Locko Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το General Assembly στο hard δίνει standard HE item; Γιατί έκανα 5 runs σήμερα και πήρα τα @@ μου. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2016 από Locko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ζηλεύω τα dps που έχετε, θα αρχίσω να τα αυξάνω και εγώ τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisv Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τι προτεινετε οταν ο χαρακτηρας φτασει 30lvl? Nα μπει dz ή να φαρμαρει λιγο ακομα γιατι δεν θα την παλευει ο χαρακτηρας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Το General Assembly στο hard δίνει standard HE item; Γιατί έκανα 5 runs σήμερα και πήρα τα @@ μου. Στα challenging εχει στανταρ ΗΕ..Αυτο που επαιξες εχει μονο hard Τι προτεινετε οταν ο χαρακτηρας φτασει 30lvl? Nα μπει dz ή να φαρμαρει λιγο ακομα γιατι δεν θα την παλευει ο χαρακτηρας? Παιξε challenging missions να μαζεψεις phoenix για για να αναβαθμιστεις και μετα DZ με γκρουπ μονο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ζηλεύω τα dps που έχετε, θα αρχίσω να τα αυξάνω και εγώ τώρα. 1000 phonix credit? Ρε φίλε τι τα κρατάς; Πήγαινε άδειασε τους εκεί όλα τα ράφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τί ώρα θα μπεί το patch ξέρουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν δει κανείς τον χαρακτήρα μου, θα παρατηρήσει ότι πήγα σε όλα τα HE items και έβγαλα το Stamina υπέρ του Firearms. Βελτιώθηκε αισθητά το dps, αλλά από την άλλη το stamina έπεσε στα τάρταρα, με αποτέλεσμα να γίνομαι μονόχυτος. Τι να κάνω γι' αυτό? Επιπλέον έχω ένα ΗΕ RPK-74. Αξίζει να το κρατήσω ή να τσακιστώ να πάρω το Vector blueprint? Τέλος, πριν μπει το patch να προσπαθήσω να φτιάξω όσα περισσότερα χρυσά μπορώ, μιας και αλλάζει το crafting? Τί ώρα θα μπεί το patch ξέρουμε ? Άκυρα όσα έγραψα παραπάνω για το crafting. Νόμιζα ότι μπαίνει βράδυ και θα προλάβαινα... Στις 10 ώρα Ελλάδος κατεβαίνουν οι servers και θα ξανανέβουν γύρω στη 1 το μεσημέρι σύμφωνα με τη Ubi. Edit Ξεκίνησε το update 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αν δει κανείς τον χαρακτήρα μου, θα παρατηρήσει ότι πήγα σε όλα τα HE items και έβγαλα το Stamina υπέρ του Firearms. Βελτιώθηκε αισθητά το dps, αλλά από την άλλη το stamina έπεσε στα τάρταρα, με αποτέλεσμα να γίνομαι μονόχυτος. Τι να κάνω γι' αυτό? Επιπλέον έχω ένα ΗΕ RPK-74. Αξίζει να το κρατήσω ή να τσακιστώ να πάρω το Vector blueprint? Τέλος, πριν μπει το patch να προσπαθήσω να φτιάξω όσα περισσότερα χρυσά μπορώ, μιας και αλλάζει το crafting? Άκυρα όσα έγραψα παραπάνω για το crafting. Νόμιζα ότι μπαίνει βράδυ και θα προλάβαινα... Στις 10 ώρα Ελλάδος κατεβαίνουν οι servers και θα ξανανέβουν γύρω στη 1 το μεσημέρι σύμφωνα με τη Ubi. Edit Ξεκίνησε το update Αυτο εκανα και εγω χθες..Τα εφτιαξα ολα σε HE parts για να ειμαι κομπλε..Τωρα κατεβαζει 3,44gb..Aναμενουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω κάτι..Τι είναι καλύτερο για gear equiped ?Eνα superior gear με μεγαλύτερο armor ή ένα αντίστοιχο high end με λιγότερο armor?Δηλ με ποια κριτήρια επιλέγουμε μεταξύ των δύο?Γιατί μου συμβαίνει κάποια gear που έχω τα high end να έχουν λιγότερο armor από τα αντίστοιχα superior Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Να ρωτήσω κάτι..