nzeppos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εγώ πάλι τον θεωρώ έναν από τους μεγαλύτερους καραγκιόζηδες του Ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 αρχικα κανεις δεν το θαβει . δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι ειναι για πεταμα το παιχνιδι. και ο Joe στο παραπανω βιντεο μετριο το θεωρει(5/10) . Απο που και ως που το να λες κατι μετριο ειναι θαψιμο ; Δεν βλέπω βίντεο από reviewers. Αν δω, θα δω μόνο τον Angry Joe, γιατί είναι ένας διασκεδαστικός καραγκιοζάκος και με κάνει και γελάω. Σίγουρα όμως δεν θα εμπιστευτώ τις gaming επιλογές μου στις απόψεις του. Βλέπω όμως ότι όσοι δεν το έχετε αγοράσει ή όσοι δεν ασχοληθήκατε παραπάνω από μία ώρα, όπως εσύ π.χ., το θεωρείτε στην καλύτερη μέτριο. Απλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ το παιχνίδι καλό. Δεν έχω ιδία άποψη, παρά μόνο από κάποια βίντεο στο twitch για να δω το gameplay του. Από Δευτέρα που λογικά θα παραλάβω και ασχοληθώ προσωπικά θα μπορώ να έχω καλύτερη εικόνα και φυσικά άποψη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σέβομαι τις απόψεις όσων το έχουν παίξει, ακόμη κι αν είναι αρνητικότατες. Αντιθέτως σιχαίνομαι τις απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ένα παιχνίδι, υιοθετούν με ευλάβεια τις απόψεις τρίτων και τελικά λειτουργούν αποτρεπτικά στο να το αποκτήσουν και άλλοι. PS Στα 60€ παιχνίδι + season pass που προαναφέρθηκε θεωρώ ότι αξίζει και με το παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 οποιος το εχει παιξει ας δει το βιντεο του Joe . Στα αρνητικα που λεει εχει αδικο ; Δεν νομιζω ,απλα καποιοι θεωρουν σημαντικα τα σημεια που χωλενει το παιχνιδι ενω καποιοι αλλοι οχι . Προσωπικα παιχνιδι που εχει αδιαφορο στορυ , αδυναμους χαρακτηρες και επαναλαμβανομενα mission δεν μπορω να το θεωρησω καλο οταν θελει να λεγεται rpg . Για καποιους αλλους αυτα μπορει να ειναι ασημαντα και να το διασκεδαζουν και καλα κανουν . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σέβομαι τις απόψεις όσων το έχουν παίξει, ακόμη κι αν είναι αρνητικότατες. Αντιθέτως σιχαίνομαι τις απόψεις ανθρώπων που δεν έχουν παίξει ένα παιχνίδι, υιοθετούν με ευλάβεια τις απόψεις τρίτων και τελικά λειτουργούν αποτρεπτικά στο να το αποκτήσουν και άλλοι. Ξαναλεω ειμαστε στο 2016 πληροφοριες βιντεο review κτλπ υπαρχουν αμετρητα. Το να πρεπει να αγορασω το παιχνιδι για να εχω γνωμη το θεωρω τελειως λαθος . Σαν να μου λες οτι πρεπει να αγοραζουμε στα τυφλα για να δουμε αν οντως εχει τα αρνητικα που ακουγονται ενας τιτλος. Συγγνωμη αλλα το θεωρω τελειως ηλιθιο , αυτο τον σκοπο εχουν τα reviews , walkthrough κτλπ , να δεις αν ενας τιτλος σου αρεσει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim777 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξαναλεω ειμαστε στο 2016 πληροφοριες βιντεο review κτλπ υπαρχουν αμετρητα. Το να πρεπει να αγορασω το παιχνιδι για να εχω γνωμη το θεωρω τελειως λαθος . Σαν να μου λες οτι πρεπει να αγοραζουμε στα τυφλα για να δουμε αν οντως εχει τα αρνητικα που ακουγονται ενας τιτλος. Συγγνωμη αλλα το θεωρω τελειως ηλιθιο , αυτο τον σκοπο εχουν τα reviews , walkthrough κτλπ , να δεις αν ενας τιτλος σου αρεσει . Εννοείται ότι όλοι μας βλέπουμε και streams και youtubers για να σχηματίσουμε άποψη. Άλλο είναι αυτό και άλλο είναι αυτό που πούστικα ανεβάζω ό,τι αρνητικό video υπάρχει χωρίς καν να έχω προσωπική άποψη στη πράξη. Σκέψου να γίνεται για παράδειγμα ένα ματς Ολυμπιακος-ΠΑΟ και γω χωρίς να έχω καν δει το ματς ανεβάζω ό,τι βίντεο κυκλοφορεί με Νικολακόπουλο, Αλέφαντο, Τσουκαλά κτλ. απλά για να δημιουργήσω κλίμα βγάζοντας μάλιστα και την ουρά μου απ'έξω. Anyway nofear τουλάχιστον τα δικά μου σχόλια δε πήγαιναν σε σένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξαναλεω ειμαστε στο 2016 πληροφοριες βιντεο review κτλπ υπαρχουν αμετρητα. Το να πρεπει να αγορασω το παιχνιδι για να εχω γνωμη το θεωρω τελειως λαθος . Σαν να μου λες οτι πρεπει να αγοραζουμε στα τυφλα για να δουμε αν οντως εχει τα αρνητικα που ακουγονται ενας τιτλος. Συγγνωμη αλλα το θεωρω τελειως ηλιθιο , αυτο τον σκοπο εχουν τα reviews , walkthrough κτλπ , να δεις αν ενας τιτλος σου αρεσει . σαν να λεμε οτι στο 2016 εφοσον εχουμε ολα αυτα τα μεσα ας μην αγοραζουμε παιχνιδια...να βλεπουμε τα Playthrough των streamers ειτε live ειτε στο utube και ειμαστε κομπλε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 σαν να λεμε οτι στο 2016 εφοσον εχουμε ολα αυτα τα μεσα ας μην αγοραζουμε παιχνιδια...να βλεπουμε τα Playthrough των streamers ειτε live ειτε στο utube και ειμαστε κομπλε... οτι να ναι... Για τελευταια φορα αυτο που λεω ειναι οτι πλεον με ολα αυτα τα review , walkthrough κτλπ ΠΡΙΝ αγορασεις το παιχνιδι μπορεις να σχηματισεις μια γνωμη για το αν σου κανει η οχι . Να δεις ποια ειναι τα θετικα του και ποια τα αρνητικα. Απο κει και περα αποφασιζεις αν θα το αγορασεις η οχι . Σε ενα τοπικ πρεπει να ακουγονται και τα θετικα και τα αρνητικα . Αυτο . Απλα καποιοι δεν μπορουν να το καταλαβουν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fixxxer29 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με βάση αυτών που διαβάζεις και βλέπεις από reviews, streams, forums κτλ. κρίνεις αν αυτό το παιχνίδι κάνει για σένα και αν αξίζει ή όχι να δώσεις τα χρήματα σου, όπως λες και ίδιος. Πολύ σωστός ως εδώ. Άλλο αυτό όμως και άλλο να ισχυρίζεσαι ότι έχεις σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη χωρίς καν να το παίξεις ή παίζοντας μια αρκετά περιοσμένη beta, ένα demo ουσιαστικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Με εμενα έχουν το θέμα noFear dont worry, σε τρεις reviewers TB, AJ και IT είμαι subscribed και όλοι τα ίδια λένε (που να μην ήταν και από τους top reviewers), αλλα προφανώς είναι τυχαίο Λες και περνώ λεφτά άμα βάζο εσκεμμένα κακά reviews...just lol guys, το game είναι μέτριο και αυτό δεν είναι απόλυτα κακό για κάποιους όπως φαίνεται αλλα όχι αρκετό για κάποιους άλλους και ναι μετά από δυο BETAS μια χαρά βγάζεις άποψη, στην τελική τι άλλαξε?! Anyways τα video μπαίνουν για πληροφόρηση και δεν είναι από κανέναν τυχαίο dude, βάλτε εσείς θετικά άμα χαλιέστε τόσο. Φιλικά όπως πάντα Just my two cents! Enjoy the game 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξαναλεω ειμαστε στο 2016 πληροφοριες βιντεο review κτλπ υπαρχουν αμετρητα. Το να πρεπει να αγορασω το παιχνιδι για να εχω γνωμη το θεωρω τελειως λαθος . Σαν να μου λες οτι πρεπει να αγοραζουμε στα τυφλα για να δουμε αν οντως εχει τα αρνητικα που ακουγονται ενας τιτλος. Συγγνωμη αλλα το θεωρω τελειως ηλιθιο , αυτο τον σκοπο εχουν τα reviews , walkthrough κτλπ , να δεις αν ενας τιτλος σου αρεσει . Αν δω ένα video με το gameplay του παιχνιδιού, μπορώ να έχω μια πρώτη άποψη, δεν χρειάζομαι τον αμφιλεγόμενο reviewer να με ταΐσει την ενδεχομένως μεροληπτική του άποψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 εχοντας σχεδον 20 ωρες gaming στο παιχνιδι, παρολο που ειχα μια αρνητικη προκαταληψη, ενταξει, μπορω να πω οτι ειναι καλο το παιχνιδι. Κυριως οταν παιζεις με φιλους σου, ειναι τρομερα διασκεδαστικο! Δεν ειναι και το σουπερ παιχνιδι ομως αλλα ειναι ενα πολυ ευχαριστο παιχνιδι για να περνας την ωρα σου. Απορω και εγω με τα αρνητικοτατα reviews ειδικα αυτων που δεν το εχουν παιξει. Διαφωνω... Για παραδειγμα το Diablo 3 θα ελεγα ειναι ΠΟΛΥ πιο μονοτονο απο αυτο το παιχνιδι. Γουστα ειναι αυτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belisarius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Άλλος ένας που το έπαιξε και του άρεσε. Κοίτα να δεις... ΥΓ. Μόνο εγώ δεν ασχολούμαι στο τι λένε reviewers στο youtube? Τόσο πίσω έχω μείνει; Συνήθως αν θέλω να δω αν κάτι μου κάνει το παίζω από εκεί που το παίζουν οι περισσότεροι και αν μου αρέσει το αγοράζω. Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση είναι το online στη μέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τι angryjoe ρε παιδιά το 2016, ήμαρτον ο τύπος είναι πιο άσχετος και απο έλληνες youtubers.. Έχω κλείσει καμία 70αρια ώρες πλησιάζω σε endgame gear και το παιχνιδι είναι μια χαρά, παίρνει βελτιώσεις αλλα ουτε μέτριο είναι ουτε κακό, όσοι παίζετε arpg και γουστάρετε loot based shooter με tactical και co-op στοιχεία πάρτε το και μη δίνετε σημασία σε entertainers του YouTube ουτε σε άλλους άσχετους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Τι angryjoe ρε παιδιά το 2016, ήμαρτον ο τύπος είναι πιο άσχετος και απο έλληνες youtubers.. Έχω κλείσει καμία 70αρια ώρες πλησιάζω σε endgame gear και το παιχνιδι είναι μια χαρά, παίρνει βελτιώσεις αλλα ουτε μέτριο είναι ουτε κακό, όσοι παίζετε arpg και γουστάρετε loot based shooter με tactical και co-op στοιχεία πάρτε το και μη δίνετε σημασία σε entertainers του YouTube ουτε σε άλλους άσχετους... Ενταξυ εδω το τερματησες Ειναι σε καποια σημεια λιγο ακραιος η αληθεια ειναι και το χιουμορ του δεν ειναι για ολους,αλλα τα περισσοτερα review που εχει ανεβασει εχουν spot on διαφορες. Επισης απο αυτα που ειδα και ανεφερε στο πιο πισω video,τουλαχιστον δικαιολογει και με επιχειρηματα και με εικονες τα οσα λεει για να βγαλει την τελικη εικονα οπως λεει. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι οποιος το παρει δεν μπορει να περασει ομορφα με το παιχνιδι. Τα reviews για μενα ενα κακο εχουν μονο.Οτι δυστηχως ειναι μονο στις πρωτες μερες κυκλοφοριας. Μπορει δηλαδη το division μετα απο 8 μηνες να ειναι τελειως αλλη εμπειρια(οπως αλλωστε και το Diablo μιας και αναφερθηκε πιο πισω πως ηταν τον πρωτο καιρο και πως ειναι τωρα). Παντως εγω ακομα και το 5αρι του Angryjoe να δεχτω(γιατι πολυ απλα τα επιχειρηματα του,ειδικα περι ιου μου χτυπανε και μενα πολυ ασχημα αν ισχυουν)αλλα ειμαι και εγω σιγουρος οτι το παιχνιδι με παρεα θα αξιζει πολυ(μονο να μην μισουσα το Uplay οσο και το Origin αλλιως λογικα θα το ειχα αγορασει και εγω τωρα Και σε κονσολα δεν το παιζω με την καμια ) Οποιος επισης θελει να παρει μια γευση για το παιχνιδι και εχει και κονσολα,μπορει ανετα να ριξει ενα Σ/Κ μια ενοικιαση να το δει και ο ιδιος το παιχνιδι με χαμηλο κοστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ενταξυ εδω το τερματησες Ειναι σε καποια σημεια λιγο ακραιος η αληθεια ειναι και το χιουμορ του δεν ειναι για ολους,αλλα τα περισσοτερα review που εχει ανεβασει εχουν spot on διαφορες. Επισης απο αυτα που ειδα και ανεφερε στο πιο πισω video,τουλαχιστον δικαιολογει και με επιχειρηματα και με εικονες τα οσα λεει για να βγαλει την τελικη εικονα οπως λεει. Φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι οποιος το παρει δεν μπορει να περασει ομορφα με το παιχνιδι. Τα reviews για μενα ενα κακο εχουν μονο.Οτι δυστηχως ειναι μονο στις πρωτες μερες κυκλοφοριας. Μπορει δηλαδη το division μετα απο 8 μηνες να ειναι τελειως αλλη εμπειρια(οπως αλλωστε και το Diablo μιας και αναφερθηκε πιο πισω πως ηταν τον πρωτο καιρο και πως ειναι τωρα). Παντως εγω ακομα και το 5αρι του Angryjoe να δεχτω(γιατι πολυ απλα τα επιχειρηματα του,ειδικα περι ιου μου χτυπανε και μενα πολυ ασχημα αν ισχυουν)αλλα ειμαι και εγω σιγουρος οτι το παιχνιδι με παρεα θα αξιζει πολυ(μονο να μην μισουσα το Uplay οσο και το Origin αλλιως λογικα θα το ειχα αγορασει και εγω τωρα Και σε κονσολα δεν το παιζω με την καμια ) Οποιος επισης θελει να παρει μια γευση για το παιχνιδι και εχει και κονσολα,μπορει ανετα να ριξει ενα Σ/Κ μια ενοικιαση να το δει και ο ιδιος το παιχνιδι με χαμηλο κοστος. Γιατί έτσι; Μια χαρά λειτουργούν τα παραπάνω clients χωρίς θέματα. Και εγώ θα ήθελα να μην μπλέκω με αυτά, ειδικά όταν έχω αγοράσει από Steam και ανοίγουν όλα μαζί (αυτό με τσαντίζει μόνο) αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχουν προβλήματα με τα παραπάνω. Δεν νομίζω δηλαδή αυτός να είναι ο λόγος που σε εμποδίζει να το αγοράσεις όσο ότι υπάρχει Season Pass 40 ευρώ δηλαδή η τιμή ενός ακόμα game, + ότι μετά θα βγάζουν dlc κτλ και θα ζητάνε εννοείται και πάλι χρήματα.. Σε 1 χρόνο από τώρα,(υποθετικά πάντα) όπως και το Titanfall στο οrigin που θυμάστε πόσο έκανε deluxe edition/season pass, μπορεί και να πέσει στο 20αρικο στο Uplay σε καμία προσφορά και θα είναι και η deluxe edition με τα πάντα μέσα. Όποιος δεν το βιάζεται, θα το καταευχαριστηθεί τότε. Εμένα δεν με καίει να το αρχίσω ούτως ή άλλως, έχουμε άλλα τώρα και παίζουμε/περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Κοιταξε να δεις.Origin πραγματικα και που εχω κατι παλια παιχνιδια εχω μεσα παρατημενα απο bundle τυπου dead space,Burnout,medal of honor κλπ και πραγματικα ζητημα μονο το burnout να εχω παιξει. Μονο για την beta των battlefield εχω ακομα το Origin στον σκληρο δισκο. Οσο για το Uplay,γενικα δεν την παω καθολου την Ubisoft να σου πω την αληθεια δεν ξερω.Ουτε κανενα AC εχω τερματησει,και το μονο παιχνιδι τελευταια που ειχα παιξει απο την εν λογω εταιρια και μου αρεσε πολυ στο playstation ηταν το Child of light. Για το season pass που γραφεις παρολο που το ειχα αναφερει παραπανω για την τιμη του,και 20ευρω να ειχε δεν θα με ενδιεφερε καθως δεν θα το αγοραζα ξεχωριστα παρα μονο σε καποια complete edition. Να στο πω πιο απλα???Αν το επαιρνα δωρο με νεα καρτα ή μου το κανανε δωρο,το ξερω οτι το παιχνιδι θα μου αρεσει ακομα και αν συμφωνουσα με ολα του angry joe Αν ομως το παιχνιδι οντως βελτιωθει και βγει καμια complete edition για αυτο με το season pass,τοτε ισως ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα με κανει να περασω Uplay στο PC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα