποιος το έχει ας πεί εντυπώσεις.
achillevs72 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εχω το προηγουμενο μοντελο (410) και δεν παιζει τον ηχο DTS. Υπαρχει βελτιωση στο σημειο αυτο? Επισης σαν media player, υπαρχει ενα παραδοξο οταν παιζει υποτιτλους srt σε 3D ταινιες, σε active οθονες. Εμφανιζεται καποιο μερος υποτιτλων στις ακρες της οθονες δεξια και αριστερα. Δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει σε passive οθονες. Οποιος τον εχει ας γραψει κατι.
maroulisk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εγω δεν βλεπω κατι που δεν κανει....απλα ολα σε ενα
kamui Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εχω το προηγουμενο μοντελο (410) και δεν παιζει τον ηχο DTS. Υπαρχει βελτιωση στο σημειο αυτο? Επισης σαν media player, υπαρχει ενα παραδοξο οταν παιζει υποτιτλους srt σε 3D ταινιες, σε active οθονες. Εμφανιζεται καποιο μερος υποτιτλων στις ακρες της οθονες δεξια και αριστερα. Δυστυχως δεν το εχω δοκιμασει σε passive οθονες. Οποιος τον εχει ας γραψει κατι. Καλά αυτό με τους εξωτερικούς 3D υπότιτλους έκλαψα μέχρι να το καταφέρω στο εν λόγω player. Αν βρω κάπου τη διαδικασία θα τη ποστάρω. Δεν παίζουν srt σε 3D ταινία μιας και μόλις γυρίσεις την TV σε SBS 3D αντίστοιχα και οι υπότιτλοι περνάνε από αυτό το φίλτρο και χωρίζονται στα 2
klainmaingr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι λίγο καθυστερημένος... Τι ηχεία μπορούμε να χώσουμε παράλληλα με αυτό ώστε να είναι ένα σχετικά πλήρες set home cinema έστω 2.1? Απο ότι βλέπω έχει μόνο coaxial και hdmi output?
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Επειδή είμαι λίγο καθυστερημένος... Τι ηχεία μπορούμε να χώσουμε παράλληλα με αυτό ώστε να είναι ένα σχετικά πλήρες set home cinema έστω 2.1? Απο ότι βλέπω έχει μόνο coaxial και hdmi output? Απλά τα πράγματα. Αν έχεις παλιό ενισχυτή (χωρίς HDMI) το συνδέεις με coaxial - Υπόψιν ότι με αυτή την σύνδεση δεν θα έχεις όλα τα εφέ σε blu-ray δηλ. True HD DTS 7.1 αλλά μόνο DTS 5.1 Αν έχεις καινούργιο ενισχυτή με HDMI το συνδέεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα.
giorgos147 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Καλά αυτό με τους εξωτερικούς 3D υπότιτλους έκλαψα μέχρι να το καταφέρω στο εν λόγω player. Αν βρω κάπου τη διαδικασία θα τη ποστάρω. Δεν παίζουν srt σε 3D ταινία μιας και μόλις γυρίσεις την TV σε SBS 3D αντίστοιχα και οι υπότιτλοι περνάνε από αυτό το φίλτρο και χωρίζονται στα 2 Τελικά, υπάρχει διαδικασία για να το κάνεις; Δε κατάλαβα. Σε παρακαλώ, αν τη γνωρίζεις θα με σώσεις.
klainmaingr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Απλά τα πράγματα. Αν έχεις παλιό ενισχυτή (χωρίς HDMI) το συνδέεις με coaxial - Υπόψιν ότι με αυτή την σύνδεση δεν θα έχεις όλα τα εφέ σε blu-ray δηλ. True HD DTS 7.1 αλλά μόνο DTS 5.1 Αν έχεις καινούργιο ενισχυτή με HDMI το συνδέεις και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Χμ ναι makes sense. Ty. Για να δώ αν μπορώ να το κάνω combo με κάτι..
kostiger Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Kαλημερα! DTS MASTER AUDIO κ DOLBY TRUE HD σε ματροσκες υποστηριζει ; ''Προστατευεται'' απο CINNAVIA;Aν γνωριζει καποιος φιλος ας απαντησει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα