Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πηρα το vector...Φανταστικο!!επιτελους κατι κανω!!Τωρα πρεπει να μαζεψω και αλλα phoenix για να φτιαχτω και ο υπολοιπος...Τα challenging ειναι πραγματικη προκληση..Τι χαμος ειναι αυτος!

Βασικα τα γαντια (νομιζω) και η πανοπλια ειναι στο vendor του DZ.. εκει θα θες rank 50 (rank 40 απο τη τριτη λογω patch) για να τα αγορασεις.

Εχεις πολυ ψωμι... :)

Οσο για τα challenges, ναι, θελει πολυ υπομονη και οντως δυνατη ομαδα και πανω απο ολα ομαδικη δουλεια. Αν θες να φαρμαρεις τα pheonix προτιμησε το Lincoln που ειναι το πιο ευκολο απο ολα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βασικα τα γαντια (νομιζω) και η πανοπλια ειναι στο vendor του DZ.. εκει θα θες rank 50 (rank 40 απο τη τριτη λογω patch) για να τα αγορασεις.

Εχεις πολυ ψωμι... :)

Οσο για τα challenges, ναι, θελει πολυ υπομονη και οντως δυνατη ομαδα και πανω απο ολα ομαδικη δουλεια. Αν θες να φαρμαρεις τα pheonix προτιμησε το Lincoln που ειναι το πιο ευκολο απο ολα.

Μπορείς αν θες να παίζεις συνέχεια ένα challenge σε επανάληψη, εγώ από τότε που το έμαθα παίζω μόνο το lexington και σε συνδυασμό με το glitch που έχει με όποια ομάδα και αν παίξω το πολύ σε ένα 10 λέπτο την έχουμε τερματίσει. Μακάρι να μην αλλάξει με την αναβάθμιση.

Μπορείς αν θες να παίζεις συνέχεια ένα challenge σε επανάληψη, εγώ από τότε που το έμαθα παίζω μόνο το lexington και σε συνδυασμό με το glitch που έχει με όποια ομάδα και αν παίξω το πολύ σε ένα 10 λέπτο την έχουμε τερματίσει. Μακάρι να μην αλλάξει με την αναβάθμιση.

Και εγω αυτο παιζω αλλα το glitch δεν το εχω δει για αυτη..Και κατι αλλο,υπαρχει περιπτωση στην DZ τα named Bosses βα ριχνουν ΗΕ items?Καναμε χθες με ενα group καμια 20αρια κυκλους farming στο DZ LVL 4 και ουτε ενα δεν επεσε..

Μπήκα χθες με 3 τούμπανα σε ένα Boston κάτι αν θυμάμαι και έπεσε οπλάκι από το boss. Συνεπώς αν τα challenge ρίχνουν HE, DZ φαρμάρουμε για να σπάμε τα items που πέφτουν και να παίρνουμε υλικά για crafting;

Μαλλον κατι τετοιο..Αλλα ωρες ωρες εχω θεμα με το matchmaking..Πρωτον αργει πολυ και δευτερον πολλες φορες δεν πετυχενει κιολλας και με βγαζει σε safe house

Και εγω αυτο παιζω αλλα το glitch δεν το εχω δει για αυτη..Και κατι αλλο,υπαρχει περιπτωση στην DZ τα named Bosses βα ριχνουν ΗΕ items?Καναμε χθες με ενα group καμια 20αρια κυκλους farming στο DZ LVL 4 και ουτε ενα δεν επεσε..

Ναι. Απλα εχουν μικρο chance. Με το νεο patch ομως το chance drop θα ειναι 100%. Ετσι αντισταθμιζει το "ακριβο" crafting που θα εχουμε.

Οσο για τα challenges, ναι, το daily σου δινει 100% ενα ΗΕ item.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως οπλο δεν μου εχει δωσει ποτε ΗΕ..και κατι απο τους γνωστες του παιχνιδιου....Εχω το vector αλλα χωρις ΗΕ mods και το Black market AK 47 με τα ιδια επισης..περιπου 110κ dps,65k Stamina..στο challenge βλεπω με οσους και αν εχω μπει να κατεβαζουν τα mobs για πλακα..ενω εγω θελω 5γεμιστηρες...τι εχω κανει??μηπως να κοιταξω το crtical?αυτο παιζει ρολο στο damage?

Επισης vagxal13 στο uplay για παρεουλα!

Επεξ/σία από VagXal

Οσοι θελετε να με add, Sartiv. Δεν εχω ομως μικροφωνο ουτε speakers.

VagXal, υπαρχουν bonus στα οπλα που θελουν προυποθεσεις για να τα ξεκλειδωσεις. Ναι το critical παιζει μεγαλο ρολο, καθως και το magazine του οπλου (και γενικα τα mods).

Παντως οπλο δεν μου εχει δωσει ποτε ΗΕ..και κατι απο τους γνωστες του παιχνιδιου....Εχω το vector αλλα χωρις ΗΕ mods και το Black market AK 47 με τα ιδια επισης..περιπου 110κ dps,65k Stamina..στο challenge βλεπω με οσους και αν εχω μπει να κατεβαζουν τα mobs για πλακα..ενω εγω θελω 5γεμιστηρες...τι εχω κανει??μηπως να κοιταξω το crtical?αυτο παιζει ρολο στο damage?

Επισης vagxal13 στο uplay για παρεουλα!

Από health είσαι καλά αλλά στο vector έχεις πολύ χαμηλό dps. Αν θες να ρίχνεις και εσύ για πλάκα τα mobs όπως λες, θες τουλάχιστον 150k. Τα πάντα παίζουν ρόλο και "πειράζοντας τα" διαμορφώνεις κάθε φορά και το dps. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις για αρχή είναι να πας με το blueprint των όπλων σου και να κάνεις craft ξανά και ξανά μέχρι να φτιαχτεί το πιο ανεβασμένο με τα καλύτερα talents που θα κουμπώνουν καλά και στα stats σου και θα είναι ξεκλείδωτα. Εφόσον φτιάξεις το όπλο που θες, ξεκίνα να βάζεις πάνω mods και να το διαμορφώνεις. Στη συνέχεια πήγαινε για recalibrate, βγάλε ότι είναι άχρηστο για σένα και ανέβασε ότι σε ενδιαφέρει πχ αφαιρείς health στα turrets και ανεβάζεις sidearms κτλ. Τέλος ρίξε μια ματιά και στα κομμάτια της πανοπλίας σου, καθώς πολλά από αυτά μπορεί να δίνουν extra damage στους τύπους των όπλων που χρησιμοποιείς.

Ορίστε ο δικός μου :

screenshot-originalu8alt.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...