Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μαζι σου στα παραπανω αλλα μιας και αναφερεις το steam http://store.steampowered.com/app/365590/

Παναγια μου.60ευρω το παιχνιδι και αλλα 40ευρω season pass???40ευρω??!!

Γιαυτο βασικα και κανω  υπομονη να βγει η αναλογη εκδοση με αυτη του destiny taken king.Γιατι αν οντως μου αρεσει το παιχνιδι πολυ, τοσα λεφτα για season pass ουτε καν...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι σημείο αναφοράς το Steam, μιας και όλοι οι τίτλοι πρώτης γραμμής έχουν 60άρια τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους ακόμα κι αν στα κλειδάδικα κοστίζουν 25 ευρώ*. Στα τελευταία το παιχνίδι έχει ήδη πέσει στα 40 ευρώ (2-3 ευρώ πτώση από την περασμένη εβδομάδα) και άλλα 30 το season pass που περιλαμβάνει 3 expansions (ήτοι 10 ευρώ έκαστο).

* παράδειγμα το Far Cry Primal

Δεν είναι σημείο αναφοράς το Steam, μιας και όλοι οι τίτλοι πρώτης γραμμής έχουν 60άρια τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους ακόμα κι αν στα κλειδάδικα κοστίζουν 25 ευρώ*. Στα τελευταία το παιχνίδι έχει ήδη πέσει στα 40 ευρώ (2-3 ευρώ πτώση από την περασμένη εβδομάδα) και άλλα 30 το season pass που περιλαμβάνει 3 expansions (ήτοι 10 ευρώ έκαστο).

* παράδειγμα το Far Cry Primal

Ειναι αστειο για τα κλειδαδικα που εχουν ιδια τιμη αν το παρεις το παιχνιδι κουτατο(οπως πχ απο Instant gaming που αγοραζω εγω).

Επισης μπηκε και πρωτη αξιολογηση(ψιλο οτι να ναι :P)στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html

αχαχα ο τυπος νομιζει οτι τερματιζει στα 30 lvl με τα items που εχει απο το campaing...καπως ετσι βγαινουν και οι αξιολογησεις στο steam για διαφορα παιχνιδια και ακομα και μερικα reviews :P 

• Like 2

Ειναι αστειο για τα κλειδαδικα που εχουν ιδια τιμη αν το παρεις το παιχνιδι κουτατο(οπως πχ απο Instant gaming που αγοραζω εγω).

Επισης μπηκε και πρωτη αξιολογηση(ψιλο οτι να ναι :P)στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html

Καλά τα κουτάτα παιχνίδια είναι είδος προς εξαφάνιση ούτως ή άλλως, σε λίγα χρόνια δεν νομίζω να υφίσταται αυτή η έννοια ούτε καν για τους μεγάλους τίτλους. Μόνο οι collectors θα απομείνουν με το ανάλογο κόστος. Προσωπικά έχω να αγοράσω κουτί σχεδόν μια πενταετία.

• Like 1

Καλά τα κουτάτα παιχνίδια είναι είδος προς εξαφάνιση ούτως ή άλλως, σε λίγα χρόνια δεν νομίζω να υφίσταται αυτή η έννοια ούτε καν για τους μεγάλους τίτλους. Μόνο οι collectors θα απομείνουν με το ανάλογο κόστος. Προσωπικά έχω να αγοράσω κουτί σχεδόν μια πενταετία.

Στον αντίποδα, εγώ αγοράζω καινούργια παιχνίδια μόνο κουτάτα. Γουστάρω να γεμίζει το ράφι μου.

Αντιθέτως digital copy μόνο σε κανένα steam sale ή σε περίπτωση που η retail έκδοση αργεί να έρθει Ελλάδα.

• Like 4

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί το progression στο coop.

Παίζω ανά λίγες ημέρες αλλά τα φιλαράκια μου καθημερινά. Με έχουν περάσει στο level. Τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά που θα παίξουμε; Να συνδεθούν οι μεγαλύτερου level πάνω μου ή εγώ σε αυτούς; Στο χάρτη ποιες τρέχουσες αποστολές φαίνονται, οι δικές μου ή οι δικιές τους;

Για το πως θα γινουν τα invites βαση level δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα οσον αφορα τις αποστολες φαινονται οσες δεν εχουν γινει πχ. αν καποιος στο party εχει κανει ολες τις αποστολες και ανοιξει τον χαρτη θα δει αυτές που δεν εχουν κανει οι υπολοιποι ασχετα αν τις εχει κανει ηδη.

Επισης μπορεις να ξανακανεις τις ηδη τελειωμένες storyline missions .

Ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί το progression στο coop.

Παίζω ανά λίγες ημέρες αλλά τα φιλαράκια μου καθημερινά. Με έχουν περάσει στο level. Τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά που θα παίξουμε; Να συνδεθούν οι μεγαλύτερου level πάνω μου ή εγώ σε αυτούς; Στο χάρτη ποιες τρέχουσες αποστολές φαίνονται, οι δικές μου ή οι δικιές τους;

Για να ανέβεις level θα πρέπει να κάνεις εσύ invite τους φίλους σου ώστε να βλέπεις τις αποστολές που δεν έχεις ολοκληρώσει.

Αυτοί θα ακολουθούν εσένα.Θα είσαι ο leader του group.

• Like 1

Κανε τα story missions και τα high level side κοντα στο level σου να ανεβεις..

Παιζει farming spot πανεύκολο για phoenix credits βλεπω, τρεξτε να προλαβετε οσο υπαρχει ακομα. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...