Τι είναι καλύτερο για gear equiped ?Eνα superior gear με μεγαλύτερο armor ή ένα αντίστοιχο high end με λιγότερο armor?Δηλ με ποια κριτήρια επιλέγουμε μεταξύ των δύο?Γιατί μου συμβαίνει κάποια gear που έχω τα high end να έχουν λιγότερο armor από τα αντίστοιχα superior Θα πρέπει να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε sg και he από την στιγμή που δεν έχεις he με τα στατιστικά που θες. Έχε στο νου σου ότι για challenge χρειάζεσαι τουλάχιστον 100 dps / 70 hp με έναν καλό συνδυασμό σε armor. Θα σου πρότεινα πρώτα να κάνεις craft όπλα π.χ. το Vector ή RPK-74 προσπαθώντας να πετύχεις όσο το δυνατόν τα καλύτερα στατιστικά που μπορείς, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Μετά από τα challenge missions θα βρεις και καλύτερο gear. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εγω λεω να παρω το mp5 τωρα που με το patch ο vendor θα παιρνει DZ funds αντι για phoenix.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Αυτο εκανα και εγω χθες..Τα εφτιαξα ολα σε HE parts για να ειμαι κομπλε..Τωρα κατεβαζει 3,44gb..Aναμενουμε.. Εγώ όμως τον ήπια... Εγω λεω να παρω το mp5 τωρα που με το patch ο vendor θα παιρνει DZ funds αντι για phoenix.. Navy MP-5 N Pros: Fast rate of fire, large magazine size. Cons: Fairly unstable due to high rate of fire. Low base damage. Finding a headshot/weapon damage small optic can be difficult(I got lucky with a 22% headshot + 7.5% crit RDS drop). Opinion: The PvP weapon of choice against more than 1 enemy. https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4cqex3/i_bought_all_the_highend_weapon_blueprints_and/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmym Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Θα πρέπει να κρατήσεις μία ισορροπία ανάμεσα σε sg και he από την στιγμή που δεν έχεις he με τα στατιστικά που θες. Έχε στο νου σου ότι για challenge χρειάζεσαι τουλάχιστον 100 dps / 70 hp με έναν καλό συνδυασμό σε armor. Θα σου πρότεινα πρώτα να κάνεις craft όπλα π.χ. το Vector ή RPK-74 προσπαθώντας να πετύχεις όσο το δυνατόν τα καλύτερα στατιστικά που μπορείς, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ. Μετά από τα challenge missions θα βρεις και καλύτερο gear. Νομίζω για να αγορασω HE blueprints πρεπει να ειμαι level 30 dark zone που δεν είμαι (είμαι level 24).Oπότε δε μπορω να αγοράσω HE blueprints για να φτιαξω he weapons.Εχω παίξει challenging με καλό squad οπου τη ψιλόπαλεύω εκει. Στο dark zone παίζει θέμα με high level rogues οπου είναι squads και αν δω κόκκινες νεκροκεφαλές κοντά τρέχω να κρυφτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 1000 phonix credit? Ρε φίλε τι τα κρατάς; Πήγαινε άδειασε τους εκεί όλα τα ράφια είπα να τα κρατήσω για μετά το update, τώρα που τσέκαρα λίγο οι τιμές έγιναν απλησίαστες, ενδεικτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Νομίζω για να αγορασω HE blueprints πρεπει να ειμαι level 30 dark zone που δεν είμαι (είμαι level 24).Oπότε δε μπορω να αγοράσω HE blueprints για να φτιαξω he weapons.Εχω παίξει challenging με καλό squad οπου τη ψιλόπαλεύω εκει. Στο dark zone παίζει θέμα με high level rogues οπου είναι squads και αν δω κόκκινες νεκροκεφαλές κοντά τρέχω να κρυφτω... Μπορεις να αγορασεις ΗΕ οπλα και gear απο τον special vendor στην base.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα