Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νουμποερώτηση:

Πώς ξεκλειδώνω το τρίτο skill slot? Είμαι ακόμα με 2

στην βάση σου έχει 3 wings security/ medical/tech τα οποία αναβαθμίζεις με τους ανάλογους πόντους απο αποστολές. μία αναβάθμηση ζητάει 1000 πόντους ανά πτέρυγα. ε αυτό σου ξεκλειδώνει skill που μπαίνει στο τρίτο slot   

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι γενικά το γουστάρω τρελά και μόλις είδα αναφορές στον H.P.Lovecraft (και όχι μόνο...διότι εάν παρατηρήσεις κανείς διάφορα graffiti στους τοίχους της πόλης θα δει αναφορές σε μεγάλες/γνωστές νουβέλες τρόμου) , ενώ κάτω υπήρχε θυσιαστήριο/βωμός με πεθαμένα ποντίκια...εκεί το λάτρεψα!

Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Ph'nglui mglw'nfah Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!

post-291064-0-85784600-1459272113_thumb.jpg

Επεξ/σία από HadesGR
  • Like 1

πως καταλαβαινουνε οτι κανει save το game? αποτι εχω κτλβ στα μεσα μιας αποστολης η encouter δεν πρεπει να βγεις διοτι χανετε το progressive..με το που τελειωνει η αποστολη απευθειας σωνεται κιολας;

με το που τελειωνει η αποστολη απευθειας σωνεται κιολας;

Ναι. Ενημερωνεται αυτοματα η βαση δεδομενων καθε φορα που τελειωνεις μια αποστολη.

Αν κανεις Normal ή Hard Missions (κατι σαν dungeons), εχει σε καποια σημεια checkpoints.

• Like 1

Ασχολήθηκα λίγο παραπάνω με DZ και challenging missions και αφού γέμισα με HE έχω κάποιες ερωτήσεις.

1) Στα challenging Missions και συγκεκριμένα στο Lincoln Tunnel που σπαμάρω, γιατί είναι εύκολο να το κάνεις ανεξαρτήτως group, τα HE που πέφτουν από το boss ή από το reward επαναλαμβάνονται? Θέλω να πω χωρίς να έχω βρει εκατοντάδες ΗΕ items βλέπω να επαναλαμβάνονται τα ίδια drops οπότε αναρωτιόμουν αν για παράδειγμα πέφτουν συγκεκριμένα ΗΕ στο Lincoln Tunnel ή και γενικότερα σε όλα τα challenging missions ή απλά έτυχε.

2) Παρόμοια ερώτηση με τη πρώτη αλλά για DZ. Αν δεν υπάρχουν HE tier items που πέφτουν μόνο σε DZ ποιος είναι ο λόγος να μπεις καν DZ? Σε challenging missions έχω minimum 1 HE item ανά 20' περίπου που είναι άπειρα πιο συχνό και consistent σε σχέση με το μπες DZ, βρες νορμάλ group, βρες bosses, κάνε extract, πάνε για ammo και βασίσου και στο RNG. Οπότε η ερώτηση είναι αν υπάρχουν DZ only HE items.

Ο vendor στο DZ06 πουλάει blueprints για gloves, Vest, holster κ.α. ,δηλαδή αυτά που λείπουν από τον vendor στο base of operations.

Αν θέλεις να έχεις ΗΕ items με τα stats που θέλεις και όχι ότι σου κάτσει, πρέπει να τα πάρεις και αυτά. Απαιτούν DZ rank 50 και phoenix credits για να τα αγοράσεις, καθώς και Division tech μετά για να τα κάνεις craft.

Ναι αυτά τα γνωρίζω. Απλά πιστεύω ότι αν κάνω 20 ώρες DZ farming για να φτάσω lvl50(τυχαίος αριθμός ωρών) θα είναι πολύ αποδοτικότερο να κάνω challenging missions για 20 ώρες και να καταλήξω με καλύτερα items και πολλά περισσότερα phoenix. 

Σε 20' βγάζεις minimum 1xHE και 30x phoenix credits σε challenging mission

Σε 20' βγάζεις τα τέτοια μου στο DZ.

Αν δεν υπάρχουν DZ only drops δε βλέπω το νόημα πέρα από το variation και την όλη φάση που προσφέρει το DZ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...