Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν διαβάζεις μονο εσύ το thread, υπάρχουν άλλοι που ίσος να θέλουν να ενημερωθούν παραπάνω. Έχεις κάτι άλλο να πεις η απλά post για να post?!

p.s. απορώ που εξηγούμαι κιόλας, βασικά nvm ξέρω την λύση ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια ερωτηση μονο dj2k μονο αρνητικα reviews βρισκεις?κριμα ρε φιλε πραγματικα...

Ηθελα να ηξερα τι ανεβαζεις βιντεο και ζωντανευεις το topic για ενα τοσο κακο game?να το βλεπουν και αλλοι και να δωσουν λεφτα στην noobisoft θελεις?

Παιδιά αξίζει ή να ασχοληθώ με το tamriel online;

Διαφορετικα games 

Αποφασιζεις αν θες ενα FPS με gear grind στυλ Diablo η ενα MMO που δεν πετυχε ποτε

μια ερωτηση μονο dj2k μονο αρνητικα reviews βρισκεις?κριμα ρε φιλε πραγματικα...

Ηθελα να ηξερα τι ανεβαζεις βιντεο και ζωντανευεις το topic για ενα τοσο κακο game?να το βλεπουν και αλλοι και να δωσουν λεφτα στην noobisoft θελεις?

Dude...like i said δεν τα είδα, είμαι subscribed σε 5 youtubers και πάντα τα δικά τους video ποστάρω γιατί θεωρούνται σωστοί, εγώ φταίω για αυτά που λένε?! Μην τα βλέπεις στην τελική bud άμα σε ενοχλεί η αλήθεια or το ψέμα i guess. Και btw δεν είπα ποτέ ότι είναι κάκιστο game, είπα ότι δεν αξίζει ακόμα.

• Like 1

Είχα αποφασίσει να περιμένω, αλλά με όλη αυτή τη γκρίζα διαφήμιση το παρήγειλα από gamesexplorer (λατρεύουμε retail γαρ).

Θα τον συστήσω στη Ubi για να τον βάλει στο payroll :P

• Like 1

Ρε παιδιά,

ΑΝ δεν σας αρέσει το game και

ΑΝ δεν το έχετε αγοράσει (ούτε και σκοπεύετε)

γιατί μπαίνετε στον κόπο να γεμίζετε τη συζήτηση με επικριτικά σχόλια; Προσπαθώ να το καταλάβω αλλά δεν μπορώ.

• Like 1

Ρε παιδιά,

ΑΝ δεν σας αρέσει το game και

ΑΝ δεν το έχετε αγοράσει (ούτε και σκοπεύετε)

γιατί μπαίνετε στον κόπο να γεμίζετε τη συζήτηση με επικριτικά σχόλια; Προσπαθώ να το καταλάβω αλλά δεν μπορώ.

Εγω προσωπικα το παιχνιδι δεν το εχω διαγραψει καθως περιμενω να δω τι θα γινει με το season pass/dlc. Δεν θελω να δωσω 42ευρω για το παιχνιδι και μετα να πρεπει να δωσω και ενα καρο λεφτα για dlc.

• Like 1

εμένα πάντως το game Μέχρι τώρα με έχει ενθουσιάσει περισσότερο απότι περίμενα.  γενικά δεν είχα ενδώσει στο hype και δεν είχα βλέψεις. για κάποιο λόγο μπριζωθηκα το πείρα και με έχει κρατήσει ωραία 

Για παμε λιγο στα Ingame τωρα αρκετα ασχοληθηκαμε με ασχετα...

24lvl ειμαι χαλαρα παιζω ειμαι στις 25ωρες κοντα...εχω μερικες αποριες οποιος μπορεις απο αυτους που τα χει λιωσει και εχει 30αρησει να μου απαντησει:

1ον συμφερει να πουλαω τον εξοπλισμο η να τον καταστρεφω για craft items?

2ον συμφερει η παραπανω armor η το παραπανω health?και με παραδειγματα αν μπορεται...(ισως καποιος εχει τεσταρει ας πουμε οτι τα 5000health ειναι σαν 300 armor)

• Like 1

Κανε deconstruct και κρατα ολα τα mats σου για craft, θα παρεις yellow blueprints στο 30 με phoenix credits και θα τα χρειαστεις για να κανεις πολλα μεχρι να πετυχεις το roll που θες, για το health δεν εχω ιδεα.

• Like 1

@{TDi}Dj2k..infc

είδες;Εσύ τα ακούς μόνο,σε εμένα δεν λέει κανείς τίποτα..

Καφέ βρακάκια..Όταν είχα το hype train και το έκανα βόλτα :P

-----

το παιχνίδι πλέον είναι mostly positive

με ένα 7αρι στις κονσόλες και 6.6 στα pc και μέσω όρο 79 στα ports στο metacritic

Ναι σαφώς δεν αξίζει τα 60€,όμως δεν είναι κακό παιχνίδι.Ούτε οπτικά,ούτε σε θέμα performance,ούτε σε gameplay

Και γω στο 6.5/10 βρίσκομαι.Για ότι θα ήθελα πιο μεγαλό map,θα ήθελα παραπάνω loot,θα ήθελα να μπαίνω σε όλα ή σχεδόν όλα τα κτήρια.Θα ήθελα μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών και μεγαλύτερα γκρουπ εχθρών και διαφορετικά quests..και θα ήθελα να μπορώ να βλέπω άλλους όταν παίζω γενικά και να τους σκοτώνω..

Από κει και πέρα,όποιος παίζει με παρέα το νιώθει το παιχνίδι,ότι πρέπει για coop..

Τα κύματα των εχθρών που βγάζει με full party είναι όλα τα λεφτά :-D και γενικά ΠΡΕΠΕΙ να παίξεις με παρέα,αλλιώς θα βαριέσαι και εννοείται δε θα κάνεις τίποτα μέσα στο DZ.

Πχ το watchdogs ήταν φόλα σε όλους του τομείς του..Αυτό εδώ δεν είναι.

-----

Δε ξέρω γιατί λέτε τί θα γίνει με το SP

εδώ είναι το βίντεο και δείχνει ακριβώς τί θα έχει και πότε βγαίνουν τα DLC.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...