Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στο medical wing το.εχω στο 70%,μηπως θελει για καποια συγκεκριμενη κατηγορια αναβαθμισης γ να μπω στο contained μερος του dark zone?

Οχι. Δινουν skill χρησιμα ομως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερωτηση παιδια..εφτασα 30 και ειπα να μπω DZ σολο...Με τι gear μπηκατε εσεις και την παλεψατε??Υπαρχει δηλαδη καποιο blueprint εκτος DZ που να μου εχει διαφυγει η κατι αλλο που πρεπει να κανω για να μπω λιγο πιο δυναμικα?Γιατι πεφτω τοσο ανετα..

φιλε DZ χωρις παρεα δεν λέει,ειδικα dz01 ερχονται κατι μ@λ@κισμένα με 70+ dz lvl για να σκοτώνουν κατι παιχτες σαν και εσενα με χαμηλο gear.Εγω συνηθως μπαινω με αλλα 2 ατομα και αν συναντησουμε 4αδα φευγουμε και πάμε σε άλλο μερος.

Εστω βρισκω παρεα..τυχαιους βεβαια αλλα εχει πολυ γελιο..το θεμα ειναι οτι μαλλον εχω πολυ χαλια gear και ρωταω τι ειναι το καλυτερο δυνατο να κανω ωστε τουλαχιστον να στεκομαι λιγο και σιγα σιγα να βρω τα loot απο εκει

Εστω βρισκω παρεα..τυχαιους βεβαια αλλα εχει πολυ γελιο..το θεμα ειναι οτι μαλλον εχω πολυ χαλια gear και ρωταω τι ειναι το καλυτερο δυνατο να κανω ωστε τουλαχιστον να στεκομαι λιγο και σιγα σιγα να βρω τα loot απο εκει

παλικαρε για να επιβιωσεις στο dz θελεις armor κοντα στο cap (65%) και vitality 70+ και φυσικα να εχεις και ενα σεβαστο dmg . 

Πολυ ωραιο game οverall (ειδικα αν βαλουνε περισοτερο content) , μου θυμιζει ενα ποιο δυσκολο diablo σε θεμα craft ,grind με pvp , λιγο να νιωσουν με τους cheaters γιατι μου φαινεται αρχιζει ξεφευγει η κατασταση

πραγματικα τερμα εθιστικο παιχνιχνιδι..προσπαθω να κανω balance dmg-health..τωρα μολις τελειωσα και το τελευταιο side mission και μου εδωσε το LVOA-C purple blueprint..λιγο που το δοκιμασα φαινεται εξαιρετικο..ισως κατι να κανω με αυτο..αλλα εκτος DZ βρισκουμε καπου αλλου blueprints για οτιδηποτε καλο gear η μονο στην DZ?

πραγματικα τερμα εθιστικο παιχνιχνιδι..προσπαθω να κανω balance dmg-health..τωρα μολις τελειωσα και το τελευταιο side mission και μου εδωσε το LVOA-C purple blueprint..λιγο που το δοκιμασα φαινεται εξαιρετικο..ισως κατι να κανω με αυτο..αλλα εκτος DZ βρισκουμε καπου αλλου blueprints για οτιδηποτε καλο gear η μονο στην DZ?

κανε τα hard missions/challenge missions να μαζεψεις pheonix points, και πηγαινε στο vendor που ειναι στο tech wing, μολις ανεβεις τα σκαλια στα αριστερα σου. Εχει blueprints. Φτιαξε ενα vector για αρχη.. ελπιζω να προλαβεις μεχρι τη τριτη γιατι μετα θα ακριβαινουν πολυ τα υλικα για crafting

αυτο προσπαθω να κανω..απο υλικα για crafting εχω αμετρητα..απλα ειχα διαβασει οτι δεν πρεπει να πουλας τα οπλα απο την αρχη γιατι θα χρειστεις υλικα για αργοτερα..τωρα τα phoenix μου μενουν..εχω ακομα 120 με τα 30 του uplay..Επισης οταν ερθει η ωρα να επιλεξω vector η limbertator?

αυτο προσπαθω να κανω..απο υλικα για crafting εχω αμετρητα..απλα ειχα διαβασει οτι δεν πρεπει να πουλας τα οπλα απο την αρχη γιατι θα χρειστεις υλικα για αργοτερα..τωρα τα phoenix μου μενουν..εχω ακομα 120 με τα 30 του uplay..Επισης οταν ερθει η ωρα να επιλεξω vector η limbertator?

Ναι, ειναι καλο οπλο το vector για αρχη.. Μεση αποσταση και κοντινη. Αργοτερα ισως να θες και κανα σνιπερ :) 

Μαζευε phoenix και φτιαξε κανα 3-4 πραγματακια και μετα θα δεις για το DZ αργοτερα..

Μόλις έγινα 30. Τι κάνουμε τώρα? Πάω και φαρμάρω DZ02?

Μαζεψε πρωτα pheonix σε heroic/challenge να craftαρεις διαφορα. Και αφου ανεβασεις αρκετα το dps σου καθως και το hps σου,μπαινεις DZ με group.

Μαζεψε πρωτα pheonix σε heroic/challenge να craftαρεις διαφορα. Και αφου ανεβασεις αρκετα το dps σου καθως και το hps σου,μπαινεις DZ με group.

Το πηρα το vector...Φανταστικο!!επιτελους κατι κανω!!Τωρα πρεπει να μαζεψω και αλλα phoenix για να φτιαχτω και ο υπολοιπος...Τα challenging ειναι πραγματικη προκληση..Τι χαμος ειναι αυτος!

Heroic challenge εννοούμε το hard mode των challenge missions που κάναμε μέχρι τώρα?

υπαρχει το normal-hard και το πιο δυσκολο αλλα με τα καλυτερα δωρα το challenging..Σου δινει απο 20 μεχρι 30 phoenix..Αλλα πρεπει να ειναι ειναι δυνατη η ομαδα και να υπαρχει υπομονη...Μιλαμε για πολυ ξυλο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...