jim777 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πλεον εχω παρατηρησει , οτι ενω το rpg σαν ειδος βρισκεται στην μεγαλυτερη ποσοτητα απο ποτε τα τελευταια χρονια οι περισσοτεροι ΑΑΑ τιτλοι εχουν ξεχασει οτι το α και το ω σε αυτα ειναι το καλο στορυ , ποιοτικοι διαλογοι με πολλες επιλογες δυνατοι χαρακτηρες και ενδιαφερον quest . Πλεον ολα αυτα εχουν περασει σε δευτερη μοιρα και ψαχνουμε να βρουμε με το κυαλι κανα indie τιτλο μπας και δουμε καμια ενδιαφερον ιστορια. Τουλαχιστον βγαινει το blood and wine για το the witcher και το deus ex μπας και δουμε καμια ασπρη μερα. Θα συμφωνήσω εν μέρη. Στα RPG δε νομίζω ότι μπορείς να έχεις παράπονο από ιστορίες και ΑΑΑ τίτλους. Κάτι τα Mass Effect, κάτι τα Fallout, τα Borderlands, τα Witcher, το Pillars of Eternity μου έρχονται από ΑΑΑ τίτλους των τελευταίων ετών που δόξα τω θεώ τα έχουν όλα αυτά που ζητάς άσχετα αν σου αρέσουν σαν παιχνίδια ή όχι. Στα loot games ωστόσο το απόλυτο χάος. Ένα PoE να ψιλοξεχωρίζει από το σωρό αλλά και πάλι ΑΑΑ τίτλο δε το λες με τη καμία (πιο κοντά στα indie είναι άσχετα αν είναι καλή παραγωγή) και μετά το χάος. "Κονσολοπαίχνιδα" στη καλύτερη. Στα MMORPG απ'την άλλη πάσχουν και στις δύο κατηγορίες. Αδιάφορα ΙP με lore του κώλου και το βασικότερο στο κομμάτι της "παρουσίασης" της ιστορίας χάνουν πολύ με αποτέλεσμα ακόμη και αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον Quest/SideQuest δε το μαθαίνεις ποτέ γιατί σε αναγκάζει να πατάς skip. Για loot δεν έχει κάτι να πούμε όταν δεν υπάρχει trading και έχουν soulbounds. Το Division ανήκει στη κατηγορία των loot game απ'τη στιγμή που μιλάμε κατά κόρον για instanced game εκτός και αν αυτό αλλάζει στο DZ. Συγκεκριμένα το θεωρώ self found 3rd person shooter diablo 3-clone αφού δεν έχει ούτε trading οπότε θα το κρίνω με αυτά τα κριτήρια και δυστυχώς τα Loot games δεν έχουν ιστορία σοβαρή ποτέ αν και κάποια έχουν ωραία παρουσίαση όπως ας πούμε το Diablo που έχει ιστορία του κώλου αλλά τα επικά cutscenes του κάνουν να μοιάζει σαν να έχει story. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 trade θα μπει 1τη Απριλη μαζι με bosses αν θυμαμαι απο κατι που ειχα διαβασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Θα συμφωνήσω εν μέρη. Στα RPG δε νομίζω ότι μπορείς να έχεις παράπονο από ιστορίες και ΑΑΑ τίτλους. Κάτι τα Mass Effect, κάτι τα Fallout, τα Borderlands, τα Witcher, το Pillars of Eternity μου έρχονται από ΑΑΑ τίτλους των τελευταίων ετών που δόξα τω θεώ τα έχουν όλα αυτά που ζητάς άσχετα αν σου αρέσουν σαν παιχνίδια ή όχι. Στα loot games ωστόσο το απόλυτο χάος. Ένα PoE να ψιλοξεχωρίζει από το σωρό αλλά και πάλι ΑΑΑ τίτλο δε το λες με τη καμία (πιο κοντά στα indie είναι άσχετα αν είναι καλή παραγωγή) και μετά το χάος. "Κονσολοπαίχνιδα" στη καλύτερη. Στα MMORPG απ'την άλλη πάσχουν και στις δύο κατηγορίες. Αδιάφορα ΙP με lore του κώλου και το βασικότερο στο κομμάτι της "παρουσίασης" της ιστορίας χάνουν πολύ με αποτέλεσμα ακόμη και αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον Quest/SideQuest δε το μαθαίνεις ποτέ γιατί σε αναγκάζει να πατάς skip. Για loot δεν έχει κάτι να πούμε όταν δεν υπάρχει trading και έχουν soulbounds. Το Division ανήκει στη κατηγορία των loot game απ'τη στιγμή που μιλάμε κατά κόρον για instanced game εκτός και αν αυτό αλλάζει στο DZ. Συγκεκριμένα το θεωρώ self found 3rd person shooter diablo 3-clone αφού δεν έχει ούτε trading οπότε θα το κρίνω με αυτά τα κριτήρια και δυστυχώς τα Loot games δεν έχουν ιστορία σοβαρή ποτέ αν και κάποια έχουν ωραία παρουσίαση όπως ας πούμε το Diablo που έχει ιστορία του κώλου αλλά τα επικά cutscenes του κάνουν να μοιάζει σαν να έχει story. Οταν λεω τα τελευταια χρονια εννοω την τελευταια 5ετια .To fallout 4 μονο rpg δεν ειναι , καθως ολα αυτα που ανεφερα δεν υπαρχουν σε κανενα επιπεδο. Το ιδιο και το mass effect 3 , καμια σχεση με το 2 που εκει οντως υπηρχαν πολλα στοιχεια που ειπα παραπανω . Οπως ειπα απο ΑΑΑ μονο deus ex και το expansion του the witcher περιμενω αυτον τον χρονο ( στην καλυτερη και το quantum break αν εχει κανα ενδιαφερον στορυ ) και του χρονου ελπιζω το cyberpunk 2077. Bγαινουμε off topic αλλα δυστυχως τα loot base παιχνιδια εχουν αρχισει να ειναι πολυ μοδα τα τελευταια χρονια , σου πετανε και ενα rpg μεσα που μονο αυτο δεν ειναι . Που πηγε η ατμοσφαιρα / immersion , οπως ειπε ο Joe στο βιντεο το παιχνιδι περιγραφει μια Νεα Υορκη που εχει καταστραφει απο τον ιο και δεν βλεπουμε ουτε εναν αρρωστο ... Οι developers ουσιαστικα με ελαχιστο effort μεγιστοποιουν τα κερδη τους εκμεταλλευομενοι τον ανθρωπινο εθισμο στα τυχερα παιχνιδια . Γιατι ουσιαστικα αυτο ειναι , ξοδεψεις ωρες και ωρες με την ελπιδα οτι θα ''πεσει '' καποιο αντικειμενο που θα σε κανει καλυτερο απο τον αλλον , ασχετα αμα δεν εχει καμια αξια στην πραγματικη ζωη . Και για τους developers τι ειναι ; Σου πετανε 100 αντικειμενα μεσα με την σωστη αναλογια ( 50 common , 30 καπως σπανια , 15 πολυ σπανια , 5 exotic ) και αφηνουν τους παιχτες να εθιζονται μεχρι να αποκτησουν τα exotic . Ουσιαστικα με αριθμους και πιθανοτητες παιζουμε . Προσωπικα αν συνεχισει αυτη η ταση το gaming θα χασει μεγαλη αξια για μενα . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Οταν λεω τα τελευταια χρονια εννοω την τελευταια 5ετια .To fallout 4 μονο rpg δεν ειναι , καθως ολα αυτα που ανεφερα δεν υπαρχουν σε κανενα επιπεδο. Το ιδιο και το mass effect 3 , καμια σχεση με το 2 που εκει οντως υπηρχαν πολλα στοιχεια που ειπα παραπανω . Οπως ειπα απο ΑΑΑ μονο deus ex και το expansion του the witcher περιμενω αυτον τον χρονο ( στην καλυτερη και το quantum break αν εχει κανα ενδιαφερον στορυ ) και του χρονου ελπιζω το cyberpunk 2077. Bγαινουμε off topic αλλα δυστυχως τα loot base παιχνιδια εχουν αρχισει να ειναι πολυ μοδα τα τελευταια χρονια , σου πετανε και ενα rpg μεσα που μονο αυτο δεν ειναι . Που πηγε η ατμοσφαιρα / immersion , οπως ειπε ο Joe στο βιντεο το παιχνιδι περιγραφει μια Νεα Υορκη που εχει καταστραφει απο τον ιο και δεν βλεπουμε ουτε εναν αρρωστο ... Οι developers ουσιαστικα με ελαχιστο effort μεγιστοποιουν τα κερδη τους εκμεταλλευομενοι τον ανθρωπινο εθισμο στα τυχερα παιχνιδια . Γιατι ουσιαστικα αυτο ειναι , ξοδεψεις ωρες και ωρες με την ελπιδα οτι θα ''πεσει '' καποιο αντικειμενο που θα σε κανει καλυτερο απο τον αλλον , ασχετα αμα δεν εχει καμια αξια στην πραγματικη ζωη . Και για τους developers τι ειναι ; Σου πετανε 100 αντικειμενα μεσα με την σωστη αναλογια ( 50 common , 30 καπως σπανια , 15 πολυ σπανια , 5 exotic ) και αφηνουν τους παιχτες να εθιζονται μεχρι να αποκτησουν τα exotic . Ουσιαστικα με αριθμους και πιθανοτητες παιζουμε . Προσωπικα αν συνεχισει αυτη η ταση το gaming θα χασει μεγαλη αξια για μενα . Χμμμμ αρχίζω σιγά σιγά να καταλαβαίνω το θέμα σου με το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο δεν έχει να κάνει με κανένα review κανενός Joe. Ακόμη και αν διόρθωνε όλα όσα αναφέρει ο Joe (που είναι σωστές παρατηρήσεις τα περισσότερα έστω στην υπερβολή τους) και πάλι το παιχνίδι δυστυχώς δε θα ήταν για σένα. Καλώς ή κακώς δεν είναι κάποιο rpg με επική ιστορία και θέλω να πιστεύω ότι δε διαφημίστηκε έτσι. Είναι ένα co-op loot game με δυνατότητα pvp ακριβώς για να κλέψεις το loot του άλλου. Έχει μισό δάχτυλο παραπάνω depth από τα moba και το overwatch (μέσω του στοιχειώδους story mode). Εγώ προσωπικά λατρεύω τα loot games και σε αντίθεση με αυτά που λες τα κυνηγάω με το τουφέκι. Δεν υπάρχουν παιχνίδια με ΣΟΒΑΡΟ και σπάνιο loot που παράλληλα έχουν και νόημα να είναι να είναι σπάνια. Μόνο κάτι παραγωγές επιπέδου PoE και Torchlight και φυσικά το diablo όπου πέφτουν 30 "legendary" ανά 10'. Άσχετα αν δεν ανήκεις εσύ σε αυτό το κοινό που θέλει τέτοιοιυ έιδους παιχνίδια δε παύει να έιναι υπαρκτό. Απλά μη το κρίνεις το παιχνίδι με κανόνες Witcher. Ούτε είναι ούτε θα γίνει ούτε προσπαθεί να είναι. Edit: Επίσης να πω και την άποψή μου σε σχέση με τα παιχνίδια με RNG και random loot. Για παράδειγμα πάω να σκοτώσω στο Χ παιχνίδι ένα δράκο που έχει 1/1000 να μου ρίξει ένα πολύ σπάνιο μωβ σπαθί. Αυτό δε το κάνω επειδή είμαι εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια ή γενικά στο τζόγο στη τύχη ή όπως αλλιώς το εννοείς αλλά το κάνω επειδή: - Αυτό το σπαθί είναι σπάνιο με αποτέλεσμα υπάρχουν λίγα στο server και άρα θα δείχνω διαφορετικός από όλους τους άλλους. - Αυτό το σπαθί θα έχει τέτοια stats που ή θα μου επιτρέπει να σκοτώνω πράγματα που πριν δε μπορούσα (και άρα και όλοι οι υπόλοιποι) ή θα αποκτήσω advantage σοβαρό στο pvp. - Αυτό το σπαθί λόγω σπανιότητας θα έχει μεγάλη αξία στο trading με αποτέλεσμα ή θα το πουλήσω, θα γίνω πάμπλουτος και θα "ντύσω" 1-2 ολόκληρους χαρακτήρες ή απλά κρατώντας το θα είναι δείγμα δύναμης. Γενικά έχει να κάνει με το e-penis που μετράει στο online gaming είτε με τη μορφή stats ή με τη μορφή achievements. Εσύ μπορεί να λες το RNG απλά "φρουτάκια" για μένα όμως είναι randomness, διαφορετικά αποτελέσματα και κατ'επέκταση replayability, νόημα στο grinding κτλ. Αν ο δράκος έριχνε το σπαθί 1/1 δε θα είχε και νόημα. Θα ήταν ένα τελείως γραμμικό παιχνίδι. Ό,τι παιχνίδι παίζω τα τελευταία χρόνια σχετικά γρήγορα ή αμέσως το παρατάω όταν δω γραμμικότητα και grinding just for the sake of it χωρίς κάποιο νόημα απλά για να φτάσεις σε προκαθορισμένα αποτελέσματα. πχ. 5 ώρες grinding για να μαζέψεις αρκετό ore για να κάνεις ένα σπαθί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Κι εγώ ρε παιδιά σχεδόν μόνο Rpg παίζω αλλά σοβαρά περίμενε κανένας Rpg? Shooting game είναι, lvling και loots δεν το κάνουν Rpg. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 30 Μαρτίου παραλαβή μου είπε το gameexplorers, δεν παίζει να περιμένω τόσο για κουτί. Έριξα άκυρο και το πήρα από κλειδάδικο στα 41 μαζί με την προμήθεια του paypal. Erw2s όποιος θέλει να με κάνει add, τώρα κατεβαίνει, αλλά σε μισή ώρα θα παίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Χμμμμ αρχίζω σιγά σιγά να καταλαβαίνω το θέμα σου με το συγκεκριμένο παιχνίδι το οποίο δεν έχει να κάνει με κανένα review κανενός Joe. Ακόμη και αν διόρθωνε όλα όσα αναφέρει ο Joe (που είναι σωστές παρατηρήσεις τα περισσότερα έστω στην υπερβολή τους) και πάλι το παιχνίδι δυστυχώς δε θα ήταν για σένα. Καλώς ή κακώς δεν είναι κάποιο rpg με επική ιστορία και θέλω να πιστεύω ότι δε διαφημίστηκε έτσι. Είναι ένα co-op loot game με δυνατότητα pvp ακριβώς για να κλέψεις το loot του άλλου. Έχει μισό δάχτυλο παραπάνω depth από τα moba και το overwatch (μέσω του στοιχειώδους story mode). Εγώ προσωπικά λατρεύω τα loot games και σε αντίθεση με αυτά που λες τα κυνηγάω με το τουφέκι. Δεν υπάρχουν παιχνίδια με ΣΟΒΑΡΟ και σπάνιο loot που παράλληλα έχουν και νόημα να είναι να είναι σπάνια. Μόνο κάτι παραγωγές επιπέδου PoE και Torchlight και φυσικά το diablo όπου πέφτουν 30 "legendary" ανά 10'. Άσχετα αν δεν ανήκεις εσύ σε αυτό το κοινό που θέλει τέτοιοιυ έιδους παιχνίδια δε παύει να έιναι υπαρκτό. Απλά μη το κρίνεις το παιχνίδι με κανόνες Witcher. Ούτε είναι ούτε θα γίνει ούτε προσπαθεί να είναι. Edit: Επίσης να πω και την άποψή μου σε σχέση με τα παιχνίδια με RNG και random loot. Για παράδειγμα πάω να σκοτώσω στο Χ παιχνίδι ένα δράκο που έχει 1/1000 να μου ρίξει ένα πολύ σπάνιο μωβ σπαθί. Αυτό δε το κάνω επειδή είμαι εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια ή γενικά στο τζόγο στη τύχη ή όπως αλλιώς το εννοείς αλλά το κάνω επειδή: - Αυτό το σπαθί είναι σπάνιο με αποτέλεσμα υπάρχουν λίγα στο server και άρα θα δείχνω διαφορετικός από όλους τους άλλους. - Αυτό το σπαθί θα έχει τέτοια stats που ή θα μου επιτρέπει να σκοτώνω πράγματα που πριν δε μπορούσα (και άρα και όλοι οι υπόλοιποι) ή θα αποκτήσω advantage σοβαρό στο pvp. - Αυτό το σπαθί λόγω σπανιότητας θα έχει μεγάλη αξία στο trading με αποτέλεσμα ή θα το πουλήσω, θα γίνω πάμπλουτος και θα "ντύσω" 1-2 ολόκληρους χαρακτήρες ή απλά κρατώντας το θα είναι δείγμα δύναμης. Γενικά έχει να κάνει με το e-penis που μετράει στο online gaming είτε με τη μορφή stats ή με τη μορφή achievements. Εσύ μπορεί να λες το RNG απλά "φρουτάκια" για μένα όμως είναι randomness, διαφορετικά αποτελέσματα και κατ'επέκταση replayability, νόημα στο grinding κτλ. Αν ο δράκος έριχνε το σπαθί 1/1 δε θα είχε και νόημα. Θα ήταν ένα τελείως γραμμικό παιχνίδι. Ό,τι παιχνίδι παίζω τα τελευταία χρόνια σχετικά γρήγορα ή αμέσως το παρατάω όταν δω γραμμικότητα και grinding just for the sake of it χωρίς κάποιο νόημα απλά για να φτάσεις σε προκαθορισμένα αποτελέσματα. πχ. 5 ώρες grinding για να μαζέψεις αρκετό ore για να κάνεις ένα σπαθί. Συμφωνω σε αυτα που λες , οντως το παιχνιδι δεν ειναι για μενα . Και δεν θα το κατακρινα αν 1) Αν η ubisoft δεν το παρουσιαζε σαν rpg. Αν προσεξετε στην σελιδα στο steam το παιχνιδι χαρακτηριζεται ως action /adventure/rpg Οταν μου βαζεις αυτες τις ταμπελες προφανως και θα το κριτικαρω πανω σε αυτα . Ας σταματησει πλεον αυτη η μοδα οτι ειναι σχετικα open world και εχει καποια στατιστικα να θεωρειται rpg . Στο τελος και το gta rpg θα το πουμε . Ειναι σαν να παω να δω μια ταινια που την διαφημιζουν ως δραμα και να ειναι κωμωδια. οσο και καλη να ειναι θα την κρινω ως δραμα εγω , το ιδιο και στα παιχνιδια . 2) Αν δεν εβγαζαν το αρχικο trailer Eχει καμια σχεση το παραπανω με το παιχνιδι που εχουμε τωρα ; Τα πρωτα 2 λεπτα του trailer εχουν περισσοτερο immersion και συναισθηματα απο ολο το παιχνιδι μαζι ... Και να ηταν οτι δεν εχουν φαντασια και ιδεες εκει στην ubisoft να πω οκ , αλλα προφανως εχουν πολλα να δειξουν σε επιπεδο στορυ και ατμοσφαιρας απλα προτειμουν το περισσοτερο κερδος με το λιγοτερο effort . Ειχαν κανει ονομα πριν χρονια και απλα στηριζονται πλεον εκει . Και τελος χρησημοποιουν τον τιτλο ''tom clancy '' σχεδον σε ολα τους τα παιχνιδια παλι χρησημοποιοντας το ονομα , οταν το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με την παραπανω σειρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 30 Μαρτίου παραλαβή μου είπε το gameexplorers, δεν παίζει να περιμένω τόσο για κουτί. Έριξα άκυρο και το πήρα από κλειδάδικο στα 41 μαζί με την προμήθεια του paypal. Erw2s όποιος θέλει να με κάνει add, τώρα κατεβαίνει, αλλά σε μισή ώρα θα παίζω. χαχα και να φανταστεις το πηρα μια μερα πριν την κυκλοφορια χωρις παραγγελια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 30 Μαρτίου παραλαβή μου είπε το gameexplorers, δεν παίζει να περιμένω τόσο για κουτί. Έριξα άκυρο και το πήρα από κλειδάδικο στα 41 μαζί με την προμήθεια του paypal. Erw2s όποιος θέλει να με κάνει add, τώρα κατεβαίνει, αλλά σε μισή ώρα θα παίζω. Γιατι ρε συ??Γιατι εριξες παραγγελια απο gameexplorers αφου και ο Κωτσοβολος το ειχε διαθεσιμο??Η εστω το Astro https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html?keyphrase=the+division χαχα και να φανταστεις το πηρα μια μερα πριν την κυκλοφορια χωρις παραγγελια! Δεν φταιει σε αυτο το καταστημα γιατι το γραφει και στο Internet οτι παραλαβη σε 4-10μερες. Απλως του τελειωσε το οποιο αποθεμα ειχε και τωρα μονο με παραγγελιες φερνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 προφανώς κάποιοι έχετε μπερδέψει την π0** με την βούρτσα.. και μάλλον δε ξέρετε τί σημαίνει cinematic trailer. όταν μάθετε τα βασικά ελάτε να κάνουμε κουβέντα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Γιατι ρε συ??Γιατι εριξες παραγγελια απο gameexplorers αφου και ο Κωτσοβολος το ειχε διαθεσιμο??Η εστω το Astro https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html?keyphrase=the+division Δεν φταιει σε αυτο το καταστημα γιατι το γραφει και στο Internet οτι παραλαβη σε 4-10μερες. Απλως του τελειωσε το οποιο αποθεμα ειχε και τωρα μονο με παραγγελιες φερνει. Ο κωτσόβολος είχε ακριβότερα μεταφορικά και κοιτάζω πρωτίστως να αγοράζω από μικρομάγαζα. Συν τοις άλλοις πήρα τηλέφωνο τον Κώτσο πριν αγοράσω από κλειδάδικο και τους ρώτησα σε ποιο κατάστημα υπάρχει διαθέσιμο να πάω να το παραλάβω στην Αττική και μου είπαν, μόνο σε 2 και αυτά στην επαρχία. Επιπλέον αναμονή λοιπόν. Το astro στις 19,30 που τσέκαρα στο skroutz δεν το είχε διαθέσιμο. Στη δική μου περίπτωση πάντως φταίει το κατάστημα, καθότι εγώ έκανα παραγγελία την Πέμπτη με άμεση διαθεσιμότητα και 2 εργάσιμες παράδοση και σήμερα που πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι επόμενη παραλαβή περιμένουν στις 30 Μαρτίου. Ε, κάπου εκεί εκνευρίστηκα και δεν κάθησα να ασχοληθώ περαιτέρω. Ακύρωσα και παίζω από σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 προφανώς κάποιοι έχετε μπερδέψει την π0** με την βούρτσα.. και μάλλον δε ξέρετε τί σημαίνει cinematic trailer. όταν μάθετε τα βασικά ελάτε να κάνουμε κουβέντα. δεν περιμενα να βγαλω συμπερασμα απο ενα cinematic trailer , αυτο που ειπα ειναι οτι ενω εχουν ιδεες και φαντασια που φαινεται απο το παραπανω trailer και απο τα περισσοτερα που βγαζουν δεν τις χρησημοποιουν στα παιχνιδια τους για τον α η β λογω. Αν εσυ εχεις χαμηλες απαιτησεις απο ενα τιτλο 60 ευρω μην εχεις την απαιτηση να εχουν και οι αλλοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 2) Αν δεν εβγαζαν το αρχικο trailer Eχει καμια σχεση το παραπανω με το παιχνιδι που εχουμε τωρα ; Τα πρωτα 2 λεπτα του trailer εχουν περισσοτερο immersion και συναισθηματα απο ολο το παιχνιδι μαζι ... Και να ηταν οτι δεν εχουν φαντασια και ιδεες εκει στην ubisoft να πω οκ , αλλα προφανως εχουν πολλα να δειξουν σε επιπεδο στορυ και ατμοσφαιρας απλα προτειμουν το περισσοτερο κερδος με το λιγοτερο effort . Ειχαν κανει ονομα πριν χρονια και απλα στηριζονται πλεον εκει . Και τελος χρησημοποιουν τον τιτλο ''tom clancy '' σχεδον σε ολα τους τα παιχνιδια παλι χρησημοποιοντας το ονομα , οταν το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει καμια σχεση με την παραπανω σειρα. Αυτό το trailer είναι CGI, λογικό είναι να μην έχει καμία σχέση με το παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Για τελευταια φορα λεω οτι δεν αναφερομαι στα γραφικα . Η ''ουσια'' λειπει απο το παιχνιδι , ειναι αψυχο . Τελος παντων αρκετα με το off topic ισως οντως οι απαιτησεις των gamers να εχουν πεσει τα τελευταια χρονια η εγω μεγαλωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Για τελευταια φορα λεω οτι δεν αναφερομαι στα γραφικα . Η ''ουσια'' λειπει απο το παιχνιδι , ειναι αψυχο . Τελος παντων αρκετα με το off topic ισως οντως οι απαιτησεις των gamers να εχουν πεσει τα τελευταια χρονια η εγω μεγαλωσα. Και τα δύο, μην μασάς. Στην τελική αν δεν σου αρέσει, δεν σου αρέσει και προχωράς παρακάτω. Εμένα κάτι μου έκανε, θες γιατι δεν υπάρχει κάτι άλλο της προκοπής, θές γιατι μου αρέσει το setting όπλα/cover base gameplay, το θέμα είναι οτι διασκεδάζω. Patch Notes Θα τα έβαζα και εδώ αλλά το πιάνει κάτι με τα greeklish, μη χάσουμε την πολιτισμική μας ταυτότητα παιδιά, το insomnia θα μας σώσει. τα πήρα πρωινιάτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα