Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον είναι ιδιου τυπου τα οπλα σου πχ submachine guns σε αυτην την περιπτωση μοιράζονται το ammunition , το ξερω είναι λιγο σπαστικο αλλα ετσι είναι το mechanic του παιχνιδιού.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι εφόσον έχεις ορίσει τα δυο βασικά σου όπλα τα οποία έχουν τον ίδιο αριθμό σφαιρών το ένα αφαιρεί τις σφαίρες του άλλου και δεν συμψηφίζονται όπως συμβαίνει με όπλα διαφορετικών σφαιρών. Αυτό είναι bug ή έτσι το έχουν?

Δεν ειναι bug, ετσι το εχουν.. Λογικο ειναι, αμα εχεις σφαιρες για 2 ομοια οπλα, να μην υπολογιζονται; :)

Ωστοσο ερωτηση. Αμα ξανακανω hard missions, θα παρω phoenix ; (μονο απο τα kills elites), αξιζει;

Δημοσ.

Δεν ειναι bug, ετσι το εχουν.. Λογικο ειναι, αμα εχεις σφαιρες για 2 ομοια οπλα, να μην υπολογιζονται; :)

Ωστοσο ερωτηση. Αμα ξανακανω hard missions, θα παρω phoenix ; (μονο απο τα kills elites), αξιζει;

Λογικά ισχύει το ίδιο με το challenging, όσες φορές το τερματίσεις τόσα phoenix θα πάρεις, απλά επειδή εγώ έπαιζα συνέχεια χωρίς να βλέπω τα phoenix είδα ότι τερματίζεται στα 1000, οπότε καλό είναι να τα ξοδεύεις ώστε να μην παίζεις άδικα.

Δημοσ.

Βασικα μολις επαιξα ενα hard mission, πηρα τελικα μονο 1 phoenix. Δεν αξιζει....

Οσο για το challenge, εχω μονο 90Κ dps και νομιζω ειναι νωρις για μενα ακομα. Οποτε θα κανω υπομονη 1-2 μερες να παρω το blueprint.

Δημοσ.

Δύο απορίες: Έγινα αισίως 20. Αξίζει να πάω να φαρμάρω Dark zone (μπήκα μία φορά χθες με τρεις Γάλλους, καλή φάση, ρίξαμε γέλιο) ή να ακολουθήσω το story για να τριανταρίσω?

Βασικά το dark zone δίνει XP? Δεν το παρατήρησα αυτό, είχα το μυαλό μου στο loot :P

PS: Erw2s το nickname, όποιος θέλει με κάνει add.

Δημοσ.

Δύο απορίες: Έγινα αισίως 20. Αξίζει να πάω να φαρμάρω Dark zone (μπήκα μία φορά χθες με τρεις Γάλλους, καλή φάση, ρίξαμε γέλιο) ή να ακολουθήσω το story για να τριανταρίσω?

Βασικά το dark zone δίνει XP? Δεν το παρατήρησα αυτό, είχα το μυαλό μου στο loot :P

Καλύτερα να 30αρίσεις, δεν έχει νόημα να φας χρόνο από το lvling.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Ξερει κανεις τι αλλο περιεχει το season pass περα απο τα 3 dlc's? το εχει αγορασει καποιος να μας πει αν εχει λαβει καποιο επιπλεον αντικειμενο;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βασικα μολις επαιξα ενα hard mission, πηρα τελικα μονο 1 phoenix. Δεν αξιζει....

Οσο για το challenge, εχω μονο 90Κ dps και νομιζω ειναι νωρις για μενα ακομα. Οποτε θα κανω υπομονη 1-2 μερες να παρω το blueprint.

όχι, Hard μόνο μια φορά την μέρα (2χ Hard δλδ, τα daily γιατί βγαίνουν στο 10λεπτο και τσιμπάς 30 πόντους - 15 each).

Μόνο το challenging (έχει το daily που παίρνεις έξτρα πόντους για την πρώτη φορά και άλλα 2 missions challenging στο rotation που δεν είναι daily όμως, αλλά παίζει στανταρ reward High end και ποντοι στο τέλος) 

Επίσης, μια χαρά είσαι με 90κ Μη μασάς, γύρνα σε Electronics και παίξε Support Station (Ammo Cache) &  First Aid (Booster Shot). Αν έχει κάποιος απο τους υπόλοιπους Station γύρνας σε Smart Cover.

Tέλος ένα απο τα 3 ulty, καλύτερα το heal αν δεν το έχει κανένας άλλος.

Dedicated support, και κολάς απο πίσω μια χαρά. 

Talents:

Triage / Battle buddy / critical save / Combat Medic

Βασικά το dark zone δίνει XP? Δεν το παρατήρησα αυτό, είχα το μυαλό μου στο loot  :P

Όοοοοοοχιιιιιιιιιι! (echo)

Γύρνα σε leveling και ανέβασε την βάση 100%. Δεν παίρνεις "κανονικά" XP στο DZ, αλλά DarkZone XP. (PVE lvl MAX 30 και DZ lvl MAX 99).

Μην ανησυχείς, έχεις πολύ DZ μπροστά σου, τόσο που θα βαρεθείς :P

Παιδια καλησπερα. Ξερει κανεις τι αλλο περιεχει το season pass περα απο τα 3 dlc's? το εχει αγορασει καποιος να μας πει αν εχει λαβει καποιο επιπλεον αντικειμενο;

Νομίζω στολές (trooper / moto-μπατσος / και καμια δυό ακόμα) και ένα short barreled shotgun blue, με engravings πάνω, που το σπας καπάκια γιατι είναι για lvl1 και δεν κάνει scale.

Επισκέπτης
Δημοσ.

άσε να πέσει η τιμή του, στα 30 είναι σε κλειδάδικο. Απλά αν σου αρέσει το παιχνίδι και σκοπεύεις να παίζεις καιρό, είναι μονόδρομος.

Αντί να το βγάλουν μια και όξω το δίνουν κομμάτι κομμάτι, σαν την Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου σε Κυριακάτικη εφημερίδα. 

Κλασσικά.

Δημοσ.

όχι, Hard μόνο μια φορά την μέρα (2χ Hard δλδ, τα daily γιατί βγαίνουν στο 10λεπτο και τσιμπάς 30 πόντους - 15 each).

Μόνο το challenging (έχει το daily που παίρνεις έξτρα πόντους για την πρώτη φορά και άλλα 2 missions challenging στο rotation που δεν είναι daily όμως, αλλά παίζει στανταρ reward High end και ποντοι στο τέλος) 

Επίσης, μια χαρά είσαι με 90κ Μη μασάς, γύρνα σε Electronics και παίξε Support Station (Ammo Cache) &  First Aid (Booster Shot). Αν έχει κάποιος απο τους υπόλοιπους Station γύρνας σε Smart Cover.

Tέλος ένα απο τα 3 ulty, καλύτερα το heal αν δεν το έχει κανένας άλλος.

Dedicated support, και κολάς απο πίσω μια χαρά. 

Talents:

Triage / Battle buddy / critical save / Combat Medic

Χρησιμοτατες συμβουλες, ευχαριστω και ξανα! Σε ακουσα και πηγα challenge, ευτυχως οι αλλοι 3 ηταν τουμπανα. Και ετσι ηδη εχω το vector και πηγα 105Κ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...