Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από health είσαι καλά αλλά στο vector έχεις πολύ χαμηλό dps. Αν θες να ρίχνεις και εσύ για πλάκα τα mobs όπως λες, θες τουλάχιστον 150k. Τα πάντα παίζουν ρόλο και "πειράζοντας τα" διαμορφώνεις κάθε φορά και το dps. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις για αρχή είναι να πας με το blueprint των όπλων σου και να κάνεις craft ξανά και ξανά μέχρι να φτιαχτεί το πιο ανεβασμένο με τα καλύτερα talents που θα κουμπώνουν καλά και στα stats σου και θα είναι ξεκλείδωτα. Εφόσον φτιάξεις το όπλο που θες, ξεκίνα να βάζεις πάνω mods και να το διαμορφώνεις. Στη συνέχεια πήγαινε για recalibrate, βγάλε ότι είναι άχρηστο για σένα και ανέβασε ότι σε ενδιαφέρει πχ αφαιρείς health στα turrets και ανεβάζεις sidearms κτλ. Τέλος ρίξε μια ματιά και στα κομμάτια της πανοπλίας σου, καθώς πολλά από αυτά μπορεί να δίνουν extra damage στους τύπους των όπλων που χρησιμοποιείς.

Ορίστε ο δικός μου :

screenshot-originalu8alt.png

Ωραιος ο χαρακτηρας σου, πανομοιοτυπος με το δικο μου!! 199.675 dps, 74.835 hp και 10.910 electronics. Aν κρινω απο τα DZ funds, πρεπει να εισαι +50 lvl :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Από health είσαι καλά αλλά στο vector έχεις πολύ χαμηλό dps. Αν θες να ρίχνεις και εσύ για πλάκα τα mobs όπως λες, θες τουλάχιστον 150k. Τα πάντα παίζουν ρόλο και "πειράζοντας τα" διαμορφώνεις κάθε φορά και το dps. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις για αρχή είναι να πας με το blueprint των όπλων σου και να κάνεις craft ξανά και ξανά μέχρι να φτιαχτεί το πιο ανεβασμένο με τα καλύτερα talents που θα κουμπώνουν καλά και στα stats σου και θα είναι ξεκλείδωτα. Εφόσον φτιάξεις το όπλο που θες, ξεκίνα να βάζεις πάνω mods και να το διαμορφώνεις. Στη συνέχεια πήγαινε για recalibrate, βγάλε ότι είναι άχρηστο για σένα και ανέβασε ότι σε ενδιαφέρει πχ αφαιρείς health στα turrets και ανεβάζεις sidearms κτλ. Τέλος ρίξε μια ματιά και στα κομμάτια της πανοπλίας σου, καθώς πολλά από αυτά μπορεί να δίνουν extra damage στους τύπους των όπλων που χρησιμοποιείς.

Ορίστε ο δικός μου :

screenshot-originalu8alt.png

Αυτα ειναι...Αυτο κανω τωρα...φαρμαρω DZ για items για να φτιαξω καλυτερο οπλο..Αυτο που εχω τωρα εχει 8200 dmg...

• Like 1

Ωραιος ο χαρακτηρας σου, πανομοιοτυπος με το δικο μου!! 199.675 dps, 74.835 hp και 10.910 electronics. Aν κρινω απο τα DZ funds, πρεπει να εισαι +50 lvl :)

Ευχαριστώ, μέσα έπεσες. Αν θυμάμαι καλά γιατί τράβηξα πριν μέρες το screenshot πρέπει να είμαι level 51 εκεί. 

Τα skills γιατι τα απαξιώνετε τόσο πολύ?

Δεν τα απαξιώνουμε, είναι ανάλογα τον τρόπο παιχνιδιού που κάνεις πχ εγώ πηγαίνω για strikers battlegear γι αυτό έχω διαμορφώσει έτσι τον παίχτη μου, αν πήγαινα για tacticians authority δεν θα είχα αυτά τα στατιστικά.

