Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το παιχνίδι τις πρώτες 10 ώρες μέχρι το lvl15 με καταευχαριστεί και με εντυπωσιάζει. Δύσκολα κολλάω με παιχνίδι και αυτό τα κατάφερε. Δε νομίζω ότι θα με κρατήσει πάνω από μήνα αν ισχύουν όλα αυτά που διαβάζω για την ώρα για το endgame αλλά και πάλι από κανένα παιχνίδι δεν έχω την απαίτηση να έχει πάνω από 50-100 ώρες gameplay.

Ναι έχει πολλά πράγματα που παίρνουν βελτίωση αλλά αποτελεί για μένα εξαιρετικό τίτλο.

Γενικά, είναι πολύ κουραστικό αυτό το hating χωρίς λόγο μόνο και μόνο επειδή το έβγαλε η ubisoft.

- Downgrade. Και? Δε παραμένει ένας κορυφαίος οπτικά τίτλος που μάλιστα είναι playable ακόμη και σε gtx 650 και εξαιρετικά σταθερός στα high σε gtx 780 (τυχαίνει να έχω 2 pc). 

- Επαναλαμβανόμενο gameplay. LOL. Ενώ σε οποιοδήποτε άλλο fps/cover shooter κάνεις εκατομμύρια διαφορετικά πράγματα.

- Endgame χωρίς νόημα. Δηλαδή το Diablo και το Path of Exile που είναι 2 άλλα loot games έχουν τρομερό νόημα στο endgame εκτός από το να μεγαλώσεις κάποια νούμερα.

- Άσχημα rewards στο pvp. Δε το έχω δοκιμάσει το PVP αλλά υποθέτω έτσι θα είναι και φαντάζομαι είναι σχετικά εύκολο με tweaks να διορθωθεί στο μέλλον. Άλλα παρόμοια παιχνίδια 4 χρόνια μετά το launch τους δεν έχουν καν pvp.

Το παιχνίδι απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό. Αν δε σ'αρέσει το loot σε συνδιασμό με το cover shooting τότε δεν είναι για σένα. Δεν είναι ούτε το Diablo 4 ούτε το Battlefield 5. 

Το καλό είναι ότι τελειώνουν τα reviews οπότε κάποιοι που δεν έχουν καν το παιχνίδι θα σταματήσουν να ποστάρουν χωρίς να έχουν καν άποψη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ παρατηρώ ότι αυτοί που το έχουν παίξει το εκθειάζουν και αυτοί που δεν το έχουν παίξει βάζουν reviews άλλων που το θάβουν.

• Like 4

Εγω παλι με αυτα που διαβαζω δεν εχω καταλαβει ακομα αν ειναι καλο η κακο παιχνιδι. Επρεπε να ειχα παιξει την beta...

Δεν είναι ούτε τέλειο, ούτε αισχρό. Είναι ένα καλό παιχνίδι που έχει προοπτική να γίνει ακόμα καλύτερο, αλλά προς το παρόν έχει τα κουσούρια του.

Εγώ παρατηρώ ότι αυτοί που το έχουν παίξει το εκθειάζουν και αυτοί που δεν το έχουν παίξει βάζουν reviews άλλων που το θάβουν.

Αυτό ακριβώς.

• Like 1

αρχικα κανεις δεν το θαβει . δεν νομιζω να ειπε κανεις οτι ειναι για πεταμα το παιχνιδι. και ο Joe στο παραπανω βιντεο μετριο το θεωρει(5/10) . Απο που και ως που το να λες κατι μετριο ειναι θαψιμο ;

Επισης το να αγορασεις κατι και μετα να καταλαβεις οτι δεν σου αρεσει σημαινει οτι εκανες λαθος αγορα και ειδικα οταν κατι στοιχιζει 60 ευρω ειναι μεγαλο  λαθος. Αρα λογικο να σχολιαζουν αρνητικα οσοι δεν το εχουν παρει καθως αν τους αρεσε θα το ειχαν αγορασει. 

Απλα πλεον ελαχιστοι ΑΑΑ τιτλοι υπαρχουν που ειναι πραγματικα καλοι γιαυτο και ο κοσμος ενθουσιαζεται ευκολοτερα. 

Κατα την γνωμη μου το παιχνιδι επεσε θυμα απο το hype που ειχε δημιουγησει , γιαυτο και αρκετος κοσμος απογοητευθηκε καθως αλλα περιμενε

Τώρα εγώ θα ρωτήσω για να μου φύγει η απορία, δεν αντέχω:

Το έχεις παίξει ή κάνεις ακριβώς αυτό που λέγαμε πιο πάνω;

----

edit: άκυρο, μόλις είδα αυτό.

το παιχνιδι τρελη απογοητευση . μια ωρα επαιξα και εφαγε unistall. τα γραφικα σχεδον ολα στα ultra ειναι λες και παιζεις σε xbox 360 στην καλυτερη . gameplay για να γελας , οι εχθροι θελουν εναν γεμιστηρα για να πεσουν ειτε χτυπας κεφαλι ειτε χτυπας τα ποδια τους . το ui τερμα δυσχρειστο . η μεγαλυτερη απογοητευση του 2016 χαλαρα . το μονο που δεν εχουμε δει ειναι το στορυ αλλα δυστυχως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το καναν αλα destiny για να το κανουν online και θα ειναι και αυτο ενα χαλι . πολυ κριμα οταν ανακηνωθηκε ειχε τρελες προοπτικες.

Ναι, κανείς δεν το θάβει, ούτε λέει ότι είναι για πέταμα.

Εχω παιξει τις 2 beta και εχω δει αρκετα βιντεο ωστε να εχω σχηματισει γνωμη . Δηλαδη πρεπει να παω να σκασω το 60 αρη για να εχω γνωμη για ενα παιχνδι ; Γιατι να πρεπει να πληρωσω για κατι που το θεωρω μετριο ;

Επισης αντε πες εγω δεν το εχω . το 30 % απο αυτους που  το εχουν στο steam δεν το προτεινουν . Σε αυτους τι δικαιολογια υπαρχει ;

Από το "μέτριο" μέχρι την "μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016" και το "χάλι", όπως και να το κάνουμε υπάρχει μια διαφορά. Επιπλέον δεν κοστίζει 60 αλλά γύρω στα 40.

Τελοσπάντων, εγώ θα θεωρήσω ότι έχεις δίκιο. Είναι μετριότατο προς κακό. Δεν το αγόρασες όμως, ούτε σου επέβαλε κάποιος να το παίξεις. Προς τι η φασαρία λοιπόν;

• Like 1

Εχω παιξει τις 2 beta και εχω δει αρκετα βιντεο ωστε να εχω σχηματισει γνωμη . Δηλαδη πρεπει να παω να σκασω το 60 αρη για να εχω γνωμη για ενα παιχνδι ; Γιατι να πρεπει να πληρωσω για κατι που το θεωρω μετριο ;

Επισης αντε πες εγω δεν το εχω . το 30 % απο αυτους που  το εχουν στο steam δεν το προτεινουν . Σε αυτους τι δικαιολογια υπαρχει ;

Από αυτά που γράφεις παραπάνω το θεωρείς χειρότερο από μέτριο. Προφανώς και όλα δεν μπορούν να αρέσουν σε όλους. 

Από το "μέτριο" μέχρι την "μεγαλύτερη απογοήτευση του 2016" και το "χάλι", όπως και να το κάνουμε υπάρχει μια διαφορά. Επιπλέον δεν κοστίζει 60 αλλά γύρω στα 40.

Τελοσπάντων, εγώ θα θεωρήσω ότι έχεις δίκιο. Είναι μετριότατο προς κακό. Δεν το αγόρασες όμως, ούτε σου επέβαλε κάποιος να το παίξεις. Προς τι η φασαρία λοιπόν;

Καταλαβαινεις τι σημαινει η λεξη απογοητευση ; Σημαινει οτι απο εκει που περιμενεις ενα 9 αρι σου ερχεται ενα 5-6 . Δεν εγραψα το χειροτερο παιχνιδι του 2016 . Επισης αυτο ηταν στην πρωτη beta και ειμουν καπως υπερβολικος καθως ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες για τον συγκεκριμενο τιτλο που στο τελος δεν πραγματοποιηθηκαν . Ξανα λεω το παιχνιδι το θεωρω πολυ μετριο και σε ενα μεγαλο sale στα 10-15 ευρω θα το αγοραζα. 

Δεν υπαρχει καποια φασαρια. απλα οποιος ποσταρει οτι το παιχνιδι ειναι μετριο καποιοι πεφτουν να τον φανε ειτε γιατι οντως ικανοποιουνται απο το παιχνιδι και καλα κανουν ειτε γιατι θελουν να δικαιολογησουν τα χρηματα που εδωσαν 

Καταλαβαινεις τι σημαινει η λεξη απογοητευση ; Σημαινει οτι απο εκει που περιμενεις ενα 9 αρι σου ερχεται ενα 5-6 . Δεν εγραψα το χειροτερο παιχνιδι του 2016 . Επισης αυτο ηταν στην πρωτη beta και ειμουν καπως υπερβολικος καθως ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες για τον συγκεκριμενο τιτλο που στο τελος δεν πραγματοποιηθηκαν . Ξανα λεω το παιχνιδι το θεωρω πολυ μετριο και σε ενα μεγαλο sale στα 10-15 ευρω θα το αγοραζα. 

Δεν υπαρχει καποια φασαρια. απλα οποιος ποσταρει οτι το παιχνιδι ειναι μετριο καποιοι πεφτουν να τον φανε ειτε γιατι οντως ικανοποιουνται απο το παιχνιδι και καλα κανουν ειτε γιατι θελουν να δικαιολογησουν τα χρηματα που εδωσαν 

Εγώ προσωπικά δεν έδωσα φράγκο για να δικαιολογήσω κάτι. Άμα δεν μου άρεσε, δεν θα έπαιζα, πόσο μάλλον να συνέχιζα να γράφω εδώ.

Εδώ έχεις άδικο. Μπορεί να σου αρέσει το παιχνίδι μπορεί να μη σου αρέσει και κανένας δε θα πέσει να σε φάει αν γράψεις τι σου άρεσε και τι δε σου άρεσε. 

Αυτό έχει πολύ μεγάλη απόσταση από κάποιους που δεν έχουν παίξει καν το παιχνίδι και έχουν ποστάρει review από κάθε μαλάκα που λέει κάτι αρνητικό. 

Τώρα γιατί νομίζεις ότι κάποιοι από μας θέλουν να δικαιολογήσουμε τα λεφτά που δώσαμε σε σένα και σε οποιονδήποτε άλλο άγνωστο.

Απλά όπως βλέπεις μπαίνει και κόσμος στο thread που αναρωτιέται να το πάρει ή όχι και αντί να δει τις δικές μας απόψεις, ανθρώπων του forum που έχουν προσωπική άποψη από το παιχνίδι, βλέπει τις απόψεις του Angry Joe που ναι μεν τον γουστάρω άπειρα αλλά μιλάμε για άνθρωπο που έβαλε 10/10 στο Guild Wars 2 (και περιέργως φοράει και το μπλουζάκι του στο review του Division) και αναφέρει για παράδειγμα ότι τελείωσε το παιχνίδι σε 15 ώρες ενώ εγώ στις 18 είμαι λίγο μετά τη μέση χωρίς να χασομεράω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...