Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's The Division

Oroku Saki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρεπει να επεσε λιωσιμο αν κρινω οτι σε λιγοτερο απο 4 μερες το εβγαλες :P Ποσες ωρες εγραψες για να φτασεις lvl 26?

Έπεσε ναι :P , νομίζω στο 26 έλεγε 1 day τώρα ειμαι 27

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώρα να φτιάξουμε τις ρυθμίσεις όπως πρέπει: http://www.geforce.com/whats-new/guides/tom-clancys-the-division-graphics-and-performance-guide

Τι έβαλα σαν πρώτη δοκιμή, δεν φαίνεται να κρατάει σταθερά 60fps πάντα και παντού αλλά γενικά είναι πολύ playable ακόμα και μέσα σε χιονοθύελλα, εκρήξεις κλπ.

Resolution: 2560x1440, fullscreen

Ambient Occlusion: High (μάλλον πάει και Very High)
Anisotropic Filtering: 8x (λογικά πάει και 16x)
Chromatic Aberration: Yes
Contact Shadows: Sun Low (πιθανώς πάει και All Low)
Depth of Field: Μedium
Enable Wind-Affected Snow: Νο (αλλά μάλλον θα το βάλω Yes με κόστος ~1fps)
Extra Streaming Distance: 50% για αρχή, κατεβαίνει και στο 20-30%
Lens Flare: Disabled
Local Reflection Quality: High (Low αν χρειαστεί)
Object Detail: 50% για αρχή, κι αυτό πάει μέχρι 20-30% ειδικά αν κόψω και από το Extra Streaming Distance
Parallax Mapping: High (αν χρειαστεί Low)
Particle Detail: High
Post FX AA: SMAA low 1x
Reflection Quality: High
Shadow Quality: High
Shadow Resolution: High
Sharpening: 50%
Spot Shadow Count: Medium
Spot Shadow Resolution: High (αν χρειαστεί να κόψω, τότε Medium)
Sub-Surface Scattering: No
Temporal AA: Supersampling
Vignette: Yes
Volumetric Fog: Medium, ίσως να με παίρνει και για High

Να υπενθυμίσω ότι τα specs είναι [email protected] (60 οC περίπου εν μέσω παιχνιδιού), 16GB@1600MHz RAM, R290X/4GB OC'ed στα 1000/1300MHz (70-75 οC), Win10/64 ενώ το Division τρέχει από ένα αρχαίο Crucial M4 128GB.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

lvl 30 και πηγα solo στο DZ, δεν κανεις μόνος σου extraction που να εχεις βήσμα την Ντόρα. 

EDit:

Resolution:1080p, fullscreen

Ambient Occlusion: High 
Anisotropic Filtering: 16x
Chromatic Aberration: No
Contact Shadows: Sun Low
Depth of Field: Μedium
Enable Wind-Affected Snow: Yes

Extra Streaming Distance: 50%
Lens Flare: Enabled
Local Reflection Quality: Medium
Object Detail: 50% για αρχή,
Parallax Mapping: High 
Particle Detail: High
Post FX AA: Off
Reflection Quality: Medium
Shadow Quality: High
Shadow Resolution: Medium
Sharpening: 70%
Spot Shadow Count: Medium
Spot Shadow Resolution: Medium
Sub-Surface Scattering: Yes
Temporal AA: Supersampling
Vignette: Yes
Volumetric Fog: High

Εγώ με αυτά παίζω, κυρίως 60αρι, dips σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας σε πολλά δέντρα και σε πολύπλοκους φωτισμούς με μπόλικα shadows (κάποια σημεία συγκεκριμένα σε missions)

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Fine, πέσμου τότε τι δεν ισχύει από αυτά που λέει?!

Πάλι τα ίδια όπως στο Primal? Κανένα παιχνίδι παίζεις ή απλά βλέπεις review και μετά κράζεις? 

Μα είναι δυνατόν κοτζάμ μαντράχαλοι να μην ξέρουμε αν μας αρέσει ένα concept και να το υποστηρίξουμε ή όχι? Περιμένουμε δηλαδή από τον κάθε ξυπνιτζή που βγάζει λεφτά από την περιέργειά μας να μας πει την μπαρούφα του για να σχηματίσουμε άποψη?

Και μόνο γι' αυτό, πάω αύριο να το αγοράσω, γιατί με έχει ψήσει αρκετά. :P

Πάλι τα ίδια όπως στο Primal? Κανένα παιχνίδι παίζεις ή απλά βλέπεις review και μετά κράζεις? 

Μα είναι δυνατόν κοτζάμ μαντράχαλοι να μην ξέρουμε αν μας αρέσει ένα concept και να το υποστηρίξουμε ή όχι? Περιμένουμε δηλαδή από τον κάθε ξυπνιτζή που βγάζει λεφτά από την περιέργειά μας να μας πει την μπαρούφα του για να σχηματίσουμε άποψη?

Και μόνο γι' αυτό, πάω αύριο να το αγοράσω, γιατί με έχει ψήσει αρκετά. :P

eye-rollwhateverannoyedmehryan-reynolds.

• Like 2

Εγω ειμαι κοντα στο 30 εχω καταλάβει περιπου τι πρεπει να κανω για end game και θεωρω το παιχνιδι αρκετα καλο και εθιστικο εχοντας παιξει αρκετα arpg/farm games(δεν ειμαι yt reviewer που τα ξερουν ολα σαν τους γιατρους οποτε παρτε τη γνωμη μου οπως θελετε), αυτο παντρευει πολυ καλα το shooter με το loot hunt. Απο content ειναι αρκετα καλο για vanilla, αν παιχτουν σωστα και γρηγορα patch/expansions νομιζω θα εχουμε ενα πολυ καλο game που θα παιζεται για καιρο..

Προς το παρον φοβαμαι λιγο μηπως στο 30 και για legendary farm γινει κουραστικό και το αφησω αλλα 44 ωρες(επρεπε να παω καρφι 30 εκανα χαζομαρες στο dz κτλπ) και ακομα ειμαι εθισμένος συνήθως αν ενα παιχνιδι δεν ειναι καλο το αφηνω πολυ νωρίτερα οποτε ειναι καλο σημαδι.

• Like 5

Καλησπερα σε όλους είμαι lvl 6 στο one και προφανώς άρρωστος με το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανέναν για team δυστυχώς οπότε αν θέλει κανείς zoomr2spyder το gametag μου

Επισκέπτης

Προς το παρον φοβαμαι λιγο μηπως στο 30 και για legendary farm γινει κουραστικό και το αφησω αλλα 44 ωρες(επρεπε να παω καρφι 30 εκανα χαζομαρες στο dz κτλπ) και ακομα ειμαι εθισμένος συνήθως αν ενα παιχνιδι δεν ειναι καλο το αφηνω πολυ νωρίτερα οποτε ειναι καλο σημαδι.

Για gear up έχει τα daily missions σε challenging και hard για farm, καθώς και το DZ.  στα challenging σου δίνει στανταράκι καλό top tier loot ενώ στα άλλα phoenix credits. Τα hard βγαίνουν άνετα με pug αλλά για challenging θέλει όλο το μενού cc/focus/synergies και εκεί είναι που αποκτά και ενδιαφέρον.

Πάντως ενώ στο lvl 19 είχα πάει DZ και μπορούσα άνετα να κάνω extraction solo, στο 30 είναι αρκετά δυσκολότερο έως και ακατορθωτο. Αν καταφέρεις να σκοτώσεις κανένα roaming AI group, μπορείς να πας σε ενα ενεργό extraction point - σε ειδοποιεί αν ξεκινήσει κάποιος- αλλά εκεί ρισκάρεις και αρκετούς πυροβολισμούς στα μούτρα απο άλλους παίχτες. 

Τέλος, χθές που έκανα για 2η φορά μεσα στην μέρα το Police Academy, μπορώ να πω πως δεν βαρέθηκα αλλά μια γεύση επανάληψης την έιχα. Είναι και heavily scripted, δεν βοηθάει. Γνωρίζοντας όμως τι θα ακολουθήσει με τα διάφορα releases, paid και free, δεν ανησυχω (πολύ).

Καλησπερα σε όλους είμαι lvl 6 στο one και προφανώς άρρωστος με το παιχνίδι αλλά δεν έχω κανέναν για team δυστυχώς οπότε αν θέλει κανείς zoomr2spyder το gametag μου

one εννοείς xbone? δεν γνωρίζω αν έχει crossplay με pc. Θα προσπαθήσω για add.

Επισκέπτης

τερματίζει στα 30 το κοντέρ, και εγώ έτσι νόμιζα αλλα τίποτα. Άντε να γίνουμε πολλοί (τουλάχιστον 4) να πάμε κανα πάρτυ. Και να κάνετε τα upgrades 100%, ξεκλειδώνουν τα signature abilities.

Εγω πηγα 30 δεν εχω τρομερο gear ακομα αλλα καντε με add αν θελετε asdf1234x στο uplay, εκανα τα 2 daily missions και το 3ο ειναι το προτελευταίο σε challenging difficulty φαντάζομαι να μην το προσπαθήσω καν ετσι.?? :P

Βασικα υπαρχει εδω καποιος που εχει αγορασει το season pass; Ρωτω γιατι στο news feed βλεπω πως σε καθε μηνα δινουν special perks και νεο gear για οσους το εχουν...

Συμφερει;

Επισκέπτης

Εγω πηγα 30 δεν εχω τρομερο gear ακομα αλλα καντε με add αν θελετε asdf1234x στο uplay, εκανα τα 2 daily missions και το 3ο ειναι το προτελευταίο σε challenging difficulty φαντάζομαι να μην το προσπαθήσω καν ετσι.?? :P

Αν έχεις υπομονή, χωρίς gear και με random είναι try-hardια, 2-3 ώρες και είσαι στο τελευταίο BOss :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...