Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κάτσε να βγει κανένα καλό deal στο Steam(ή σε κανένα κλειδάδικο) και θα το κουμπώσεις το Uplay. Εγώ θα το περιμένω, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το παίξω κάποια στιγμή. Με παρέα φυσικά γιατί μόνος δεν παίζει.. Από την beta μου φάνηκε τέρμα βαρετό να παίζει κανείς μόνος του στο συγκεκριμένο game. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ενταξυ εδω το τερματησες Ειναι σε καποια σημεια λιγο ακραιος η αληθεια ειναι και το χιουμορ του δεν ειναι για ολους,αλλα τα περισσοτερα review που εχει ανεβασει εχουν spot on διαφορες.. Δεν τερμάτισα τιποτα noobs ειναι ολοι αυτοι, δεν δεχομαι τη γνωμη τους ουτε για πλακα η δικη μου και ατομα που ξερω οτι ειναι καλοι παιχτες σε οτι παιχνιδι πιασουν μετραει πολυ περισσοτερο απο τους "average joe" του youtube. Μπορει να φαινεται λιγο elitist αλλα ειναι η αποψη μου, ο καθενας βεβαια εχει δικαιωμα να κρινει και να βλεπει οποιον θελει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εδω που τα λέμε, ο τύπος έκανε παράπονα για την μάχη με το ελικόπτερο και κανένας απο τους παρατρεχάμενους δεν του έριξε καμια φάπα να ξυπνήσει να πάει να ενεργοποιησει τα turrets. το πυροβολούσαν με τα νεροπίστολα. Το μοναδικό boss battle που έχει mechanics Αλλα memorable χαρακτήρες όντως δεν.. Keener μόνο μου έρχεται που έχει και κάτι πολύ ωραία echos και audio. Αλλά αν τρέχεις και φωνάζεις στο μικρόφωνο για να χειροκροτάνε οι viewers δεν θα τα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 DZ level 30, αν καποιος θελει παρεα για DZ Grinding ασ με κανει add: jETOCHI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το πήρα και γω προχτές,χωρις να χω παίξει beta, και μετά απο πέντε ώρες κατέληξα να παίζω gwent card στο witcher.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το πήρα και γω προχτές,χωρις να χω παίξει beta, και μετά απο πέντε ώρες κατέληξα να παίζω gwent card στο witcher.. Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,μην βαριεσαι να πεις την γνωμη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως, έπαιξα την beta, ίδιο timetable με τους συμπαίκτες μου δεν έχω στους ΗΕΑΤ και δεν δίνω λεφτά τώρα για κάτι το οποίο δεν μου έπιασε το μάτι. Σόρρυ κιόλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Το πήρα και γω προχτές,χωρις να χω παίξει beta, και μετά απο πέντε ώρες κατέληξα να παίζω gwent card στο witcher.. δεν λεει κατι αυτο το gwent ειναι καλυτερο απο τα περισσοτερα παιχνιδια εκει εξω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος,μην βαριεσαι να πεις την γνωμη σου Δε μπορώ τώρα παίζω gwent.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Σιχτίρ, τώρα μου θυμίσατε ότι πρέπει να (ξανα)ξεκινήσω το Witcher 3. Αγχώθηκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisxp Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Στο 30 lvl το παιχνιδι απογειωθηκε-ειναι νωρις ακομα βεβαια-δεν ξερω αν καποιοι το εχουν πιασει εντελως οπως εγω πχ, αλλα εχει παρα πολλα πραγματα που πρεπει να κανεις,προσωπικα μου διεφευγαν πολλα και ας ημουν στο 30,αλλη φαση πλεον το DZ Το παιχνιδι θελει παρεα,αλλα και παρεα να μην υπαρχει daily mission με grouπακια ευκολα βρισκεις και κανα δυο για το DZ Eχω κλεισει 80ωρες και συνεχιζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το παιχνίδι στις πρώτες 25 ώρες με έχει ευχαριστήσει σχεδόν σε κάθε τομέα. Το πηγαίνω σχετικά αργά γιατί κάνω καθαρίζω κάθε περιοχή πριν πάω στην επόμενη αν και λογικά αυτός δεν είναι ο βέλτιστος τρόπος lvling/progress. Έχουμε και λέμε λοιπόν σε σχέση με τα reviews που χάζεψα και γω από youtubers: - Βαρετή ιστορία. Όντως κάπου με έχασε και σαν ιστορία και σαν τρόπος παρουσίασης. Κατέληξε όπως σε όλα τα mmo να πατάω σε κάθε διάλογο/echo/κτλ απλά skip. - Gameplay. Με ευχαριστεί απίστευτα. Τουλάχιστον πριν το lvl30 αυτό που με "τρόμαζε" σε σχέση με το gameplay, δηλαδή να χρειάζεται 20 σφαίρες ο κάθε εχθρός για να ψοφήσει, δε το βλέπω. Οι εχθροί με τα κατάλληλα όπλα αν τους βαράς στο σωστό σημείο πεθαίνουν πολύ γρήγορα και μέχρι και "named enemy" μου τυχε να τον κάνω 2-shot με sniper και crit. Γενικά, παρόλο που δεν έχει τεράστια ποικιλία εχθρών όσο περνάνε τα lvl βλέπω ότι είναι λιγότερο yolo η φάση και θέλει μια άλφα σκέψη για το ποιον εχθρό θα φας πρώτα, που θα μετακινηθείς μετά κτλ. Όχι κάτι το ιδιαίτερο αλλά αρκετό για την ώρα για να μη νιώθω επανάληψη ή grind. -Επαναλαμβανόμενα Quests. Κλασσικά πράγματα. Σίγουρα οι 4-5 τύποι αποστολών στα side quests θα μπορούσαν να είναι παραπάνω αλλά απ'τη στιγμή που όπως ανέφερα παραπάνω με ευχαριστεί το gameplay δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Εδώ και 15 χρόνια έχουμε κάνει καμιά 10000 quests να φέρουμε σκατά wyvern γιατί πεινάει το χωριό οπότε να γκρινιάζουμε για αυτό είναι αστείο. Τα main missions απ'την άλλη είναι αρκετά ωραία, long και διαφορετικά. - Progress/loot/crafting. Μέχρι το lvl25 δεν έχω κανένα παράπονο. Γενικά νιώθεις σταδιακά δυνατότερος με τα items που βρίσκεις. Το looting είναι αρκετά καλό με εξαίρεση τις πίπες με τα χρωματιστά μπουφάν και τις πασμίνες που θα μπορούσε και να λείπει (τα γαλάζια drops). Το crafting είναι πολύ απλό και εξαιρετικό. Προσωπικά την όλη ιδέα με τα item parts και τα blueprints τη βρίσκω κλάσεις ανώτερη από το αντίστοιχο crafting του diablo για παράδειγμα. - Διάρκεια. Θα ολοκληρώσω το παιχνίδι χωρίς DZ στις 35-40 ώρες περίπου υπολογίζω. Αν πάρω αυτολεξεί τα reviews των youtubers και το DZ είναι τραγικό σε θέματα progress, looting και pvp φαντάζομαι θα ξοδέψω κανά 15ωρο και μετά θα το παρατήσω πριν προλάβω να βαρεθώ εν αναμονή fixes/patches. Οπότε μιλάμε για παιχνίδι που προσωπικά εμένα θα με κρατήσει 50-60 ώρες χωρίς να έχω βαρεθεί στιγμή και potentially παραπάνω ώρες αν είτε οι youtubers λένε πίπες για το DZ ή αν έρθουν fixes. Πολλά masterpieces προσφέρουν παρόμοιες ώρες παιχνιδιού οπότε δεν αποτελεί πρόβλημα η διάρκειά του για μένα. Ένα παράπονό μου είναι ότι παρόλο που μ'άρεσε πολύ το concept του να κάνεις update τα 3 sections της βάσης σου που σου δίνουν πρόσβαση σε νέα shops/talents/perks, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό το concept αντί να ολοκληρώνεται κατά το main mission να είχε και συνέχεια στο endgame και να ήταν κομμάτι του grind. Anyway, αυτά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Πλεον εχω παρατηρησει , οτι ενω το rpg σαν ειδος βρισκεται στην μεγαλυτερη ποσοτητα απο ποτε τα τελευταια χρονια οι περισσοτεροι ΑΑΑ τιτλοι εχουν ξεχασει οτι το α και το ω σε αυτα ειναι το καλο στορυ , ποιοτικοι διαλογοι με πολλες επιλογες δυνατοι χαρακτηρες και ενδιαφερον quest . Πλεον ολα αυτα εχουν περασει σε δευτερη μοιρα και ψαχνουμε να βρουμε με το κυαλι κανα indie τιτλο μπας και δουμε καμια ενδιαφερον ιστορια. Τουλαχιστον βγαινει το blood and wine για το the witcher και το deus ex μπας και δουμε καμια ασπρη μερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Το DZ δυστυχώς σε σχεση με αλλες μεθοδους δεν αποτελει επιλογη για farming, το μονο που θελεις στην ουσια ειναι το level 50 αν θες να παρεις blueprints απο τον vendor στο DZ06, εγω σκεφτομαι να παρω το sniper και armor για αυτο μπορει να παιξω για 50 η αν θες να κανεις πλακα με pvp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paralizer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 15 lvl μέχρι στιγμής και δοκίμασα να μπω DZ (μόνος μου). Μόλις έκανα την είσοδο μου, κάπου στο βάθος μια ομάδα αντιπάλων περιπλανιώταν.Στα 2 βήματα, 2 μπαμ μπαμ άκουσα και αμέσως ξάπλα. Restore και ξανά μανά. Αυτή τη φορά 3 βήματα... Restore και πάλι και adios amigos. Ίσως προσπαθήσω πάλι στο 30lvl..εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα