Sartiv Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ναι αυτά τα γνωρίζω. Απλά πιστεύω ότι αν κάνω 20 ώρες DZ farming για να φτάσω lvl50(τυχαίος αριθμός ωρών) θα είναι πολύ αποδοτικότερο να κάνω challenging missions για 20 ώρες και να καταλήξω με καλύτερα items και πολλά περισσότερα phoenix. Σε 20' βγάζεις minimum 1xHE και 30x phoenix credits σε challenging mission Σε 20' βγάζεις τα τέτοια μου στο DZ. Αν δεν υπάρχουν DZ only drops δε βλέπω το νόημα πέρα από το variation και την όλη φάση που προσφέρει το DZ. 20' στο challenging μου φαινονται λιγα, λογικα θα ειστε τουμπανα συνηθως κανω 30-40' ανα challenging run. Και ναι τα ιδια συμπερασματα βγαζουμε για τα loots.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Έτυχε χρονομέτρησα το Lincoln Tunnel με randomers και έβγαινε στα 18-24' ανάλογα το group με εξαίρεση κάποια group που δε ξέραν το run και βγήκε maximum 34' αλλά δε το υπολογίζω γιατί όταν βλέπω κάτι τέτοιο κάνω dodge. Το ερώτημα παραμένει. Από lincoln Tunnel μπορώ να βρω ΟΛΑ τα HE ή πέφτουν μόνο συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θες τα blueprints απο τον DZ vendor στο level 50 αλλιως τα drops ειναι τραγικα, εγω καπου στο 40 κοντα ειμαι αλλα βαρεθηκα παιζω οποτε μου τη δωσει για να ανεβω λιγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συνεπώς, τα drops τα βρίσκω ΟΛΑ από challenging missions και απλά grindάρω DZ για lvl50, τα blueprints και DT? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 (Μην ακούσω για hate, κλπ, τα HT πάντα parodies είναι) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Συνεπώς, τα drops τα βρίσκω ΟΛΑ από challenging missions και απλά grindάρω DZ για lvl50, τα blueprints και DT? Προσωπικα χαλαω τα phoenix εκει που ποναω περισσοτερο απο τα challenging, και farming στο DZ για rank, απλως θελει χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Anyway το απόγευμα όποιος θέλει κανά run ας κάνει add Mitroglou777 (δε θέλω σχόλια! ;p) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλά ρε, τι nickname είναι αυτό? Mitroglou777? Χάθηκε ένα σκέτο Mitroglou7? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 http://techfaqs.net/wp-content/uploads/2016/03/Server-Errors-Character-Locked.jpg?c50214 τι φαση? μετα το error mike μου εμφανιζεται αυτο...αν δεν το πατησω υπαρχει περιπτωση να φτιαξει; η εχει κλειδωσει και η μονη λυση ειναι να κανω force start? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παιδια, εχω ντυσει το χαρακτηρα μου σχεδον με ολα τα ΗΕ items, αλλα εχω 160Κ dps, 51Κ Hps. Εχω αποριες για την περαιτερω βελτιωση μου, ποια θα ηταν η προτεραιοτητα μου: 1) να αγορασω και τα blueprints mods; 2) να παρω 2ο οπλο, το sniper ; ( Πως λεγεται; ) 3) να αλλαζω τα stats των items που εχω (30 phoenix ανα προσπαθεια αν δε κανω λαθος); ποσο HP πρεπει να εχω γενικα για να ειμαι καλα σε challenges modes αλλα και στο DZ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Παιδια, εχω ντυσει το χαρακτηρα μου σχεδον με ολα τα ΗΕ items, αλλα εχω 160Κ dps, 51Κ Hps. Εχω αποριες για την περαιτερω βελτιωση μου, ποια θα ηταν η προτεραιοτητα μου: 1) να αγορασω και τα blueprints mods; 2) να παρω 2ο οπλο, το sniper ; ( Πως λεγεται; ) 3) να αλλαζω τα stats των items που εχω (30 phoenix ανα προσπαθεια αν δε κανω λαθος); ποσο HP πρεπει να εχω γενικα για να ειμαι καλα σε challenges modes αλλα και στο DZ; Όσω περισσότερο τόσο το καλύτερο σε όλα. Εγώ για παράδειγμα έχω 135k dps 78k health 15k skills, έχω συναντήσει άλλον που είχε 70k skills και έριχνε συνέχεια sticky bombs Με calibration ασχολείται κανένας? Μια φορά το προσπάθησα μόνο, χωρίς να υπουργούν τα αποτελέσματα που περίμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Όσω περισσότερο τόσο το καλύτερο σε όλα. Εγώ για παράδειγμα έχω 135k dps 78k health 15k skills, έχω συναντήσει άλλον που είχε 70k skills και έριχνε συνέχεια sticky bombs Με calibration ασχολείται κανένας? Μια φορά το προσπάθησα μόνο, χωρίς να υπουργούν τα αποτελέσματα που περίμενα. Ισως να εκοβες λιγο το hp σου εκτος αν εισαι tank.. τα 135κ ειναι μαλλον οριακα καλο dps για το challenging. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Μια χαρά είναι, στο challenging περισσοτερο ρόλο παίζει το positioning και target priority παρά το dps. Εντάξει δεν πας και με 50k αλλά δεν είναι τόσο τραγικό όσο νομίζει ο κόσμος. Απλά έχουν μάθει να πηγαίνουν με τα μούτρα, οπότε και ζητάνε 12312152125125 million dps γιατί αν δεν τρώνε γρήγορα τους τρώνε γρήγορα Για calibration έχει ένας τύπος ενα ωραίο thread. Πάνω κάτω οτι περίμενες, 2-3 stats είναι που κάνουν το παιχνίδι.. Θα δείξει πόσο και αν διορθωθεί κάπως αυτό με τα set items (απο ότι λενε θα υπάρξουν σε κατηγορίες/roles, όπως dedicated electronics aka healer / cc, DPS, Sniper etc) Επίσης, update απο το livestream. (April 12 τα raids) etc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VagXal Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Αγορασα και εγω επιτελους το παιχνιδι..Κατεβηκε και πηγα τωρα να αρχισω..Και εχω συνεχεια ενα DELTA Error..Τι ειναι αυτο??Servers down η κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 θεματα του σερβερ...εχεις ακομα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα