Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν καποιος θέλει να το αγοράσει αλλά δεν ξέρει αν θα του αρέσει να παίξει defiance που είναι ότι ποιο κοντινό σε gameplay 

χαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχα

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

χαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχα

αστείο;

αστείο;

Καμία σχέση το Defiance... όχι αστείο αλλά άκυρο.

Μα δεν βλέπεις τις ομοιότητες βρε κι εσύ;;; Αλλά έχει πάρει πολλές ιδέες από αυτό:

• Like 1

Το challenging δυσκόλεψε άσχημα. Εκεί που πριν το update 10 φορές την μέρα το τελείωνες, τώρα μια και με το ζόρι.

Mπα, μάλλον με το group που τυχαίνεις έχει να κάνει. Βρήκα χθες ένα group τόσο καλό που το κάναμε 7-8 φορές συνεχόμενα.

Ερώτησις: Τα αντικείμενα που δεν χρειάζομαι τα σπάω ή τα πουλάω? Τι συμφέρει περισσότερο?

Επειδη σημερα αγορασα το παιχνιδι γνωριζεις μηπως πως σπαμε τα αντικειμενα; Δεν εβγαλα ακρη

Επειδη σημερα αγορασα το παιχνιδι γνωριζεις μηπως πως σπαμε τα αντικειμενα; Δεν εβγαλα ακρη

Πηγαίνεις στο inventory σου, επιλέγεις το αντικείμενο με αριστερό κλικ, μετά πατάς V για να μαρκαριστεί ως junk και μετά κρατάς πατημένο το X για να γίνει dismantle. Το γράφει και χαμηλά στην οθόνη σου όσο είσαι μέσα στο inventory. 

Με αυτό τον τρόπο μπορείς να σπάσεις πολλαπλά αντικείμενα, όπως κάνω εγώ μετά από κάποιο mission που συνήθως γυρίζω πίσω με items μέχρι και στην τσέπη.

Μεγάλη προσοχή μόνο με το mark as junk, μη σπάσεις items που χρειάζεσαι

Καλημέρα,

θα ήθελα μια βοήθεια από τα παιδιά που είναι στο endgame. 30άρισα λοιπόν και γω και μπήκα πρώτη φορά DZ. Κουτσά στραβά solo τη ψιλοπαλεύω αλλά με 45000dps ζορίζομαι πολύ όταν υπάρχουν αρκετοί εχθροί μαζί με κάποιο boss οπότε το farming μου είναι σχετικά αργό. Αντίθετα μπήκα με τυχαίο group και υπήρχε κάποιος που θέριζε ακόμη και lvl31 εχθρούς και θεωρητικά θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω leech αλλά δε θέλω.

Έπειτα δοκίμασα 2 hard dailies και τη πρώτη την έβγαλα με καλά rewards αλλά στη 2η επειδή είχε μεγάλο encounter στο τελικό boss και πέθανα στο τέλος βαρέθηκα να φάω ξανά 10' (νύσταζα κιόλας). Γενικά τα έχω και δε τα έχω τα hard missions απ'οτι φαίνεται ή τέλος πάντων τα έχω με deaths.

Η ερώτηση είναι ποιος είναι o βέλτιστος τρόπος να ξεκινήσεις να ανεβάζεις λίγο stats αμέσως μόλις πας lvl30 και αν είναι δυνατόν solo γιατί δε μου αρέσει να με κουβαλάνε και να leechάρω.

Εχω 30αρίσει μερικές μέρες τώρα και έχω ξεκινήσει το grind για καλυτέρο gear. Αν κάποιος ψάχνει άτομα για hard/challenge modes/DZ farming ας με κάνει add στο Uplay : Alucard2068

Καλημέρα,

θα ήθελα μια βοήθεια από τα παιδιά που είναι στο endgame. 30άρισα λοιπόν και γω και μπήκα πρώτη φορά DZ. Κουτσά στραβά solo τη ψιλοπαλεύω αλλά με 45000dps ζορίζομαι πολύ όταν υπάρχουν αρκετοί εχθροί μαζί με κάποιο boss οπότε το farming μου είναι σχετικά αργό. Αντίθετα μπήκα με τυχαίο group και υπήρχε κάποιος που θέριζε ακόμη και lvl31 εχθρούς και θεωρητικά θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω leech αλλά δε θέλω.

Έπειτα δοκίμασα 2 hard dailies και τη πρώτη την έβγαλα με καλά rewards αλλά στη 2η επειδή είχε μεγάλο encounter στο τελικό boss και πέθανα στο τέλος βαρέθηκα να φάω ξανά 10' (νύσταζα κιόλας). Γενικά τα έχω και δε τα έχω τα hard missions απ'οτι φαίνεται ή τέλος πάντων τα έχω με deaths.

Η ερώτηση είναι ποιος είναι o βέλτιστος τρόπος να ξεκινήσεις να ανεβάζεις λίγο stats αμέσως μόλις πας lvl30 και αν είναι δυνατόν solo γιατί δε μου αρέσει να με κουβαλάνε και να leechάρω.

το dps που έχεις για lvl 30 είναι πολύ λίγο. παίξε περισσότερη ώρα στην dz με παρέα, και lvl ανεβάζεις και extraction κάνεις πιο εύκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...