Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τελευταια φορα λεω οτι δεν αναφερομαι στα γραφικα . Η ''ουσια'' λειπει απο το παιχνιδι , ειναι αψυχο . 

Τελος παντων αρκετα με το off topic ισως οντως οι απαιτησεις των gamers να  εχουν πεσει τα τελευταια χρονια η εγω μεγαλωσα. 

Σύμφωνοι, αλλά και τα γραφικά δίνουν ατμόσφαιρα σε ένα παιχνίδι. Αλλιώς θα ήταν ένα Witcher 3 με γραφικά του 2000 και αλλιώς είναι τώρα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μιας και αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα

divpa_zpsvhsznyuo.png~original

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm%3A154-242994-16&ct=tcm%3A148-76770-32

μεγάλο!

• Phoenix Credits drop have been increased on lvl 31 and 32 enemies in the Dark Zone:Please note that due to this fix causing client stability issues, we have to remove it from this update until it can be addressed in a next one
    • Lvl 30: 1-3 Phoenix Credits
    • Lvl 31: 2-4 Phoenix Credits
    • Lvl 32: 3-5 Phoenix Credits

•  

εμένα γιατί είναι πιο μεγάλο;

• Like 1

Καλησπέρα :)

Αξίζει τα λεφτά του για αγορά το game ?

Αν εχεις παρεα,σου αρεσει οτι εχεις δει ως τωρα απο πλευρας παιχνιδιου/loot(μην δηλαδη νομιζεις οτι ειναι call of duty :P)και το βρεις κατω απο 35ευρω ψηφιακα ή κουτατο γυρω στα 40ευρω δεν ειναι ασχημο. Αρκει μονο να εχεις στο μυαλο σου το season pass.

--

Καλησπέρα :)

Αξίζει τα λεφτά του για αγορά το game ?

για 60 όχι..για 30 και κάτω ναι,γιατί χωρίς το season pass θα το βαρεθείς και μόλις το τελειώσεις θα το παρατήσεις.

Πως τελειωνει ρε παιδια το game? Eγω μετα το 30lvl εχω πορωθει ασχημα

Εχετε 30lvl 30rank? αλλα και παλι 30lvl 50rank μεχρι 99rank παμε

Κάποιοι ειδικά χωρίς παρέα μπορεί να βαρεθούν αλλά πραγματικά το παιχνίδι δεν τελειώνει στο lvl 30. Ίσα ίσα έχει αρκετο περιεχόμενο μέχρι να προστεθούν κι άλλα πράγματα όπως έχουν υποσχεθεί οι developers. Μένει να δούμε αν θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Επίσης το να παίζεις λιγότερο ένα παιχνίδι μέχρι να βγει νέο περιεχόμενο δεν το βρίσκω απαραίτητα κακό ώστε να μπορέσουμε να παίξουμε και άλλα παιχνίδια. Όταν έπαιζα wow και έκανα σοβαρό raiding δεν μπορούσα να παίξω και football manager ή άλλα παιχνίδια, νομίζω οτι οι περισσότεροι που έχουν βρεθεί στη θέση μου το έχουν νιώσει. 

rip bullet king θα τον θυμομαστε για παντα. :P

Κρινοντας απο πολλα comments αρκετοι δεν εχουν καταλάβει τι ειδους παιχνιδι ειναι, δεν τους αδικω ubisoft/tom clancy/καλα γραφικα/3rd person shooter/rpg ολα μαζι ε μπερδεύτηκαν καπου και κρινουν αναλογα με το τι πιστευε ο καθενας οτι ειναι. Το παιχνιδι ειναι ενα κλασσικο loot based diabloειδες για εμενα με pvp και καποια mechanics που το κανουν να ξεχωριζει, ουτε rpg ειναι σε στυλ witcher με epic story, ουτε mmo σε φαση wow με απειρο content ουτε tactical shooter(ενας φιλος μου που το πηρε νομιζε οτι θα πηγαινουμε 4 vs 4 dz σε φαση csgo.. :P) το end game του ειναι minmax στο gear με εξαντλητικό grind για materials re-rolls για perfect κτλπ.

Απο κει και περα εκλεισα πανω απο 100 ωρες, στεκομαι με 180k/65k dps/health και δεν εχω ακομα ολα τα items 31 level ουτε καποιο ιδιαιτερα καλο piece, εχω ακομα να παω 50lv dz και να παρω τα blueprints απο εκει, καποια crafts για καλυτερα pieces και μετα περιμενω νεο content.

Αυτο ειναι το παιχνιδι μετα το 30, μαξάρεις οτι μπορεις και περιμενεις power creep με level 32 gear, new content κτλπ οσοι νομιζουν οτι θα παιζουν απειρα με το vanilla γιατι ειναι καποιου ειδους mmo θα απογοητευτουν αρκετα..

• Like 3

Με κατι φιλαρακια εχουμε χωριστει παντως.Εγω ειμαι στο lvl 30 και εκεινοι εμειναν πιο πισω και παλευουν να με φτασουν τωρα(ανεβουν)

Ουτε τα daily mission μπορουμε να τα κανουμε μαζι ουτε στο dz.Mονο στο farm τα λεμε που τους βοηθαω να ανεβουν αλλα δεν εχει νοημα για μενα πλεον εκει

Μετα το 30 εχει αλλο ενδιαφερον

@Belisarius παρεα βρισκεις για πλακα δεν χρειαζεται απραιτητα να ειναι γνωστοι σου εκτος game

αν καποιος θέλει να το αγοράσει αλλά δεν ξέρει αν θα του αρέσει να παίξει defiance που είναι ότι ποιο κοντινό σε gameplay 

Νομίζω ότι πιο κοντινό σε gameplay είναι το Borderlands.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...