dimitris_s365 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Πηγαίνεις στο inventory σου, επιλέγεις το αντικείμενο με αριστερό κλικ, μετά πατάς V για να μαρκαριστεί ως junk και μετά κρατάς πατημένο το X για να γίνει dismantle. Το γράφει και χαμηλά στην οθόνη σου όσο είσαι μέσα στο inventory. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να σπάσεις πολλαπλά αντικείμενα, όπως κάνω εγώ μετά από κάποιο mission που συνήθως γυρίζω πίσω με items μέχρι και στην τσέπη. Μεγάλη προσοχή μόνο με το mark as junk, μη σπάσεις items που χρειάζεσαι Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλημέρα, θα ήθελα μια βοήθεια από τα παιδιά που είναι στο endgame. 30άρισα λοιπόν και γω και μπήκα πρώτη φορά DZ. Κουτσά στραβά solo τη ψιλοπαλεύω αλλά με 45000dps ζορίζομαι πολύ όταν υπάρχουν αρκετοί εχθροί μαζί με κάποιο boss οπότε το farming μου είναι σχετικά αργό. Αντίθετα μπήκα με τυχαίο group και υπήρχε κάποιος που θέριζε ακόμη και lvl31 εχθρούς και θεωρητικά θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω leech αλλά δε θέλω. Έπειτα δοκίμασα 2 hard dailies και τη πρώτη την έβγαλα με καλά rewards αλλά στη 2η επειδή είχε μεγάλο encounter στο τελικό boss και πέθανα στο τέλος βαρέθηκα να φάω ξανά 10' (νύσταζα κιόλας). Γενικά τα έχω και δε τα έχω τα hard missions απ'οτι φαίνεται ή τέλος πάντων τα έχω με deaths. Η ερώτηση είναι ποιος είναι o βέλτιστος τρόπος να ξεκινήσεις να ανεβάζεις λίγο stats αμέσως μόλις πας lvl30 και αν είναι δυνατόν solo γιατί δε μου αρέσει να με κουβαλάνε και να leechάρω. Βασικα το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να μαζεψεις phoenix credits και να παρεις το vector blueprint, ενα μετριο roll με αντιστοιχο gear να "δενει" γυρω απο το smg θα σε παει >100k dps και θα εισαι ανετος για τους level 30. Απο κει και περα περισσοτερα Phoenix credits αγοραζεις blueprints αναλογα με το τι θελεις, εγω με crafting μονο ειμαι 180k dps/65k health και φαρμαρω ανετα 31-32 σε dz. Να πω την αληθεια το ψιλοβαρεθηκα ομως το παιχνιδι, δεν εχει πολυ end game, οταν φτασεις σε ενα σημειο να την παλευεις σε καθε κατασταση απλα δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις. Μου λειπει το level 50 dz για τα αλλα blueprints και αυτο με το ζορι προσπαθω 1-2 levels τη μερα. Ειναι τραγικα τα drops στο dz νομιζω χανω το χρονο μου μονο για leveling και τιποτα αλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δεν είναι καλύτερο το Black Market AK-74; Θέλω να φτιάξω και το Vector για 2ο. Κι εγώ πλέον είμαι full high-end και πρέπει να κυνηγήσω το 50 rank στο dz. Θα μπει σύντομα νέο υλικό πάντως, έχω κλείσει 82 ώρες παιχνιδιού. Αν είχα πληρώσει 40 ευρώ θα τα είχα βγάλει τα λεφτά του. Αν μου δώσει και χρόνο να ασχοληθώ και με άλλα παιχνίδια τόσο το καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vortexxx Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Oποιος θελει να κανουμε Daily kai DZ κανει add NukeBeaver 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλο ειναι και το black market αλλα τα smg εχουν crit hit chance απο default οποτε ευκολοτερο burst damage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ας κάνει κάποιος το στανταρ πράγμα με το googl-οξελοφυλλο να πετάξουμε μεσα τα IGN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τρόπος για να έχεις σακίδιο με 7 medkits και διάφορες στολές https://www.youtube.com/watch?v=5jD9YKG3KZ4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το τσίμπησα το key για Origins, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 υπαρχει καποιος που να μπορει να μου κανει την αγορα του παιχνιδιου μεσω του allkeys που το βρισκω στα 33 ευερω και να του κανω την καταθεση αυριο; φυσικα θα του δωσω και τα δικα μου στοιχεια σε pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Χτες εφτασα στο lvl30, σημερα εκανα τα πρωτα μου dailies, ειχε την πλακα τους! Ωστοσο αναφερατε το vector blueprint, που το βρισκω; πηγα στο vendor που ειναι στο tech κομματι, δηλαδη οταν ανεβαινω τα σκαλια και αριστερα. Πουλαει μονο οπλα και εξοπλισμο αυτος.. Μηπως πρεπει να παω dark zone; Ωστοσο γινεται solo τουλαχιστον στο dark zone, ακομα και στο DZ01 ; Επειδη γενικα ειμαι solo σε ολο το παιχνιδι. Και μια τελευταια ερωτηση: Αξιζει να αγορασω τωρα το season pass ή να περιμενω 1-2 μηνες να δω τι παιζει πρωτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Περιμενε για το season pass, αν και εχει ανακοινωθεί τι θα βγει, ουσιαστικά το υπόλοιπο παιχνίδι, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε πάρει μόνο τα mechanics Το vector το πουλάει ο vendor του Tech εκεί που είπες, είναι blueprint, το παίρνεις μια φορα και αρχίζεις τα crafting. Solo DZ01 πας άνετα, αρκεί να έχεις 100+ dps πάνω κάτω, για να είναι παραγωγικό. Με 130 κάτι dps και Vector στο DZ01-02 τα mobs φεύγουν σαν τους 25άριδες λαικούς. Αλλά ο χαβαλές είναι στο co-op Blueprints του DZ με phoenix points ειναι πάνω στο 06, με lvl 50 prerequisite οπότε έχεις ακόμα. Μάζεψε phoenix currency και πάρε vector blueprint, mods και gears High End BPs απο τον τύπο στο tech και είσαι οκ. Άντε να σκάσει και το raid patch, θα έχει sets και gear scores. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Περιμενε για το season pass, αν και εχει ανακοινωθεί τι θα βγει, ουσιαστικά το υπόλοιπο παιχνίδι, γιατί μέχρι στιγμής έχουμε πάρει μόνο τα mechanics Το vector το πουλάει ο vendor του Tech εκεί που είπες, είναι blueprint, το παίρνεις μια φορα και αρχίζεις τα crafting. Solo DZ01 πας άνετα, αρκεί να έχεις 100+ dps πάνω κάτω, για να είναι παραγωγικό. Με 130 κάτι dps και Vector στο DZ01-02 τα mobs φεύγουν σαν τους 25άριδες λαικούς. Αλλά ο χαβαλές είναι στο co-op Blueprints του DZ με phoenix points ειναι πάνω στο 06, με lvl 50 prerequisite οπότε έχεις ακόμα. Μάζεψε phoenix currency και πάρε vector blueprint, mods και gears High End BPs απο τον τύπο στο tech και είσαι οκ. Άντε να σκάσει και το raid patch, θα έχει sets και gear scores. Σε ευχαριστω για τις συμβουλες σου, θα τις ακολουθησω! Για να δουμε λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Να πω την αληθεια το ψιλοβαρεθηκα ομως το παιχνιδι, δεν εχει πολυ end game, οταν φτασεις σε ενα σημειο να την παλευεις σε καθε κατασταση απλα δεν υπαρχει λογος να συνεχισεις. Μου λειπει το level 50 dz για τα αλλα blueprints και αυτο με το ζορι προσπαθω 1-2 levels τη μερα. Ειναι τραγικα τα drops στο dz νομιζω χανω το χρονο μου μονο για leveling και τιποτα αλλο. Ακριβώς όπως το περίμενα, τουλάχιστον για την ώρα. Αν βάλουν Raids ίσως να αποκτήσει άλλο νόημα το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 τσιμπησα και εγω απο το allkeys στα 33 ευρω,κατεβαινει,μετα απο τν σχολη που θα επιστρεψω θα το λιωσω χΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Παρατήρησα ότι εφόσον έχεις ορίσει τα δυο βασικά σου όπλα τα οποία έχουν τον ίδιο αριθμό σφαιρών το ένα αφαιρεί τις σφαίρες του άλλου και δεν συμψηφίζονται όπως συμβαίνει με όπλα διαφορετικών σφαιρών. Αυτό είναι bug ή έτσι το έχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα