Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια, τωρα που εντυσα φουλ το χαρακτηρα μου με HE items, εχω μια απορια σχετικα με το Recalibration.

Μπορω να αλλαζω οσες φορες θελω μεχρι να πετυχω αυτο που θελω ; (εννοειται 30 phoenix points τη φορα)

Για να ειμαι ακριβες, πχ αλλαχω το stamina σε firearms και μετα το scavening σε κατι αλλο, μεχρι να φτιαξω τα stats του item οπως γουσταρω 

ή μπορω μονο ενα stat του item και μετα "κλειδωνει" και δε μπορω να αλλαξω τα υπολοιπα;

Ρωταω πριν σπαταλησω αδικα τα phoenix points στη 2η περιπτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

-Νομίζω- κλειδώνει. Αν δηλαδή επιλέξεις σε ένα item να αλλάξεις το stamina σε firearms, στα επόμενα rerolls μπορείς να αλλάξεις μόνο αυτό.

Μια ερώτηση...πάλι :)

Στο πάνελ του χαρακτήρα που δείχνει health, ammo κτλ. Ακριβώς κάτω από το ammo προσπαθώ να καταλάβω τι υποδηλώνει αυτό το νούμερο που γράφει εκεί. Κάποιες φορές το βλέπω να αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Φυσικά δεν μιλάω για τις σφαίρες που τελειώνουν και κοκκινίζει, αλλά για τον αριθμό ακριβώς από κάτω.

-Νομίζω- κλειδώνει. Αν δηλαδή επιλέξεις σε ένα item να αλλάξεις το stamina σε firearms, στα επόμενα rerolls μπορείς να αλλάξεις μόνο αυτό.

ναι κλειδώνει και μπορεις να αλλαξεις μονο το συγκεκριμένο stat.Δηλαδη αν πειραξεις το firearms δεν θα μπορεσεις να πειραξεις το scavenging,ομως καθε φορά που αλλαζεις το firearms θα μπορει να γινει firearms ή σταμινα ή skill power

Μια ερώτηση...πάλι :)

Στο πάνελ του χαρακτήρα που δείχνει health, ammo κτλ. Ακριβώς κάτω από το ammo προσπαθώ να καταλάβω τι υποδηλώνει αυτό το νούμερο που γράφει εκεί. Κάποιες φορές το βλέπω να αναβοσβήνει με κόκκινο χρώμα αλλά δεν καταλαβαίνω τι είναι. Φυσικά δεν μιλάω για τις σφαίρες που τελειώνουν και κοκκινίζει, αλλά για τον αριθμό ακριβώς από κάτω.

Μηπως εννοεις τις σφαιρες του 2ου οπλου σου; 

Ειδα τωρα αναλυτικα τις αλλαγες στο 1.1 update,

στο crafting θα εχουμε επιβαρυνση μεγαλη...

Δηλαδη 10 πρασινα για 1 μπλε, 15 μπλε για 1 χρυσο;; Και 10 χρυσα για 1 HE;;

Δηλαδη εχουμε μια εβδομαδα να μαζεψουμε και να φτιαξουμε χρυσα.. :(

Και γενικα καταστρεφουν το crafting πιστευω, καθως τωρα θα θελει διπλασιο grinding... μη πω τριπλασιο.

Και πλεον τα best items θα πεφτουν στο incursion. 

Ισως θα περιμενω να μπει το patch πρωτα για να αλλαζω τα stats καθως θα θελουν credits παρα τα phoenix points.

ειμαι 12lvl μπηκα και στην dark zone..μου φανηκε πολυ δυσκολο,εκτος βεβαια οτι συναντησα αλλους οι οποιοι ηταν 4-5 ατομα σαν ομαδα και φαγανε εμας (3 μαζι με μενα σε ομαδα) ακομα και αυτοι φανηκαν δυσκολοι παρολο που ηταν στα 14lvl...

ερωτηση στα contained εκτος darkzone φορα αυτοματα την μασκα και ολα ποπα..

στην dark zone,κατεβηκα κατω υπογειως αλλα δεν προχωρησα γτ απαιτουσε filter 4 :/

wtf? αλλη μασκα θελει;

ειμαι 12lvl μπηκα και στην dark zone..μου φανηκε πολυ δυσκολο,εκτος βεβαια οτι συναντησα αλλους οι οποιοι ηταν 4-5 ατομα σαν ομαδα και φαγανε εμας (3 μαζι με μενα σε ομαδα) ακομα και αυτοι φανηκαν δυσκολοι παρολο που ηταν στα 14lvl...

ερωτηση στα contained εκτος darkzone φορα αυτοματα την μασκα και ολα ποπα..

στην dark zone,κατεβηκα κατω υπογειως αλλα δεν προχωρησα γτ απαιτουσε filter 4 :/

wtf? αλλη μασκα θελει;

τη μάσκα την βάζει αυτόματα. την αναβαθμίζεις για περιοχές με lvl4 κάνοντας αναβαθμίσεις στο medical wing

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...