^^Κλαρινογαμπρός με suit και όπλο :D

Χαχα ακριβώς όμως! Χωρίς σκούφο για να φαίνεται το ξυρισμένο κεφάλι γύρω γύρω και χωρίς scarf για να φαίνεται το tattoo στο λαιμό :P

Βέβαια όταν έκανα τον παίχτη μου είχα κάτι από Gears στο μυαλό μου 

hqdefault.jpg

Ρε γμώτο, επειδή κλαρινογαμπρίζει και ο δικός μου, μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα εκεί ή πάπαλα?

Κυρίως να βγάλω το φούμο από τα μούτρα θέλω που σε συνδυασμό με το γυαλί είναι για παπί, sebring και Μπουρνάζι καρφί με σούζα :D

Επιπλέον υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε περισσότερο χώρο στο backpack για DZ items ή μόνο τα 9 είναι κάθε φορά και μετά extraction? Πέφτουν αρκετές μπλεδιές τις οποίες αποφεύγω για να γεμίζω μόνο με μωβ στο σακίδιο.

• Like 1

Ρε γμώτο, επειδή κλαρινογαμπρίζει και ο δικός μου, μπορώ να αλλάξω κάποια πράγματα εκεί ή πάπαλα?

Κυρίως να βγάλω το φούμο από τα μούτρα θέλω που σε συνδυασμό με το γυαλί είναι για παπί, sebring και Μπουρνάζι καρφί με σούζα :D

Επιπλέον υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε περισσότερο χώρο στο backpack για DZ items ή μόνο τα 9 είναι κάθε φορά και μετά extraction? Πέφτουν αρκετές μπλεδιές τις οποίες αποφεύγω για να γεμίζω μόνο με μωβ στο σακίδιο.

Οχι δεν υπαρχει τροπος , μονο 9. Ετσι και αλλιως παντως τα μπλε ειναι αχρηστα, προσφερουν λιγοτερο απο τα μωβ οποτε καλα κανεις και τα αποφευγεις!

Χαχαχα καλά εσύ το τερμάτισες! Βγάλτον μια φώτο μαζί με πουκάμισο, γραβάτα και ένα trendy τζιν να δω λίγο κάτι :P Φίλε μου μάλλον την πάτησες, δεν γίνεται να βγάλεις τα γυαλιά ούτε το φούμο. Μα καλά κι εσύ τι σκεφτόσουν γυαλιά με φούμο;;; Κι εγώ έλεγα να του βάλω γυαλιά στην αρχή αλλά λέω μετά άστο καλύτερα μην κάτσουν εκεί μόνιμα και δεν μπορώ να τα βγάλω... Να ελπίζεις σε κανένα μελλοντικό update...

edit: κανένας τρόπος να δούμε ποιες αποστολές έχουμε κάνει στο hard υπάρχει ρε παιδιά; είμαι στο 87% για το achievement και βαριέμαι να πιάνω όλες τις missions απ την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι καλός σε αυτά, τα βαριέμαι οικτρά. Απλά ήθελα να φτιάξω έναν χαρακτήρα στα γρήγορα και να χωθώ στο παιχνίδι. :P

Φωτό το βράδυ, φάση Μήτρογλου στο Baalux για καφέ είναι ο τύπος. :lol:

Paint για το όπλο που βρίσκω? Με τη βαφή θα το τερματίσω :P

Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, χθες μπήκα για το daily challenge και στο inventory στο τέλος βρήκα δύο HE items (backpack + hands). Μήπως επειδή δεν το έκανα προχθές τα πήρα μαζεμένα ή κάτι άλλο παίχτηκε?

TheDivision_2016_04_11_20_21_47_861_zpsm

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

Αν αξίζει μάλλον θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου.

Σε προηγούμενα post έχουν διατυπωθεί πολλές απόψεις, θα σου πρότεινα να τα διαβάσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...