jimmym Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Μπορεις να αγορασεις ΗΕ οπλα και gear απο τον special vendor στην base.. Που για να αγοράσεις πρέπει να έχεις phoenix credits όπου τα παίρνεις στα challenging missions και στο dark zone..Κοινώς αν πας να παίξεις solo ή χωρίς καλό squad σε challenging και dark zone δεν πας πουθενά..Ολα αυτά μέχρι να φτιαχτείς σε gear και weapons.Αυτό εχω καταλάβει από την εμπειρία μου μέχρι τώρα για το παιχνίδι.Νομίζω ότι πρέπει να είσαι level 30 dark zone για να ψωνίσεις με dark zone funds.Επίσης διάβασα ότι με το νέο patch θα μπορεί να κάνεις trading με τα άλλα squad members.Καλό είναι αυτό όταν παίζεις με squad τούμπανο όπου θα πετούν κανένα κοκκαλάκι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τελικα ολοι οι vendors του DZ exoyn mono DZ funds..Πηγα με χαρα να παρω το mp5 και εφαγα ακυρο..Το εχουν πλεον στον special vendor στην base με phoenix Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τα named Bosses πετάνε μόνο HE απο δω και στο εξής σύμφωνα με reddit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Διορθώστε με εαν κάνω λάθος, οι 4 τύποι παιχνιδιού που προστέθηκαν πρέπει να γίνουν collected από διάφορες αποστολές? Και όχι μόνο αυτά αλλά πρέπει να συλλέξεις και τα υπόλοιπα κομμάτια της στολής, αντικείμενα με πράσινο χρώμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τα set items και drop "locations" *απο reddit. Striker's Battlegear Chest Incursion reward - Hard Backpack Incursion reward - Hard Knee Incursion reward - Challenging DZ06 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) BoO Vendor (Blueprint, Level 31 Item) Larae Barett (Challenging) Finch (Challenging) Gloves Incursion reward - Challenging Supply Drop Named Enemies (DZ) Larae Barett (Challenging) Finch (Challenging) Mask Incursion reward - Challenging DZ05 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) BoO Vendor (Blueprint, Level 31 Item) Holster Incursion reward - Hard Tactician's Authority Chest Incursion reward - Hard Backpack Incursion reward - Hard Knee DZ04 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging Keller (Challenging) Gloves Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging Supply Drop Named Enemies (DZ) Keller (Challenging) Mask DZ03 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging Holster Incursion reward - Hard Sentry's Call Chest Incursion reward - Hard Backpack Incursion reward - Hard Knee DZ02 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging Hornet (Challenging) BoO Gloves Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging Supply Drop Named Enemies (DZ) Hornet (Challenging) Mask DZ01 Checkpoint (Blueprint, Level 30 Item) Incursion reward - Hard Incursion reward - Challenging BoO Holster Incursion reward - Hard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Πολύ ξύλο μέσα στο Incursion πάντως. Και είναι το Hard, δεν θέλω κάν να φανταστώ τι γίνεται στο challenging Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πολύ ξύλο μέσα στο Incursion πάντως. Και είναι το Hard, δεν θέλω κάν να φανταστώ τι γίνεται στο challenging Ναι. Δεν το εχω βγαλει, σχεδον ολοι τα παρατανε εκει με τα turrets και μετα απο 7-10 waves. Το εβγαλε κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Με 5 διαφορετικά groups έχω πάει και δεν το έχουμε καταφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και εγω μολις τωρα...δεν βγαινει..απλα πανικος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Φτάσαμε 15/15 wave και ψοφήσαμε... Δεν είναι δύσκολο αλλά γαμάει κεφάλι αυτό που δεν έχει checkpoint έστω ανά 5 waves. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 To θέμα με το Incursion στο challenge είναι ανιαρό, οι μισοί επενδύουν στα dps και πέφτουν με μια σφαίρα από δίκαννο, οι άλλοι χρειάζονται 10 γεμιστήρες και έτσι δουλειά δεν γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Και οι άλλοι μισοί δεν μπορούν απλά να αποφύγουν τους όλμους. Χρειάζεται γκρουπάκι να μιλάει μεταξύ του και απο 170 gear score και πάνω για να την παλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Πολύ ξύλο μέσα στο Incursion πάντως. Και είναι το Hard, δεν θέλω κάν να φανταστώ τι γίνεται στο challenging Τη mission Falcon Lost εννοείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ακριβώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Ακριβώς Επαιζα χτες με τυχαίο squad για μιάμιση ώρα,μπόρεσα να βάλω τα εκρηκτικά στο όχημα και μας έφαγαν πριν καταστραφεί...Είμασταν κοντά ή είχε μέλλον η αποστολή?Γιατί αν είχε ,αστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα