Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν έχεις υπομονή, χωρίς gear και με random είναι try-hardια, 2-3 ώρες και είσαι στο τελευταίο BOss :P

Δεν το εκανα τελικα, πηγα challenging lexington center να φαρμαρω phoenix credits να παρω το vector blueprint, το εκανα τελικα γιατι επεσα σε καλα group και επεσε λιγο carry. :P Δυστυχως δεν επεσε κανα καλο legendary μονο κατι gloves με chc/chd θα κρατησω αλλα και αυτα θελουν re-roll γιατι εχουν LMG dmg πανω, το επομενο θα ειναι το black market AK απο τα phoenix credits και σιγα σιγα θα παω και 30 dark zone.

92k dps, 65k health ειμαι atm και παιζω ενα solo build με pulse.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τέλειωσα και με ολα τα side missions και πιάνω τα τελιώσω τα encounters κτλπ , μετα θα επικεντρωθώ στο dark zone και pvp. Το season pass δεν το αγόρασα ακόμα μιας και ακόμα δεν εχουν βγεί expansion οποτε δεν ξέρω αν ουσιαστικά σου προσφέρει κατι αυτην την στιγμή

DZ που μπήκα το βράδυ για 1η φορά,δηλαδή DZ lvl 0,με έβαλε με παίκτες 15-17..matchmaking με το lvl του εκτός DZ..

Μπορώ να πω,πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές..και όλο το πάρτι..

Επισκέπτης

Εγώ πάλι περιμένω τον ΟΤΕ να μου φτιάξει την γραμμή γιατι τραβάω wireless απο γειτόνι, και δεν βγαίνει challenging με τίποτα. Καλά δεν βγαίνει anyway γιατί δεν υπάρχει το dps/gear αλλά και με το lag..

Εγώ πάλι θέλω να tankaρω σαν τρελός. Face to your bullets technique.

Επισκέπτης

Τι αποστολές; Αυτό;

Manhunt

Upon matching Rogue Stage 5, a Manhunt mission starts for all nearby players, with you and your team as the target. If you manage to survive the manhunt (05:00 minutes), you will receive your own bounty. In contrast to the Rogue Stage timer, the Manhunt timer just pauses while in combat, instead of resetting itself back to 05:00 minutes.

Καλα εσυ πας γυρευοντας,δεν σου εφταναν οσα ακουσες παραπανω :P

Παντως για την ιστορια τον TB δεν ξερω αλλα δεν τον παω καθολου σαν ατομο.Μονο στο Wow μου αρεσε που εκανε καποια video για dungeon και αυτο,απο το Hearthstone(που ηταν τοτε caster παιχνιδιου σε τουρνουα)και μετα για καποιο λογο τον αντιπαθω ασχημα.

• Like 1

Δεν με ενδιαφέρει πια το game οποτε δεν το είδα το παραπάνω video. Από εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά αλλα μέχρι στιγμής τον θεωρώ έναν από τους ελαχιστους youtubers/gaming sites που λένε την αλήθεια, μαζί με JF και AJ. Φυσικά ποτε δεν ξες αλλα έτσι φαίνεται τουλάχιστον, other than that I could not care less ;)

Δεν ξέρω εάν το έχει παρατηρήσει κανείς...αλλά ο κύκλος του loading καθώς και το στήσιμο του Inventory όπως και οι ήχοι του (inventory) θυμίζουν ΕΝΤΟΝΑ την σειρά Dead Space. :-D

Εχω παρατηρησει οτι οταν κανω quick matchmaking σε αλλους καθυστερει πολυ το loading καμια φορα και με κανουν kick αυτο μονο. :P Κατα τα αλλα φαρμαρω το lexington center mission σε challenging, εκανα craft το vector και το black market AK αλλα μου λειπει το υπολοιπο gear optimal για να ειμαι ανετος. 100k dps 60k stamina και παλι πεφτω πολυ γρηγορα, παιζω smart cover τωρα για το συγκεκριμενο mission και αν το εχει και ενας αλλος το κανουμε stack και βγαινει σχετικα ευκολα. Τωρα θα φαρμαρω phoenix για το magazine blueprint και μετα θα μπω dz σιγα σιγα να παω και εκει 30 γιατι μου τελειωσαν και τα crafting mats και θελω και κανα καλο drop.

Ακομα το διασκεδάζω το game αρκετα, ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια της ubisoft για εμενα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...