Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Μαζι σου στα παραπανω αλλα μιας και αναφερεις το steam http://store.steampowered.com/app/365590/ Παναγια μου.60ευρω το παιχνιδι και αλλα 40ευρω season pass???40ευρω??!! Γιαυτο βασικα και κανω υπομονη να βγει η αναλογη εκδοση με αυτη του destiny taken king.Γιατι αν οντως μου αρεσει το παιχνιδι πολυ, τοσα λεφτα για season pass ουτε καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν είναι σημείο αναφοράς το Steam, μιας και όλοι οι τίτλοι πρώτης γραμμής έχουν 60άρια τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους ακόμα κι αν στα κλειδάδικα κοστίζουν 25 ευρώ*. Στα τελευταία το παιχνίδι έχει ήδη πέσει στα 40 ευρώ (2-3 ευρώ πτώση από την περασμένη εβδομάδα) και άλλα 30 το season pass που περιλαμβάνει 3 expansions (ήτοι 10 ευρώ έκαστο). * παράδειγμα το Far Cry Primal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δεν είναι σημείο αναφοράς το Steam, μιας και όλοι οι τίτλοι πρώτης γραμμής έχουν 60άρια τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους ακόμα κι αν στα κλειδάδικα κοστίζουν 25 ευρώ*. Στα τελευταία το παιχνίδι έχει ήδη πέσει στα 40 ευρώ (2-3 ευρώ πτώση από την περασμένη εβδομάδα) και άλλα 30 το season pass που περιλαμβάνει 3 expansions (ήτοι 10 ευρώ έκαστο). * παράδειγμα το Far Cry Primal Ειναι αστειο για τα κλειδαδικα που εχουν ιδια τιμη αν το παρεις το παιχνιδι κουτατο(οπως πχ απο Instant gaming που αγοραζω εγω). Επισης μπηκε και πρωτη αξιολογηση(ψιλο οτι να ναι )στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 αχαχα ο τυπος νομιζει οτι τερματιζει στα 30 lvl με τα items που εχει απο το campaing...καπως ετσι βγαινουν και οι αξιολογησεις στο steam για διαφορα παιχνιδια και ακομα και μερικα reviews 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ειναι αστειο για τα κλειδαδικα που εχουν ιδια τιμη αν το παρεις το παιχνιδι κουτατο(οπως πχ απο Instant gaming που αγοραζω εγω). Επισης μπηκε και πρωτη αξιολογηση(ψιλο οτι να ναι )στο skroutz https://www.skroutz.gr/s/7096619/Tom-Clancy-s-The-Division-PC.html Καλά τα κουτάτα παιχνίδια είναι είδος προς εξαφάνιση ούτως ή άλλως, σε λίγα χρόνια δεν νομίζω να υφίσταται αυτή η έννοια ούτε καν για τους μεγάλους τίτλους. Μόνο οι collectors θα απομείνουν με το ανάλογο κόστος. Προσωπικά έχω να αγοράσω κουτί σχεδόν μια πενταετία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλά τα κουτάτα παιχνίδια είναι είδος προς εξαφάνιση ούτως ή άλλως, σε λίγα χρόνια δεν νομίζω να υφίσταται αυτή η έννοια ούτε καν για τους μεγάλους τίτλους. Μόνο οι collectors θα απομείνουν με το ανάλογο κόστος. Προσωπικά έχω να αγοράσω κουτί σχεδόν μια πενταετία. Στον αντίποδα, εγώ αγοράζω καινούργια παιχνίδια μόνο κουτάτα. Γουστάρω να γεμίζει το ράφι μου. Αντιθέτως digital copy μόνο σε κανένα steam sale ή σε περίπτωση που η retail έκδοση αργεί να έρθει Ελλάδα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastixas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί το progression στο coop. Παίζω ανά λίγες ημέρες αλλά τα φιλαράκια μου καθημερινά. Με έχουν περάσει στο level. Τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά που θα παίξουμε; Να συνδεθούν οι μεγαλύτερου level πάνω μου ή εγώ σε αυτούς; Στο χάρτη ποιες τρέχουσες αποστολές φαίνονται, οι δικές μου ή οι δικιές τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Για το πως θα γινουν τα invites βαση level δεν ξερω να σου απαντησω, αλλα οσον αφορα τις αποστολες φαινονται οσες δεν εχουν γινει πχ. αν καποιος στο party εχει κανει ολες τις αποστολες και ανοιξει τον χαρτη θα δει αυτές που δεν εχουν κανει οι υπολοιποι ασχετα αν τις εχει κανει ηδη. Επισης μπορεις να ξανακανεις τις ηδη τελειωμένες storyline missions . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οι ηδη τελειωμενες missions δεν δινουν xp...μονο τα encounters δινουν νμζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keravnos21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 οι ηδη τελειωμενες missions δεν δινουν xp...μονο τα encounters δινουν νμζ! Οντως δεν δινουν αλλα μπορεις να τις ξανακανεις αν βρεις παρεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tecton Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ας μου εξηγήσει κάποιος πως λειτουργεί το progression στο coop. Παίζω ανά λίγες ημέρες αλλά τα φιλαράκια μου καθημερινά. Με έχουν περάσει στο level. Τι πρέπει να κάνουμε την επόμενη φορά που θα παίξουμε; Να συνδεθούν οι μεγαλύτερου level πάνω μου ή εγώ σε αυτούς; Στο χάρτη ποιες τρέχουσες αποστολές φαίνονται, οι δικές μου ή οι δικιές τους; Για να ανέβεις level θα πρέπει να κάνεις εσύ invite τους φίλους σου ώστε να βλέπεις τις αποστολές που δεν έχεις ολοκληρώσει. Αυτοί θα ακολουθούν εσένα.Θα είσαι ο leader του group. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 νομίζω όμως στα runακια, τα mobs κανουν scale με τον μεγαλυτερο ε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κανε τα story missions και τα high level side κοντα στο level σου να ανεβεις.. Παιζει farming spot πανεύκολο για phoenix credits βλεπω, τρεξτε να προλαβετε οσο υπαρχει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το πηρα και εγω ,ξεκαθαρα μια διαφορετικη ubisoft σε σχεση με αυτα που ειχε κανει τα τελευταια χρονια .Μαζι με seazon pass πηγε στα 60 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα